Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-16-15, 07:15 PM   #1201
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
RENEW只係為加價的感覺很重

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 07:18 PM   #1202
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: flpchoho 查看文章
都講左bandai有錢唔執就唔係bandai
不過都好
擺明就係開左模出橙機
順便RENEW出多次啦
FAN要望呢D擺明吹水呃你啦

引用:
作者: flpchoho 查看文章
類似之前魂spec隻黑百合咁,d色靚少少
加左個頭既
不過會貴左好多

此篇文章於 11-16-15 07:21 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 07:19 PM   #1203
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
話唔定加對光翼多1k
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 07:22 PM   #1204
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 小嘉 查看文章
加左個頭既

不過會貴左好多
呢隻加左價都應該會開二轉的,估大把人miss左原色(包括我)
呢次可以入返
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 07:27 PM   #1205
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
[コラム] 「METAL BUILD ストライクフリーダムガンダム」 11月21日(土)発売直前サンプルレビュー!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 07:28 PM   #1206
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
原色迪迪尼?
繼續上啦

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 07:31 PM   #1207
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
話說係咪好多人部迪迪尼條腰都鬆哂

舊 11-16-15, 07:48 PM   #1208
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Cool

終於等到

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 07:55 PM   #1209
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
唔好整隻珍珠色就ok

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 08:03 PM   #1210
abe
Junior Member

註冊日期: Aug 2003
終於等一弓,好感動

舊 11-16-15, 08:05 PM   #1211
小嘉
The One

真係整D SAD色比你地真係唔方唔感動
笨大最鐘意...
舊 11-16-15, 08:07 PM   #1212
flpchoho

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
唔好整隻珍珠色就ok
最好金屬色就算
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 08:54 PM   #1213
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: Sar8 查看文章
仲⋯⋯好實

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 09:59 PM   #1214
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
PS甲未起動時
不過佢出原色諗下入唔入

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 10:34 PM   #1215
Sar8
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
仲⋯⋯好實
我見大陸班友個個話用支架耐條腰好鬆

舊 11-16-15, 11:02 PM   #1216
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
我見大陸班友個個話用支架耐條腰好鬆
我個隻原色條腰都有d唔夠力,但未致於好鬆
同埋手掌背甲接位設計好易斷,我朋個隻一日就玩斷左

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-15, 11:23 PM   #1217
Sar8
The One

好似除非自己整之外就冇得搞

舊 11-17-15, 12:07 AM   #1218
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
魂shop賣19000yen,自己收足錢,睇住個訂數來做,賺到笑啦!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-15, 12:18 AM   #1219
小嘉
The One

加塊膠賣25000YEN一樣衝啦
舊 11-17-15, 10:28 AM   #1220
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
你地忘記左個地台

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-15, 10:32 AM   #1221
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: 魔璃 查看文章
你地忘記左個地台
我一路都記住個地檯

魂show前我跌爛咗原裝個個

舊 11-17-15, 10:35 AM   #1222
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
我個隻無事,但成日擺姿勢
前臂關節少少鬆

合金關節有冇得自已搞?
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-15, 11:00 AM   #1223
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
買過隻啦, 就嚟再販架喇

舊 11-17-15, 11:16 AM   #1224
Sar8
The One

大家快D去多謝龍爺啦

[/YOUTUBE]
引用:
作者: 神龍 查看文章
我一路都記住個地檯

趺爛(X)
扔爛(O)

舊 11-17-15, 05:04 PM   #1225
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 神龍 查看文章
我一路都記住個地檯

點睇都係洩O果陣整爛左啦

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 07:49 AM

手機版 | APP版