Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-05-20, 11:12 PM   #401
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
最近物流唔太安定
除左訂左日版實體外 都預購左數位版⋯
實體當儲好了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-20, 11:15 PM   #402
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 真!DC 查看文章
單人GAME人地爆唔爆關自己乜事啫
咁有人有需要避劇透既
唯有唔好上網
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-20, 08:55 AM   #403
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
單人GAME人地爆唔爆關自己乜事啫
唔講個故事係舊,但好多場景場口都係新設計,咁當然唔想比人透啦
可以的話都想自己玩果時先慢慢睇
依個想法同係唔係單人Game根本一D關係都無喎

引用:
作者: HM 查看文章
咁有人有需要避劇透既
唯有唔好上網
我都同意,唔想比人透既唯有真係唔好去相關既帖,自己唔想比人透又入左去睇
比人透左都無計
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-20, 08:56 AM   #404
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
大家要不要開個攻略區?

舊 04-06-20, 08:59 AM   #405
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: darkvolver 查看文章
大家要不要開個攻略區?
仲有4日,開定先都差不多喇
舊 04-06-20, 09:03 AM   #406
darkvolver
頹冗

樓下開左,加番個link

https://www.gaforum.org/showthread.p...3#post11670193

舊 04-06-20, 01:01 PM   #407
darkvolver
頹冗

可能out左,正式tailer

https://www.youtube.com/watch?v=ERgrFVhL-n4

舊 04-06-20, 01:18 PM   #408
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

見到有人話行版9號會有
不過都只係早一日…

無咩所謂啦
舊 04-06-20, 01:19 PM   #409
darkvolver
頹冗

引用:
作者: rinxlun 查看文章
見到有人話行版9號會有
不過都只係早一日…

無咩所謂啦
老友我之前講左啦.......

等待永遠是漫長。

此篇文章於 04-06-20 01:22 PM 被 darkvolver 編輯。
darkvolver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-20, 01:41 PM   #410
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: darkvolver 查看文章
老友我之前講左啦.......

等待永遠是漫長。
岩岩都問左
我訂果間唔會偷跑
但10號中午就會有
舊 04-06-20, 04:33 PM   #411
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
歐美都出晒貨,即係表示碟已ready晒,但香港竟然要正日...
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-20, 05:30 PM   #412
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
正常不嬲都係一早印晒碟派晒貨正日先比賣吧
偷跑係bonus
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-20, 09:01 PM   #413
jasmin
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2004
行貨實體版: 中或英文版 (廣告)

下載版: 中韓或英日版 (PSN)

其實有冇分別?

例如: 買行英文版冇咗日文
jasmin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 02:40 AM   #414
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: jasmin 查看文章
行貨實體版: 中或英文版 (廣告)

下載版: 中韓或英日版 (PSN)

其實有冇分別?

例如: 買行英文版冇咗日文
買行英有埋日文

買行中就有埋韓

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 08:22 AM   #415
GAOGAIGAR
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDgaogaigar555
XBox Live Gamertaggaogaigar555
請問口型係夾日文定英文?

是星的眼淚 閃著未完的心願
幸福還末來 眼裏滿是藍色的思念
末完的期待 彷彿你我夜空中約定了..........記住
GAOGAIGAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 10:36 AM   #416
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: GAOGAIGAR 查看文章
請問口型係夾日文定英文?
玩下DEMO就知,再唔係搵片睇
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 10:37 AM   #417
零式
Ultimate Gamer
Banned

https://lihkg.com/thread/1961619/page/1

LIHKG有人話今日有得攞

舊 04-07-20, 10:42 AM   #418
darkvolver
頹冗

引用:
作者: 零式 查看文章
https://lihkg.com/thread/1961619/page/1

LIHKG有人話今日有得攞
大佬都係等多幾日....

舊 04-07-20, 10:59 AM   #419
野良猫
肥倫

–DEL–

此篇文章於 04-07-20 11:06 AM 被 野良猫 編輯。
舊 04-07-20, 11:24 AM   #420
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
Tifa..... (三萬thx!!!)

https://unwire.hk/2020/04/06/ff7remake-3/game-channel/

Walk-in Deluxe Edition有冇可能

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 04-07-20 11:33 AM 被 DevilElvis 編輯。
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 11:33 AM   #421
野良猫
肥倫

我比較希望二週目有新難度
舊 04-07-20, 11:54 AM   #422
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
Tifa..... (三萬thx!!!)

https://unwire.hk/2020/04/06/ff7remake-3/game-channel/

Walk-in Deluxe Edition有冇可能
好似巨左
穿衣比較瘦既類型嗎
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 12:03 PM   #423
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

如果可以一直用呢套衫打到落最後咁就正

舊 04-07-20, 12:08 PM   #424
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
好似巨左
穿衣比較瘦既類型嗎
由手機版發出
以現實嚟講,E類咁瘦body有咁大對....天然近乎無可能....

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-20, 12:11 PM   #425
darkvolver
頹冗

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
以現實嚟講,E類咁瘦body有咁大對....天然近乎無可能....
當年ps年代,ff7都好巨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[PS4] 當日的期望,今日的誓言 **Final Fantasy VII リメイク 攻略區** darkvolver 攻略及心得交流區 18 04-18-20 09:13 PM
[PS2]FINAL FANTASY X 七曜武器/其他問題討論區 草薙さん 攻略及心得交流區 160 11-06-05 05:44 PM
[FC]Final Fantasy X 移植決定 !! neo2046 電視遊戲討論版 14 07-19-05 11:29 PM
[PS2]Final Fantasy XXL 發表!! neo2046 電視遊戲討論版 27 04-06-04 08:38 AM

現在的時間是 02:09 AM

手機版 | APP版