Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
T9P2L 11:52 PM 10-31-11
作者: lwl:
GOOD JOB~!!
下一隻諗住挑戰咩?
咁多大作黎緊, 其他game都要擺埋一邊先, 恐怕都要出年先有時間挑戰高難度game

不過我一路都想玩gt5, 所以我下隻應該會挑戰呢隻
jaychow7w 01:40 AM 11-03-11
117白金達成--lego star war3:the clone war
玩咗2個禮拜,終於白金!
2009 05:49 PM 11-05-11
終於搞掂deadrising2 ORT
kyo353 11:51 PM 11-05-11
作者: Transformers:
終於搞掂deadrising2 ORT
有冇心得同埋難度如何?
2009 10:56 AM 11-06-11
作者: kyo353:
有冇心得同埋難度如何?
難度比上集低,可能太冷門關係搵人一齊過challenge都唔易,

十萬隻喪屍在sandbox mode搞掂,睇你有冇耐性,

我玩法係解咗十萬盃先,因為同時可以升LV,首先拎兩本賭書去拉老虎機,

夠錢即買部SUV,去玩extreme off road challenge,一次殺400,400*250=100000

其間做埋其他challenge。故事mode有兩盃要留意,purewal memorial cup要你淨飲橙汁等到軍隊到達,

而alpha vs omega就係要帶Denyce打光頭軍佬一下。
由手機版發出
kyo353 01:03 PM 11-06-11
作者: Transformers:
難度比上集低,可能太冷門關係搵人一齊過challenge都唔易,

十萬隻喪屍在sandbox mode搞掂,睇你有冇耐性,

我玩法係解咗十萬盃先,因為同時可以升LV,首先拎兩本賭書去拉老虎機,

夠錢即買部SUV,去玩extreme off road challenge,一次殺400,400*250=100000

其間做埋其他challenge。故事mode有兩盃要留意,purewal memorial cup要你淨飲橙汁等到軍隊到達,

而alpha vs omega就係要帶Denyce打光頭軍佬一下。
由手機版發出
上集殺7萬2我已經打到想訓覺...
即係可以係SANDBOX升爆LV再玩返STORY??

仲有大約要幾多個鍾白金??
2009 06:02 PM 11-06-11
上集殺7萬2我已經打到想訓覺...
即係可以係SANDBOX升爆LV再玩返STORY??

仲有大約要幾多個鍾白金??
無錯,用高LV屈機,兩者除道具外,其他都可交替用

五十小時左右吧
martinyau1979 06:21 PM 11-06-11
uncharted3 已經有版友白金咗, 看來uncharted 3 是 一隻快速白金的恩物
SHCEHUK 06:32 PM 11-06-11
作者: martinyau1979:
uncharted3 已經有版友白金咗, 看來uncharted 3 是 一隻快速白金的恩物
我還在第1周目(普通),現在沒有太多時間打機了,而且同啲網友時間錯開了,
看來要盡力打完1周目和2周目,因下星期又要打cod
darkvolver 06:53 PM 11-06-11
uncharted 3: drake's deception

-白金難度 4/10
-白金時間 20hrs (睇影片+crushing continue)
-遊戲性 9/10
-最少爆兩次,可以是easy/ normal/ hard 爆了之後,會開到Crushing, 解2個杯。
-Game就算hard都不難打,白化不嚴重,所以為縮短遊玩次數,建議一開始玩hard。
-Weapon/ Survivor trophy在very easy都好容易完成,冇任何壓力。
-但crushing有幾個地方要留意,詳情見攻略區。

白金恩物
2009 08:07 PM 11-06-11
不嬲都係喇
kyo353 09:04 PM 11-06-11
第47白金: ICO
2週目一次過拎光劍,食埋西瓜都夠時間解2個鍾

第48白金應該係高達戰記...差聯邦200LV就搞掂...
之後就可以安心等星期4既BASARA3宴啦
jaychow7w 05:45 PM 11-07-11
118白金達成--phineas and ferb across the 2 Dimension
LeUnG0o0 05:05 AM 11-08-11
uncharted 3 白金 好玩得黎又易白金....另企鵝都白金了@v@
martinyau1979 04:34 PM 11-08-11
作者: LeUnG0o0:
uncharted 3 白金 好玩得黎又易白金....另企鵝都白金了@v@
勁, 我仲磨緊個crushing mode

今集個coop adv 難度真係比story crushing 更加有挑戰性, 玩hard 已經好正, 勁多重甲兵
同 boss, 係咁扔的巨大炸彈埋嚟, 超恐佈
粉紅救兵 06:48 PM 11-08-11
勁, 我仲磨緊個crushing mode

今集個coop adv 難度真係比story crushing 更加有挑戰性, 玩hard 已經好正, 勁多重甲兵
同 boss, 係咁扔的巨大炸彈埋嚟, 超恐佈
馬田兄...我覺得hard mode仲難過Crushing mode........(i mean story)..
kyo353 10:18 PM 11-08-11
第48白金:高達戰記
作為一個高達迷總算係出EXVS之前搞掂呢隻野...
可以安心等BASARA3宴啦

kyo353 11:16 PM 11-11-11
岩岩又搵到個整TROPHY卡既網
http://psnprofiles.com/
鍾意可以上去整返張
jaychow7w 02:30 AM 11-12-11
119白金達成--god of war : chains of olympus
martinyau1979 05:06 PM 11-12-11
作者: 粉紅救兵:
馬田兄...我覺得hard mode仲難過Crushing mode........(i mean story)..
唔係瓜?
hin0404 06:41 PM 11-12-11
岩岩又搵到個整TROPHY卡既網
http://psnprofiles.com/
鍾意可以上去整返張
THX..呢個好靚
jaychow7w 12:10 PM 11-14-11
隻god of war : ghost of Sparta有個位玩咗幾十次都過唔到,上網睇先知有邪道方法,一take過搞掂,依家爆咗機,整體難度較chains of olympus為高...
kyo353 12:26 PM 11-14-11
作者: jaychow7w:
隻god of war : ghost of Sparta有個位玩咗幾十次都過唔到,上網睇先知有邪道方法,一take過搞掂,依家爆咗機,整體難度較chains of olympus為高...
邊個位
呢隻難度其實都唔算高
jaychow7w 07:38 PM 11-14-11
邊個位
呢隻難度其實都唔算高
差不多結尾,好似叫死亡幽谷,2隻大野+4隻會遁地嘅蛇女!呢隻蛇女係GOW入面最難纏嘅敵人.....
呢隻難度唔高,不過同chains of olympus比較,呢隻會有幾個位要試多幾次......
jaychow7w 08:57 PM 11-14-11
120白金達成--god of war : ghost of Sparta
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面