Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-10-15, 07:28 PM   #176
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
條龍中左好多矛, 但睇落去似無傷到

但條龍確實比想像中弱, 噴火射程很短, 現時條龍既實力唔似贏倒white walker大軍...
可能仲未成長完
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-15, 12:28 AM   #177
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
條龍未長大

舊 06-15-15, 06:55 PM   #178
Barrin
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKBarrin
Finale

今集便當大放送

ps: jon snow 算唔算瓜左?

舊 06-15-15, 11:19 PM   #179
神龍
↘大家比d掌聲

snow爺

舊 06-16-15, 01:34 AM   #180
gingq7

[我無睇過書]
應該仲有得救?! Red woman呢個時候浦頭硬係有d野. 而且佢身世都未講,應該未駛退場住吧....?

另外, Stark家兩個細仔成季失蹤

S5總體上都係無S4咁神

此篇文章於 06-16-15 01:36 AM 被 gingq7 編輯。
舊 06-16-15, 10:35 AM   #181
Eking

註冊日期: Feb 2006
S5其實最想知,通靈細仔好似冇左影,我以為自己miss左幾集.....

舊 06-16-15, 02:04 PM   #182
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: gingq7 查看文章
[我無睇過書]

另外, Stark家兩個細仔成季失蹤
好似話呢部份劇情已經超越書...
而今季的Finale, 也聽講已經講完第5本書的內容
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-15, 03:56 PM   #183
\ot_to/
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
You know nothing
confirm左係死左, 唔會再出現, 唔會拍回憶場面, 大家死心啦

開拍前已經講左今季無細仔, 最快下季先出番黎
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-15, 10:15 PM   #184
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
S5,EP10

WOW,呢集真係劇力萬鈞…

駛唔駛一集死咁多角色呀?

燒咗個囡只係溶雪?仲有人走埋佬笑咗…

龍母比個"囝"飛咗去邊?"前夫"D騎馬族分支?

Cersei SHAME…SHAME…SHAME果幕,個演員表現咁專業,應該可以入選艾美獎吧?
個Kingsguard係喪屍化定科學怪人?

最尾果幕,真係估唔到…死呢個角色唔怕流失女性觀眾?
男女朋友都係果個死o靚仔殺死…

舊 06-17-15, 02:19 AM   #185
神龍
↘大家比d掌聲

早d燒真係有得打(條女法力真係咁堅嘅話)
軍心散咗9成d雪先嚟溶就只好講byebye

舊 06-17-15, 09:17 AM   #186
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章

最尾果幕,真係估唔到…死呢個角色唔怕流失女性觀眾?
呢套劇無人是安全的
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-15, 03:48 PM   #187
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
其實D兵走佬唔多唔少都係因為見到燒左個女吧...

所以神婆點睇都係神棍多...

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-15, 12:32 AM   #188
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
其實D兵走佬唔多唔少都係因為見到燒左個女吧...

所以神婆點睇都係神棍多...
但係神婆飲毒真係唔死,又真係召喚到黑煙出嚟……
同埋Melisandre話佢預見到Bolton兵敗,自己喺Winterfell城牆出現,最後可能真係會發生,只係身邊果個唔係Stannis,又或者係Brienne冇殺到Stannis。
Melisandre話Lord of the light俾預視佢,但係佢成日都解讀錯。

舊 06-18-15, 02:17 AM   #189
gingq7

You know nothing如果真係玩完, 咁邊個取代佢d戲份? Ser Davos + Red woman?
Stannis玩完, 但Ser Davos重金請果個黑人船長係無出過場....?

另一面Myrcella+Trystane呢一對明明很有潛力, 又咁樣玩完

另外, S5開始前傳聞會出hooded woman, 但最後都無出
舊 06-18-15, 10:57 PM   #190
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
呢套劇無人是安全的
ALL MEN MUST DIE...

睇完#10當堂灰曬...
諗住成個S5都偏平淡冇爆爆點,
但最尾一集即黎兩個經典場面....
Cersei全裸真係睇到我呆左, 最尾JON SHOW都死埋...
不過流血個度好似怪怪地.....希望RED WOMAN救返佢....
btw 有冇人記得TV有冇講過WHITE KING點出現? JON會唔會變埋white walker?

此篇文章於 06-18-15 11:08 PM 被 Avelcain 編輯。
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-15, 10:26 AM   #191
T.S
君だけを…

其實我覺得jon snow無死..
哩套野個最終正題肯定係對付異鬼大軍,無azor ahai轉生點都講唔過

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-15, 05:10 AM   #192
gingq7

我買Jon Snow係真係死左, 但遲d會復活

一年後驗證

此篇文章於 07-11-15 07:22 PM 被 gingq7 編輯。
舊 07-01-15, 02:31 PM   #193
王小虎

註冊日期: Apr 2002
Shame果幕其實係替身+後期,不過兩個演員都做得好
http://www.zergnet.com/o/580359/1/0/580359
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-16, 02:02 AM   #194
神龍
↘大家比d掌聲

6開波

最尾做乜q
嚇死朕了

舊 04-26-16, 08:41 AM   #195
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
最後真係嚇到縮

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-16, 12:02 PM   #196
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
睇佢個樣應該做到千人斬
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-16, 08:43 PM   #197
IDGAF
The One

第6季一開場就死咁多個角色…

龍母個銜頭駛唔駛咁長呀~!

速效卸妝果度真係嚇一嚇…

舊 04-29-16, 01:39 PM   #198
gingq7

最後果幕係為左又一次證明the red woman堅有料到而唔係神棍?
但咁唔代表snow有得救...(有得救應該救左了吧?等什麼?)

Trystane父子一齊收工又係估佢唔倒
舊 05-01-16, 01:33 AM   #199
神龍
↘大家比d掌聲

snow條屍再咁擺落去會唔會.....

舊 05-02-16, 08:59 PM   #200
神龍
↘大家比d掌聲

snow爺

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Game of Thrones 王小虎 電視遊戲討論版 18 05-22-12 07:25 AM
[日劇] 火9「ライアーゲーム Season 2(LIAR GAME)」 第1話「壮絶な騙し合い、ゲーム再開」丨(映画2010年3月6日公開 戸田恵梨香 松田翔太主演) money Neo Entertainment TREND 195 02-16-12 08:11 PM
[美劇] 24 season 7 steve Neo Entertainment TREND 99 07-27-09 02:53 PM
Rise of Nations: Thrones & Patriots 討論區 usayarE PC電腦遊戲討論版 253 12-04-04 10:58 PM
舊Game密碼一問 (DC-White Season / 水夏-全年齡版) Azusa H-GAMEの部屋 4 03-10-04 02:05 PM

現在的時間是 11:37 PM

手機版 | APP版