Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-18-07, 09:00 PM   #1
山王
Crazy Gamer
我是一個臭皮曩

註冊日期: Dec 2002
點解有d人影相唔上鏡? 有乜技巧補救?

點解有d人影相唔上鏡?
明明個人望落去好好地, 但影完相出來完全係另一個人咁.
其實係有乜原因會做成咁? 有乜技巧可以補救?

如果你無買有睇,編輯曰:"又要插又要睇,你D人真係犯賤!你咁叻又唔見你出一本?";
如果你有買有睇,編輯曰:"比得果十皮,自然係得抄抄埋埋既料,你咁清高可以唔買,我本野係出比翻版仔睇既~"
裡.天人必勝法 :
編輯曰:"你寫過攻略乜?你出過GAME書乜?乜都無做過有乜資格評論GAME書?";無錯,所以影評人無資格評論電影,因為佢地冇拍過電影;政評人無資格評論政治,因為佢地冇從過政。但咁樣講,GAME書編輯有冇資格評論遊戲?佢地都冇製作過遊戲。
山王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 09:14 PM   #2
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
小弟都係咁......完全唔上鏡的
[怨念mode]某腐爛者別再貼腐相了[/怨念mode]

舊 01-21-07, 12:13 PM   #3
山王
Crazy Gamer
我是一個臭皮曩

註冊日期: Dec 2002
唔好意思, 其實我係未問左一條好深既問題? 定係條問題太stupid?

如果你無買有睇,編輯曰:"又要插又要睇,你D人真係犯賤!你咁叻又唔見你出一本?";
如果你有買有睇,編輯曰:"比得果十皮,自然係得抄抄埋埋既料,你咁清高可以唔買,我本野係出比翻版仔睇既~"
裡.天人必勝法 :
編輯曰:"你寫過攻略乜?你出過GAME書乜?乜都無做過有乜資格評論GAME書?";無錯,所以影評人無資格評論電影,因為佢地冇拍過電影;政評人無資格評論政治,因為佢地冇從過政。但咁樣講,GAME書編輯有冇資格評論遊戲?佢地都冇製作過遊戲。
山王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-07, 12:21 PM   #4
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 山王 查看文章
唔好意思, 其實我係未問左一條好深既問題? 定係條問題太stupid?
因為唔知你個model係點.....好難估.......

正如平矮既唔好著工人褲,因為會矮上加矮.
平胸唔好著低胸,只會自暴其短.

影相都一樣..圓臉就唔好zoom近影正面,會肥上加肥
太廋唔好影全身,會搞到個人成支柴咁...

你個情況可能係影左d那人最唔靚既位置,出來效果當然唔上鏡...

ps.最好有相睇加,還有model既優缺點..

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-07, 12:23 PM   #5
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
唔深又唔stupid
只係因為你又唔係囡囡 所以我唔識點教 XD

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:42 PM

手機版 | APP版