Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-13-17, 11:22 PM   #35851
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
呀.....終於中鈴鹿

係時候追番個活動進度

舊 05-13-17, 11:32 PM   #35852
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實後排放隻弓王就好輕鬆, 前排應該好難避免死人, 殺式會自己加氣, 即死又無得防
另外呢場梅林無孔明咁好用, 因為開無敵都係中即死
那有弓王 你老(ry

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 12:06 AM   #35853
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Hextor 查看文章
殺式個時危險過劍式
因為我冇術打手
變左做劍個時極速搞掂
其實我都係用月神同孔明夾硬射死佢

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 05-14-17, 09:07 AM   #35854
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
其實後排放隻弓王就好輕鬆, 前排應該好難避免死人, 殺式會自己加氣, 即死又無得防
另外呢場梅林無孔明咁好用, 因為開無敵都係中即死
放餐肉純為技3比哈桑王3張紅卡車埋去

不過老實講我打果時都無打算過一場過關,只係剛好擺左哈桑王入隊又好彩過到關

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 11:00 AM   #35855
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
【カルデア広報局より】
ダ・ヴィンチ工房の「レアプリズムを交換」にて交換できる一部アイテムの交換期限は、本日、5月14日(日)までとなります。23:59で終了となりますので、ご注意ください。 #FateGO

舊 05-14-17, 11:16 AM   #35856
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
抽200石沒中金閃閃
放棄
留石抽狂狗比較重要

不過中到幾隻4星(紅A,貝武,狂斯,海克)
海克變寶2

有紅A
也算滿足到我想要弓兵的要求

紅A何時強化

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 01:22 PM   #35857
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007

明知道係bug
但睇到咁既數字都真係幾令人高興

舊 05-14-17, 03:41 PM   #35858
gingq7

註冊日期: May 2008
試晒呂布,黑狗,李書文,童謠,黑貞,
我覺得最好農都係幼征

體感上針易出過蛇眼和毛好多,差唔多場場都最少1針
幼征關卡配置比李書文果關好打,落晒3隻alterego就ok(我隻lip未練起,用水著師匠都ok),而且有機會出爪
其實我都好想打膽石(黑貞)或心(童謠), 但呢兩關係配蛇眼, 成日無野出, 感覺不良好
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 06:28 PM   #35859
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
抽200石沒中金閃閃
放棄
留石抽狂狗比較重要

不過中到幾隻4星(紅A,貝武,狂斯,海克)
海克變寶2

有紅A
也算滿足到我想要弓兵的要求

紅A何時強化
老老實實,你本身每個職都差唔多夠腳的話金閃絕對好洗過黑狗

英國說大家抱團死
舊 05-14-17, 06:33 PM   #35860
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
老老實實,你本身每個職都差唔多夠腳的話金閃絕對好洗過黑狗

我明顯個個職都廢
得槍勁

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 06:38 PM   #35861
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
我明顯個個職都廢
得槍勁
唔計5星,我認為除了3星槍狗外的槍兵都應該廢除(ry

英國說大家抱團死
舊 05-14-17, 06:45 PM   #35862
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
唔計5星,我認為除了3星槍狗外的槍兵都應該廢除(ry
四星槍出名多強角播

黑槍王,槍大公,槍清姬,書文隻隻都唔差
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 06:52 PM   #35863
細路翔
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
四星槍出名多強角播

黑槍王,槍大公,槍清姬,書文隻隻都唔差
但打挑戰關唔夠cost時我第一個會搵既都係狗哥

原諒我係低lv新手

英國說大家抱團死
舊 05-14-17, 07:12 PM   #35864
gingq7

其實槍龍娘都十分ok, 係好強力的4星輔助, 加攻36%降防20%加埋成56%
舊 05-14-17, 07:27 PM   #35865
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
其實槍龍娘都十分ok, 係好強力的4星輔助, 加攻36%降防20%加埋成56%
龍娘最大問題係要食龍牙

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 09:25 PM   #35866
細路翔
The One

突然醒起

依家gd老家有妖尼姑的話,淫獸芙芙應該會直接進化成究極體先係架喎

今次活動一開始隻淫獸都已經擺明為左避妖尼姑唔參與

英國說大家抱團死
舊 05-14-17, 09:56 PM   #35867
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
突然醒起

依家gd老家有妖尼姑的話,淫獸芙芙應該會直接進化成究極體先係架喎

其實過左第一章後果隻淫獸應該已經無高智商,
係避都唔係佢主動避
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 10:06 PM   #35868
細路翔
The One

引用:
作者: axe1292 查看文章
其實過左第一章後果隻淫獸應該已經無高智商,
係避都唔係佢主動避
睇款又係g8人梅林洗走佢

英國說大家抱團死
舊 05-14-17, 11:04 PM   #35869
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

而家果隻已經唔會進化啦應該 佢儲左幾百年既魔力用晒,已經無得進

ペルソナ5

隨時更新
舊 05-15-17, 01:32 AM   #35870
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
但打挑戰關唔夠cost時我第一個會搵既都係狗哥

原諒我係低lv新手
狗哥+1
復活好洗好用

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-17, 01:37 AM   #35871
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
突然醒起

而家果隻已經唔係果隻淫獸
救完學妹之後佢只係一隻好普通ge狗
1.5章開頭學妹都話覺得隻狗單純左咁多
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-17, 02:18 AM   #35872
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
只係買左15000分舊野就入場打殺生院…
磨左206T先打死左佢…

舊 05-15-17, 03:12 AM   #35873
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

bb今次係ev既待遇好不濟

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-17, 07:24 AM   #35874
gingq7

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
只係買左15000分舊野就入場打殺生院…
磨左206T先打死左佢…
你咁好耐力...
好似話打大殺生院仲易過打唔買buff的細殺生院
舊 05-15-17, 08:31 AM   #35875
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章

bb今次係ev既待遇好不濟
本以為是主角結果真女主是莉莉絲,風頭又給紅唇和殺生院搶走了(其實還是有人氣啦,怎也比鈴鹿御前好很多)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:03 PM

手機版 | APP版