Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 01-30-13, 08:05 PM   #26
Home
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: funnyfun 查看文章
比D骨氣 , 比人玩到殘的中女送比你都唔好要, 大把後生的等緊你
可惜現實上
有頗多條件唔錯但為人比較悶(唔係好識得講野)既男人
都會接受大家所謂既「比人玩到殘的中女」
除非樂意接受自己單身落去
否則無乜選擇

但我唔同意「男人唔壞女人唔愛」既關係而令自己變「壞」
如果無天份,勉強去做只會搞到精神病
Home 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-13, 09:34 PM   #27
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
事實上我都幾悶...我知自己事,所以耐唔耐都會問下佢會唔悶親,同埋一知佢有d咩想玩想食我都會準備定.
佢次次都答我唔悶架

我而家無左開心既感覺..正常嗎?
對所有野都失哂興趣...老細加我人工我都無感覺...
arm arm先發現原來電視不停都播住分手既情節,好討厭....

我自己都三字頭唔後生架喇...
我一直都想搵個同自己差唔多諗法既人,所以廿幾歲人先出手....

此篇文章於 01-30-13 09:37 PM 被 AshleyYan 編輯。
AshleyYan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-13, 09:48 PM   #28
CCemi

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
事實上我都幾悶...我知自己事,所以耐唔耐都會問下佢會唔悶親,同埋一知佢有d咩想玩想食我都會準備定.
佢次次都答我唔悶架

arm arm先發現原來電視不停都播住分手既情節,好討厭....

我一直都想搵個同自己差唔多諗法既人,所以廿幾歲人先出手....
其實呢d我覺得都係緣份黎
畢竟兩個人既相處係人夾人
今日你同佢分開左係好可惜
但係將來..你可能搵到既未必係好過而家既
但會係更適合你既另一半

題外話: 我其實都係好悶既人

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-13, 09:54 PM   #29
tlf
Junior Member

註冊日期: Jan 2013
引用:
佢次次都答我唔悶架

你好大性需要,又玩又食
tlf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 02:19 AM   #30
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
佢次次都答我唔悶架

.....其實你明知自己悶真係唔洗係咁問..........
佢唔會因為你問得多就唔會悶.......
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 03:11 AM   #31
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
係咪真係男人唔壞女人唔愛?
想當年我預科時係女人湯丸,最frd既都係女仔同學(當我姐妹因無攻擊性),佢地成日話要三十零歲玩到厭既時候先會搵我呢種男人嫁左佢
真係要想當年....我中學時身邊全部都係女仔tim...不過我灰過你
我冇女朋友時間幾乎等於我年齡...
人越大交際能力越差, 而家唔好話女仔...連朋友都唔多個

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 05:12 AM   #32
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
30幾歲好閒啦
信我,失戀成長,有自信有吸引力
5年只係人生既一小部份
每個女人都會帶比你不同的成長需要既養份
你好快會成真正既男人
損失區區5年同一個女人的一份感情而已
將來你學識點睇女人,再慢慢簡都未遲