Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-06, 04:54 PM   #26
美版之王-天涯浪子
God of Gamer
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002

出左.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 05:00 PM   #27
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

日本已出:

5+1SP, 想要, 有冇人知呢套是否分彩, 淨色?

"未開封での販売で1箱全部揃うとは限りません" 呢句點解?

Thanks,

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 07-06-06, 05:29 PM   #28
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子

出左.
機頭紙..幾好喔.很帥喔,,,

舊 07-06-06, 05:45 PM   #29
九等天使
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
想問下之前"6月扭蛋精華區"貼過o既:

而家有未?......淨係想要右下角o既 小豬 ...
九等天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 06:03 PM   #30
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: 九等天使
想問下之前"6月扭蛋精華區"貼過o既:

而家有未?......淨係想要右下角o既 小豬 ...
出左~
好多地方有得抽 Good Luck

我中左最唔想要既Minnie~
不過有阿pooh

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 09:13 PM   #31
Bahamut

註冊日期: Apr 2003

ヴァルキリープロファイル トレーディングアーツ

見街

隱藏版

盒旦的面相質素比GAME限定版的女神figure還更好~~

此篇文章於 07-06-06 09:15 PM 被 Bahamut 編輯。
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 09:45 PM   #32
九等天使
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Bandit-Anji
出左~
好多地方有得抽 Good Luck

我中左最唔想要既Minnie~
不過有阿pooh
多謝~唔該晒~
不過我諗我會去旺角睇下有冇得散買...

想問......其實係咩黎架?...戒指?
九等天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 10:02 PM   #33
ShinShiden
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDshinshiden
XBox Live Gamertagshinshiden
引用:
作者: Bahamut

ヴァルキリープロファイル トレーディングアーツ

見街

隱藏版

盒旦的面相質素比GAME限定版的女神figure還更好~~
張隱藏版load唔到..好想睇..係咩
ShinShiden 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 10:04 PM   #34
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
直接入去呢個版睇
http://yotsuba11.run.buttobi.net/bbs/

此篇文章於 07-06-06 10:37 PM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 10:06 PM   #35
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
今日見到vp盒蛋...
不過無膽抽...

王女係sp呢...
http://page13.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r27990000

舊 07-06-06, 10:12 PM   #36
ShinShiden
Crazy Gamer

引用:
作者: Vice
今日見到vp盒蛋...
不過無膽抽...

王女係sp呢...
http://page13.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r27990000
原來係阿莉莎 @@ pose 不錯呢
一box買不好嗎?

[P.S.]Thank you~Vice & Rance
舊 07-06-06, 10:16 PM   #37
Bahamut

引用:
作者: ShinShiden
原來係阿莉莎 @@ pose 不錯呢
一box買不好嗎?

[P.S.]Thank you~Vice & Rance
1box未必有彩sp
1box有差不多一半係象牙色
舊 07-06-06, 10:17 PM   #38
ShinShiden
Crazy Gamer

引用:
1box未必有sp
1box有差不多一半係象牙色
又用呢d招昆水 看來想買到好貴了呢...
舊 07-06-06, 10:24 PM   #39
Bahamut

引用:
又用呢d招昆水 看來想買到好貴了呢...
旺角5+1sp $4XX
死忠沒辦法, 加上sp又咁吸引
舊 07-06-06, 10:34 PM   #40
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: arslan
請問d套蛋出了嗎?

見到旺角彩色5+1要$4xx定$5xx
放棄吧啦

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 10:36 PM   #41
valkyrie
Crazy Gamer
VF-1A

註冊日期: Jan 2004
D樣吾得AR= =" 不過D 3就好靚都吾知買吾買好= =
D男角正好多
valkyrie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 10:39 PM   #42
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

買game的話會送的,無人講既
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-06, 10:57 PM   #43
ShinShiden
Crazy Gamer

引用:
旺角5+1sp $4XX
死忠沒辦法, 加上sp又咁吸引
我剩係想要 雷射君 罷了 唔知彩色散買 可唔可以買到

你也真捨得呢
舊 07-06-06, 11:08 PM   #44
Bahamut

引用:
我剩係想要 雷射君 罷了 唔知彩色散買 可唔可以買到

你也真捨得呢
見到各款都有散賣. 曾見到レナス$130, 不過後來賣了
行均整個旺角區都係要$4XX, 志在必得, 沒辨法
而且原來這套是700yen旦, 計過等於10算一隻, 兼有象牙拉高彩價, 沒辨法

象牙5+1sp 則只需$1XX
聽說1大箱(6BOX)齊到3set6隻彩, 即係1box中彩sp機會一半一半
舊 07-06-06, 11:23 PM   #45
Vice
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
我見到有三隻抽...
不過一諗到開o左全數都係格斯就orz...
差d唔記得有象牙色... 太惡毒啦...

舊 07-06-06, 11:45 PM   #46
ShinShiden
Crazy Gamer

引用:
我見到有三隻抽...
不會咁好彩 3隻都係 亞流哲 吧
舊 07-07-06, 12:32 AM   #47
Insane Gamer
三倍糟糕

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 美版之王-天涯浪子

出左.
Destiny Impulse(誤)
1356 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-06, 08:53 AM   #48
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

引用:
我見到有三隻抽...
我只要有三條仔都心足了, 女角反而興趣不太.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 07-07-06, 05:30 PM   #49
謙^.^
Junior Member

註冊日期: Jul 2005
呢套出左未?

謙^.^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-06, 08:38 PM   #50
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
引用:
作者: 九等天使
多謝~唔該晒~
不過我諗我會去旺角睇下有冇得散買...

想問......其實係咩黎架?...戒指?
一隻好普通既膠戒

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:37 AM

手機版 | APP版