Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-14-06, 12:13 PM   #1
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
FWD:有中學又唔記得報警喇

http://www.metacafe.com/watch/129844/dont_delete/
補返條新link,有人轉用metacafe
而家D夫婦唔生細路都係正確0既

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」

此篇文章於 05-14-06 08:15 PM 被 雪舟等楊 編輯。
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 12:32 PM   #2
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
班友唔係唔知
好多校園暴力都係因為
有拍片先會俾人知道,
先至會被人鬧呀?
成班廢的

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 12:36 PM   #3
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
搞錯呀!咁多人玩一個女仔…

反方:可能個女仔係好乞人憎果D,所以果個女仔無左男仔對女仔既特別優待…

此篇文章於 05-14-06 01:07 PM 被 大情大性武大帝 編輯。
大情大性武大帝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 12:36 PM   #4
goodguy
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
邊個拍ga
goodguy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 12:53 PM   #5
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我依d頹爆毒男越黎越唔明d潮爆中學生諗乜

唔識打馬賽克就咪拍片啦

雖然班友係典形既契弟
但事主自己完全唔反抗,根本就無人幫到佢

英國說大家抱團死

此篇文章於 05-14-06 12:55 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 12:55 PM   #6
CoolMan
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2003
3DS Friend Code4253 4406 8510
推上報紙la

舊 05-14-06, 12:58 PM   #7
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
d人真係好無聊
咁多人蝦一個女的....
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 01:04 PM   #8
石主乙個
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
上次果單離譜D....真係個個郁手郁腳,仲成張登車埋去
係我既話,唔夠疆即時還拖都報左警先..

舊 05-14-06, 01:04 PM   #9
細路翔
The One

引用:
作者: 凌龍
d人真係好無聊
咁多人蝦一個女的....
依我係f.2個年既情緒控制水平,
我係個女既大概會係食完午飯之後將d汁倒落班友個檯面"

反正炒大鑊起上黎一定唔會輪到自己有事bb

英國說大家抱團死
舊 05-14-06, 01:05 PM   #10
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
呢d情節以為淨係o係日劇裡面先會有......
誓估唔到香港竟然都有呢d野............
唉 .... 諗起以後個社會靠呢d後生仔果時
心都寒埋 都唔知點算....

舊 05-14-06, 01:08 PM   #11
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
基本上我覺得段片裡面既所有人都好弱智
男既唔駛講
女既都傻既
locker門開唔到就好似癲左咁

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 01:08 PM   #12
細路翔
The One

引用:
作者: 雲漾
呢d情節以為淨係o係日劇裡面先會有......
誓估唔到香港竟然都有呢d野............
唉 .... 諗起以後個社會靠呢d後生仔果時
心都寒埋 都唔知點算....
邊個話白痴唔做得野?

過多兩年佢地就會扮衛道之士嫁啦
但佢地理所當然唔會記起佢地鄙視既行為當年自己都做過

英國說大家抱團死
舊 05-14-06, 01:10 PM   #13
細路翔
The One

引用:
作者: 月舞
基本上我覺得段片裡面既所有人都好弱智
男既唔駛講
女既都傻既
locker門開唔到就好似癲左咁
個d locker門大力d一腳就可以踢得開

英國說大家抱團死
舊 05-14-06, 01:34 PM   #14
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
個條友學人REMOVE FILE||||||

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 05-14-06, 02:06 PM   #15
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
真的令人髮指 ,近期那麼多學生問題的?
又考試作弊、又網上侵權。現在又校園欺凌,而且還要是男生欺負女生。

看來香港教育真的不要真的只著重學業(其實是分數),而忽略品德教育了。

此篇文章於 05-14-06 02:18 PM 被 kyu 編輯。
kyu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 02:30 PM   #16
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
引用:
作者: 雪舟等楊
個條友學人REMOVE FILE||||||
組織一萬八千個簽名就會有人信嫁喇

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 02:31 PM   #17
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
相信果個女仔係犯眾憎....由頭到尾都冇人出黎幫佢

anyway, 成班mk恰一個女仔, 仲要拍片上網, 傻仔的行為

舊 05-14-06, 02:56 PM   #18
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
作者: Xeroc
組織一萬八千個簽名就會有人信嫁喇
aaa

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 05-14-06, 03:03 PM   #19
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
段片疾到乜都睇唔到"

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 03:04 PM   #20
雪舟等楊
●  ω  ●

換左段順暢的片了

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 05-14-06, 03:05 PM   #21
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
可能去考會考又無事

舊 05-14-06, 03:05 PM   #22
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
有個傻仔好似醬爆

好快會上無記新聞的啦
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 03:11 PM   #23
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
做乜無其他人幫幫イ巨既?A

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 03:20 PM   #24
YUNO

註冊日期: Oct 2004
又一班拍下自己犯罪證據的青年.... a
開唔到咪唔好開,一係就直接同先生投訴囉...再唔係就同警察
我覺得女方可能已經唔係第一次被人欺負......所以積埋積埋,情緒不穩定
無論個女方是否衰人,都唔應該咁玩人
YUNO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-06, 03:26 PM   #25
YUNO

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: Scarlet
做乜無其他人幫幫イ巨既?A
可能個男方人緣好,女方平時無人緣.......所以無人敢幫....
睇清楚段片,後面係有其他同學在場的....
YUNO 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:56 PM

手機版 | APP版