Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-12, 09:48 PM   #1
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有事就有事...冇事就冇事......之前up開冇事好多時都冇事.......不過唔代表今次會冇事..........

我就焗上左...冇事........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-12, 09:12 AM   #2
NetNetBoy
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy
焗上1.66

但之後玩game... 久不久停成 0.5~1秒....
我又冇開wi-fi,又冇3G... 想點...
又唔見有咩setting...

舊 04-10-12, 03:07 PM   #3
月牙火介
God of Gamer
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
up左,暫時一切正常

舊 04-10-12, 03:11 PM   #4
亞傑多
Junior Member

註冊日期: Oct 2009
港服facebook app已出~~
亞傑多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-12, 04:12 PM   #5
hatata
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDHatata
3DS Friend Code5370 1140 1595
PSN  IDiiihataiii
XBox Live GamertagHatata
小弟部WIFI機上星期入左廠,原因應該同WIFI有關。

如果長時間關機,如晚上11時關機,跟住第二朝早睇部機,部機會長著藍燈,仲要開唔到機,要長按power 20秒先reboot 到,reboot後會發覺d電得返10-20%。

跟住再輕按power sleep既話,就會再長著藍燈,再開唔到機,又要reboot,跟住無限loop。

最後頂唔順放假前拎去整。個維修哥哥只係聽左我講「長著藍燈」呢4個字,佢已經知乜事 跟住佢再問我有無update去1.66?跟住我未答,佢已經幫我答左﹕「睇來你都hang到無機會update」

部機要4個工作天維修,希望唔駛換機。

3DS (US) : 5370-1140-1595
hatata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-12, 04:16 PM   #6
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
咁鑊就1.67 啦。。。。項。。。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-12, 05:24 PM   #7
NetNetBoy

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy
好彩我唔關機...

咁唔得.. 又要焗上先可以Store... 吹賬...

我已經等復活節last先update....

舊 04-10-12, 09:38 PM   #8
kamkw

註冊日期: May 2009
睇巴哈講台版FACEBOOK APPS原來有上傳照片功能
但我用日版就冇......
kamkw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-12, 10:27 PM   #9
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

上傳圖就twitter啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-10-12, 10:30 PM   #10
kamkw

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
上傳圖就twitter啦
我冇用開twitter嘛~
咁佢之後應該都會更新掛...
舊 04-12-12, 02:52 AM   #11
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
PSV連唔到PS3

已經用了同一A/C

最新VER

想放返隻PS1的GAME入PSV玩

舊 04-12-12, 09:24 AM   #12
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
PSV連唔到PS3

已經用了同一A/C

最新VER

想放返隻PS1的GAME入PSV玩
PS1 Classic Game 未對應 PSV...

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-12, 11:18 AM   #13
faimok

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDfaimok
PSN  IDfaimok2
update 1.67 FOUND~~ hkpsn~
而家白老鼠up中

WII U(美) : Rayman Legend, Super Mario 3D World, Zelda Wind Waker HD
3DS(美) : Pokemon X/Y
Coming
PSV : Freedom War
PS4 : Metal Gear Solid 5
WII U(美) :
3DS(美) :
faimok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-12, 05:58 PM   #14
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
PS1 Classic Game 未對應 PSV...
但我連接PS3都唔得...更不用說入PSP / PS1 GAME

舊 04-10-12, 10:30 PM   #15
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇用仲好,當圖床

開個acc就up得

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-10-12, 10:41 PM   #16
kamkw

見你咁講, 我又試玩下推特先~

起碼唔駛再插pc先可以send到相

但都係想一個facebook搞掂...

此篇文章於 04-10-12 10:53 PM 被 kamkw 編輯。
舊 04-10-12, 11:57 PM   #17
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
港版有UPDATE可以UPLOAD相啦

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 09:39 AM   #18
暗.黑.騎.士

註冊日期: Apr 2005
請問機內screen capture 可否cap PSP game?
暗.黑.騎.士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 09:43 AM   #19
fhdelibird
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
引用:
作者: 暗.黑.騎.士 查看文章
請問機內screen capture 可否cap PSP game?
不行

初音vita版終於有消息了
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 09:09 PM   #20
kamkw

日psn版facebook終於更新1.01了
可以上傳照片
舊 04-11-12, 09:39 PM   #21
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
希望越大...

SCEJ・河野弘社長 「未発表のかなり強力なタイトルがVitaに控えている」
http://www.gpara.com/article/cms_sho...30247&c_num=37
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 10:21 PM   #22
清清清清

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDonionToT
新手上路
想問下個mon係膠面定破璃面
清清清清 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-12, 12:04 AM   #23
ipchow

註冊日期: Aug 2003
張memory card 可唔可以用係psp
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-12, 12:10 AM   #24
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
作者: ipchow 查看文章
張memory card 可唔可以用係psp
唔得,張咭係VITA專用

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-12, 01:48 AM   #25
benltc0000

註冊日期: Sep 2009
想問下依加up1.66有冇咩問題出現
wifi版的
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 03:26 AM

手機版 | APP版