Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
照相館>醫生與你八月號外之 FMP (Full Medication Panic)
KKH 09:12 PM 08-11-05
友: 病矣!
儂: 啥病?
友: 局部露出之疾也.
儂: 露?!... 0_0
友: 痕哉! 痛哉!
儂: 高科嗌吧!
友: 思哉! 困哉!

(隔天)

友: 幸福哉... 然而忐忑!
儂: 既幸福, 何故忐忑之又?
友: 三級之局部露出入手也.
儂: 三級大喜!
友: 一級之局部露出也入手.
儂: 一級也喜!
友: 然二級之局部露出無處覓之.
儂: 二級之物公喜之?
友: 小喜也. 然尋尋覓覓, 皆不見之, 藥館中雖不冷冷清清, 但只覺淒淒慘慘慽慽... (下略)
儂: 然一級皆三級均入手也.
友: 二級無覓之忐忑卻苦焉.
儂: 嗚呼! 原來藥慌之苦也. 梳! 梳!

圖為 Cokin GND2 filter, GND8 filter, p-series filter holder, 72mm adapter ring, 77mm adapter ring

apache 10:21 PM 08-11-05
之前見過已經覺得好正
有無買藍色同橙色?

等大大D testing
DCIP 10:36 PM 08-11-05
ND4..... Hunghom see see
ビスケット 12:41 AM 08-12-05
第一次見呢~
有啥用的?

萬能俠 11:19 AM 08-12-05
黑色係咪for 夜景用??
那麼灰色呢?
KKH 12:59 AM 08-13-05
作者: apache:
之前見過已經覺得好正
有無買藍色同橙色?

等大大D testing
只是友人偷偷摸摸地買了玩具, 我一毛錢都沒花.
"有無買藍色同橙色?" ... 我第一句就係問依句 可惜係冇.
而且友人已經放大假外遊去, 試玻璃相要等下啦.......

作者: DCIP:
ND4..... Hunghom see see
Thanks! 如果買唔到 ND4, 睇怕佢一定訓唔著. (好在依隻藥對我o既體質唔會發揮作用... )
KKH 01:31 AM 08-13-05
作者: 奸詐餅:
第一次見呢~
有啥用的?
這個 -> http://www.dcfever.com/photographic_...ques/lesson12/

作者: 真 三一萬能俠:
黑色係咪for 夜景用??
那麼灰色呢?
灰灰的 ND2 減一級光.
黑黑的 ND8 減三級光, 並不是全黑的, 上面的相片作怪而已.
ビスケット 01:37 AM 08-13-05
好似幾好玩喎~
咁我咪又要破財?

Strider 01:41 AM 08-13-05
作者: 奸詐餅:
好似幾好玩喎~
咁我咪又要破財?
奸詐餅兄遲下買新鏡o個陣有冇興趣一齊去?
不過我未決定入咩新鏡
可能要幾個月至半年後

返回主題版面