Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 01-13-20, 10:30 PM   #3251
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
現在的紀律部隊宿舍不是守衛森嚴嗎?有大型水馬、克警加保安員把守,咁都比人偷到入去跳樓?
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-20, 01:22 AM   #3252
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
又黎玩何已完?
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-20, 03:08 PM   #3253
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
全香港人都睇倒個人係無知覺咁掉左落街

唔是咁都可以一句無可疑不了了之呀嘛?
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-20, 06:48 PM   #3254
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
段片真係計下角度就知佢住起邊, IP 都唔洗 check.

如果係真既話.

雲海 陳雲海
9hrs

啱啱收到消息(未能FC),話琴日拍「被自殺」片段嗰個菲傭俾人拉左,我話唔係掛?!可以拉佢啲咩?!暫時未知詳情!香港真係越嚟越恐怖!

由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 10:15 AM   #3255
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
雲海呢D位都係9up多

前兩日有個account話自己係少女X就成班人吹奏,仲要講到Fact Check同捉鬼一樣on9
好啦尋晚律師樓出信話個Account架,呢D人就笠晒水
香港人幾時先識醒少少

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 10:57 AM   #3256
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
.抱歉一路聽佢都係當講故佬 雖然當中都有唔少係堅料,不過都係事後FC先會知道,佢第一下爆嗰時就聽先再等FC比較安全
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 05:05 PM   #3257
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

但事實真計下角度就知佢住起邊,IP 都唔洗 check,要捉拍片個人係可以好快。

而且,一直以黎咁多抗爭者消失左,我諗捉左人之後要點搞就無乜難度,但係連家屬朋友都滅到聲。

我就真係覺得一定有 d 野姐....
由手機版發出
舊 01-15-20, 05:20 PM   #3258
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: J+1 查看文章
.抱歉一路聽佢都係當講故佬 雖然當中都有唔少係堅料,不過都係事後FC先會知道,佢第一下爆嗰時就聽先再等FC比較安全
由手機版發出
雲海我完全唔會信, 我講任何一句話我都有保留.

韋小寶教落, 要呃人, 唔可以全部大話, 要真話同大話撈埋一齊講.

舊 01-15-20, 05:43 PM   #3259
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實單野本身唔係雲海講先既,但個問題係,其實「個賓賓比人拉左」都係完全無出處既9up post黎架咋.......

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 01-15-20, 06:04 PM   #3260
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
可以簡單FC既野如果係真
就算其他報紙唔報我相信蘋果都會報
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-20, 06:58 PM   #3261
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

我估係起底搵仔搵到 d 婚外情/欠人錢 搞到杏家橙

引用:
灣仔警察總部一度傳有人企跳 警稱有人在爭執中走近窗邊引誤會 (15:34)
由手機版發出

此篇文章於 01-16-20 11:43 AM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
舊 01-16-20, 08:12 PM   #3262
J+1
望過黎呀!!!!!!

又要流水式?

https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...abChangeable=0
由手機版發出
舊 01-17-20, 02:01 PM   #3263
J+1
望過黎呀!!!!!!

係唔係即係檢討委員會都唔駛開住???

謝偉銓對監警會延遲公布首階段報告表遺憾
https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...abChangeable=0
由手機版發出
舊 01-19-20, 01:42 PM   #3264
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

睇下今日有無人捉鬼
舊 01-19-20, 05:57 PM   #3265
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
睇下今日有無人捉鬼
暫時命中3人件

正苦軍FB幾快出Post

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-20, 06:05 PM   #3266
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

正當防衛,叫唔好果 d 先係鬼

咁中意捉鬼

引用:
1628 中環集會現場,首先一名便衣警員被市民包圍毆打倒在地,有左膠立即衝出大叫「唔好打」,並護送該名便衣警逃跑到遮打花園外,然後左膠亦被圍毆。

結果防暴到場施放催淚彈驅趕人群,警方建立防線後,這時左膠表明身份,原來護送便衣警的左膠亦是警員,所以總共約3便衣警血流被面,正接受治理。

一早話撚咗左膠都係內奸,成班捉鬼撚咁鍾意捉鬼,又唔見捉到呢啲左膠?依家一唔捉鬼即刻自動現形。手足好波

#現場情況
由手機版發出
舊 01-19-20, 07:01 PM   #3267
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
依家做鬼真係搵命搏
由手機版發出
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-20, 07:17 PM   #3268
J+1
望過黎呀!!!!!!

鬼上鬼,其實會唔會打嘅都係鬼,再落番茄醬,之後叫揸機嘅鬼影清楚?
由手機版發出
舊 01-19-20, 07:26 PM   #3269
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

其實網上面話打得好話開心果 d 都係鬼黎,就係想永世守法既泛民既支持者都學壞。

成件事都係自編自導自演自拍

千奇唔好學丫

武力解決唔到問題,有乜就打官司啦,香港仲有法治

由手機版發出

此篇文章於 01-19-20 07:35 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
舊 01-19-20, 07:27 PM   #3270
Tano
嫑憅

引用:
作者: J+1 查看文章
鬼上鬼,其實會唔會打嘅都係鬼,再落番茄醬,之後叫揸機嘅鬼影清楚?
由手機版發出
喊完OT計雙工?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 01-19-20, 09:36 PM   #3271
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
引用:
正當防衛,叫唔好果 d 先係鬼

咁中意捉鬼

由手機版發出
一早講過左膠都要執行正義埋一份
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-20, 10:18 PM   #3272
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
就算唔係鬼見到阻膠都應該拉開佢
拳腳冇眼好危險拉埋一邊安全d
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-20, 11:03 PM   #3273
Tano
嫑憅

正苦軍搞乜係旺角鳩拉

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 01-19-20, 11:13 PM   #3274
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
阿蛇你都唔認得掋唔掋拉先!!!

https://news.rthk.hk/rthk/ch/compone...8-20200119.htm

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-20, 12:07 PM   #3275
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

拿,我就唔主張口角都開佢波既,我只主張比人物理性攻擊就要識保護自己

ペルソナ5

隨時更新

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:46 AM

手機版 | APP版