Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 
收藏品討論版>國產類敢達系列
WonderJimmy2 11:23 PM 10-25-18
入手咗暴風隻山寨Ka Signature Metal Robot魂Ex-S,水準令人驚艷 - 不過前題係你接受到膊頭"Gundam System"隻字變成"Mecha System"
wingzero_W0 01:07 PM 10-26-18
作者: WonderJimmy2:
入手咗暴風隻山寨Ka Signature Metal Robot魂Ex-S,水準令人驚艷 - 不過前題係你接受到膊頭"Gundam System"隻字變成"Mecha System"

買左mr 就對佢冇興趣,如果佢出紅色版或者s gundam ,就有興趣
T.K. 12:12 AM 10-27-18
見到BD1,睇落OK
cancerman 09:07 AM 12-27-18
幾靚喎。

龍王丸 龍星丸

野良猫 09:46 AM 12-27-18
作者: cancerman:
幾靚喎。

龍神丸 龍星丸

可惜唔係模型或改件,不過部黃龍都幾吸晴
係怕成品隻黃色唔知點……
fami~yan 11:52 AM 12-28-18
其實都改咁大,就唔好格硬用BABA改啦...
wingzero_W0 01:00 AM 12-31-18
睇落係用 FREEDOM 改, 四肢比例正常晒....但1/72好大隻
野良猫 08:50 AM 12-31-18
作者: wingzero_W0:
睇落係用 FREEDOM 改, 四肢比例正常晒....但1/72好大隻
對翼原創吧
睇前腳同手臂就會知係巴巴嚟
Sar8 09:24 AM 12-31-18
對翼似迪迪尼wo
HAKAIDER 11:10 AM 01-01-19
係用1/100 巴巴骨架去改

不過骨架不斷加長加長再加長所以變左1/72
C.Ryo 06:28 PM 01-01-19
睇新相原來仲有光翼,真係最強合成獸…
wingzero_W0 09:34 AM 01-07-19
另一龍王有詳細評測,淨睇片就覺得唔掂。

另外征服騎士快落地。乜宜家流行gk轉成品呀
野良猫 12:04 PM 01-07-19
另一龍王有詳細評測,淨睇片就覺得唔掂。

另外征服騎士快落地。乜宜家流行gk轉成品呀
越嚟越少人玩噴油吧
我倒反而想玩模型同gk,但依家係咁出成品
wingzero_W0 02:31 PM 01-11-19
比起動物還是蔬菜啱食,不同產地嘅都好食,一種厚皮重身新品種,另一種有傳統味道。
fami~yan 04:36 PM 01-11-19
比起動物還是蔬菜啱食,不同產地嘅都好食,一種厚皮重身新品種,另一種有傳統味道。
開頭以為你回錯POST,諗諗下...你講緊青椒?
wingzero_W0 05:49 PM 01-11-19
作者: fami~yan:
開頭以為你回錯POST,諗諗下...你講緊青椒?
Y

感想:
全套3kg。
把玩一下,冇地台支架就係差口氣,擺唔到靚pose, 結果都係站屍
瑕疵比想像中少,外觀個人幾鍾意,滿足到想玩單眼但唔鍾意zaku嘅我。

另一隻睇下有冇緣入到。
wingzero_W0 06:30 PM 01-18-19
不算新消息,某騎士慎慎慎入。噴塗高手沒差,當練習件送骨架
fami~yan 12:25 PM 02-12-19
作者: WonderJimmy2:
會出ALPHA小隊配色...
wingzero_W0 12:55 PM 03-01-19
出紅色ex-s... 之後有冇可能出埋c1 同 a1
fami~yan 12:22 PM 03-11-19
出紅色ex-s... 之後有冇可能出埋c1 同 a1
呢兩隻應該難D啦,分件精密好多
赤兵尉SETH 08:10 PM 06-05-19
兇鳥間廠出グレンラガン...白模已經好毒
C.Ryo 05:44 PM 06-30-19
兩隻魔動龍竟然玩到可以加件變形
wingzero_W0 12:29 PM 07-06-19
Alphamon 漆面造型我覺得幾好, 但關節好緊好難擺pose。
後面翅膀接主體關節連接設計勁差,扭動唔靈活,容易出互相干擾。

整體中規中矩,CP值低。同奧叔放埋一齊,睇落奧叔嘅白色消光漆面真係垃圾。
赤兵尉SETH 08:34 PM 01-07-20
作者: C.Ryo:
兩隻魔動龍竟然玩到可以加件變形
見到最終個樣板, 想退訂...
HAKAIDER 11:08 PM 01-07-20
作者: 赤兵尉SETH:
見到最終個樣板, 想退訂...
你講個名越改越長, 對翼越改越大, 重點係越改越樣衰果兩隻龍神丸

啊.............依家好似改到變左中國人了
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 

返回主題版面