Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區 > T.K.專區

主題工具 顯示模式
舊 06-24-11, 11:30 AM   #2076
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: siuterry 查看文章
TK
我等埋robort 魂ARX8套weapon set
先一次過攞OK MA?
要7月尾先有喎

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 12:51 PM   #2077
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
要7月尾先有喎
咁我下星期黎攞, 你邊日OK?
siuterry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-11, 10:46 PM   #2078
紅葉*
Junior Member

註冊日期: Sep 2010
Delete

此篇文章於 06-25-11 11:34 PM 被 紅葉* 編輯。
紅葉* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-11, 11:25 PM   #2079
紅葉*

引用:
レジーニャ! とらドラ! 1/7 櫛枝実乃梨
★レジーニャ とらドラ!櫛枝実乃梨・川嶋亜美・逢坂大河 1/7ver
到貨可取
TK我想拎呢2隻 , 你咩時間方便 ?
同埋尾數係幾多 ?

唔該哂
舊 06-28-11, 09:43 PM   #2080
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
http://page5.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/e112051832

http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/144242094

仲有兩隻野未拎按住先吧THX

舊 06-28-11, 11:21 PM   #2081
T.K.
很黃很暴力

仲有咩未拎?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 06-28-11, 11:27 PM   #2082
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 紅葉* 查看文章
TK我想拎呢2隻 , 你咩時間方便 ?
同埋尾數係幾多 ?

唔該哂
4700+950+315x0.1065+60=695
回港$170

4500+750+315x0.1065+60=653
回港$90

total1608
減返你之0前既訂就係尾數?

之前你留果兩隻仲要唔要?要就要星期6
唔要就明天都得

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-28-11, 11:58 PM   #2083
狙擊手sohan
Game Master

引用:
仲有咩未拎?
兩隻EVA初號覺醒嘛, 上次拎野果時咪提左你。

未拎因為未出,果隻野係六月尾出, 應該呢幾日,
之前BID左的兩隻, 我再PM一次張入數紙俾你, 你可CHECK下之前的BID

換言之我係俾左錢未拎貨的。 請CHECK下

http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b120314738

此篇文章於 06-29-11 12:30 AM 被 狙擊手sohan 編輯。
狙擊手sohan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-11, 11:59 PM   #2084
紅葉*

引用:
4700+950+315x0.1065+60=695
回港$170

4500+750+315x0.1065+60=653
回港$90

total1608
減返你之0前既訂就係尾數?

之前你留果兩隻仲要唔要?要就要星期6
唔要就明天都得
留果2隻唔要喇 , 唔好意思
因為訂左呢隻仲平左 , SORRY呀

我想星期六拎 , 你幾點方便 ?
舊 06-29-11, 07:54 AM   #2085
狙擊手sohan
Game Master

如攪清楚請儘快落bid,thx

舊 06-29-11, 07:08 PM   #2086
狙擊手sohan
Game Master

果個ken係咪tk你?如果唔係你咁唔駛bid了thx

Bid左就由佢吧

唔該快覆我唔知駛唔駛入數

此篇文章於 06-29-11 09:16 PM 被 狙擊手sohan 編輯。
狙擊手sohan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-11, 09:48 PM   #2087
T.K.
很黃很暴力

果個唔係我,即是兩個都唔bid?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-29-11, 10:16 PM   #2088
狙擊手sohan
Game Master

引用:
果個唔係我,即是兩個都唔bid?
是的。另外我send返之前啲入數紙比你了收到嗎。應該就出貨的了到左話我知吧thx

舊 06-29-11, 10:19 PM   #2089
T.K.
很黃很暴力

ok\\\

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-30-11, 01:34 AM   #2090
紅葉*

TK , 我想星期六拎 , 照返7點旺角MTR ?
舊 06-30-11, 02:03 AM   #2091
T.K.
很黃很暴力

ok[[[

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 06-30-11, 02:52 AM   #2092
辛比仔
Senior Gamer
DD入門菜鳥

註冊日期: Mar 2007
T.K兄 再追問下

之前訂左2個魔法少女 fate 版 iphone4 殼 已於12月入半訂

http://giftshop.jz.shopserve.jp/SHOP/e015_c.html

會唔會係cut單?

因為好似4月出左 可以幫追問一下嗎

DD菲特 入左手咁耐都未玩過

此篇文章於 06-30-11 02:57 AM 被 辛比仔 編輯。 原因: 補相關網址
辛比仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-11, 07:08 PM   #2093
紅葉*

TK , Sor , 臨時知今個星期六7點我未必得 , 如果早少少 , 有冇得上鋪拎 ?
可唔可以比個地址我 ?

如果唔得既話 , 我諗要約過第二日 , 黎緊除左星期日 同 星期三之外 , 我日日下午7點都OK , 你揀個日子
唔好意思 , 唔該哂
舊 07-01-11, 01:53 AM   #2094
siuterry

我星期日黎,tk你七點得唔得?
舊 07-02-11, 01:04 PM   #2095
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 紅葉* 查看文章
TK , Sor , 臨時知今個星期六7點我未必得 , 如果早少少 , 有冇得上鋪拎 ?
可唔可以比個地址我 ?

如果唔得既話 , 我諗要約過第二日 , 黎緊除左星期日 同 星期三之外 , 我日日下午7點都OK , 你揀個日子
唔好意思 , 唔該哂
今日可以6點左右

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-02-11, 01:04 PM   #2096
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: siuterry 查看文章
我星期日黎,tk你七點得唔得?
星期日、假期唔出旺角的

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-02-11, 02:14 PM   #2097
紅葉*

引用:
今日可以6點左右
哦 , 唔好意思呀 , 今日6點我都係唔得 , 我地約過第二日好唔好 ?
除左星期日同星期三 , 黎緊我日日下午7點都OK , 你揀日子丫
舊 07-02-11, 03:47 PM   #2098
siuterry

引用:
今日可以6點左右
如果你六點左右得,我都六點黎,thx
舊 07-02-11, 06:47 PM   #2099
狙擊手sohan
Game Master

到貨未?............

舊 07-03-11, 07:36 AM   #2100
辛比仔
Senior Gamer
DD入門菜鳥

註冊日期: Mar 2007
T.K兄

煩請收PM 問野 想知詳情 到底係唔係冇 D訂轉去訂另1隻又得唔得

DD菲特 入左手咁耐都未玩過
辛比仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
真假球衣分辨區 lwl 體育版 52 04-20-11 09:35 PM

現在的時間是 08:23 AM

手機版 | APP版