Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-25-19, 10:30 PM   #101
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
唔好玩唔代表唔好賣,我見friendlist都好多人玩
我自己都有玩,好多review都比個demo嚇親,到已家patch左係可以玩下既

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-19, 09:05 AM   #102
holsety
http://www

d人快快衝完就賣。

舊 02-26-19, 10:49 AM   #103
jeffyen83
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2010
下載版既我,彈game出錯唔講喇
但一晚中3次彈game自動關機bug,下下入安全模,有冇人都係甘。。。

但隻game好玩既,係衰顏色自定義自由太低
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-19, 11:25 AM   #104
mouseccy
Game Master
老鼠仔

註冊日期: May 2010
PSN  IDMOUSECCY
引用:
作者: jeffyen83 查看文章
下載版既我,彈game出錯唔講喇
但一晚中3次彈game自動關機bug,下下入安全模,有冇人都係甘。。。

但隻game好玩既,係衰顏色自定義自由太低
暫時中過1次關機BUG, 1次無限LOOP BUG, 同1次自由任突然彈返出去
mouseccy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-19, 11:27 AM   #105
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
好多人話唔好玩, 但係出面街炒到好貴啊,甚至無貨

證明香港人真係咩都炒一餐⋯⋯
可能D鋪以為D人話唔好玩就入得少貨
呢隻GAME玩合作, 如果有FD買, 多數都會叫埋其他人一齊玩
而且佢其實唔算太差, 只係完左主線之後可以做既野太少同太重複
舊 02-26-19, 08:34 PM   #106
jeffyen83

引用:
作者: mouseccy 查看文章
暫時中過1次關機BUG, 1次無限LOOP BUG, 同1次自由任突然彈返出去
今日放假玩足一日又冇事喎,唔知關機bug觸發條件係咩...
舊 02-27-19, 12:21 AM   #107
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
patch 左之後都冇彈過....而家ITEM LVL 450

舊 02-27-19, 06:16 AM   #108
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
1.02 同 1.03 加埋共試過3次story quest 差唔多去到最尾就完個quest,
應該播event片時crash game/左邊顯示另外三位玩家status個度話另外3位未準備好, 但過左15分鐘畫面都無轉
quit app再開就計我過左個story quest, 攪到個主線中間好多野我完全一頭霧水
某人點解無啦啦唔見左, 差唔多最尾又無啦啦駕坐個隻甲出現
free mode, 據點戰, side quest 就完全無問題

此篇文章於 02-27-19 06:19 AM 被 X&Y 編輯。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 09:39 AM   #109
HunterXXX
Junior Member

註冊日期: Feb 2018
其實一入game個"消息"有冇人正常睇到?好似so far都睇唔到果幾格係乜
由手機版發出
HunterXXX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 09:43 AM   #110
Eking

睇唔到第一格以外,都唔知係咪因爲正洲版問題?

舊 02-27-19, 10:22 AM   #111
HunterXXX

引用:
作者: Eking 查看文章
patch 左之後都冇彈過....而家ITEM LVL 450
想問下大師級d裝備係咪固定level定越刷越高架?
由手機版發出
舊 02-27-19, 12:00 PM   #112
Eking

困難大約2-3% drop rate, 如果打最後2個據點戰困難一場正常會有2-3件,但係困難固定只會出武器

舊 02-27-19, 12:07 PM   #113
HunterXXX

引用:
作者: Eking 查看文章
困難大約2-3% drop rate, 如果打最後2個據點戰困難一場正常會有2-3件,但係困難固定只會出武器
件武係咪最高45架?有冇跌d46甚至50
由手機版發出
舊 02-27-19, 12:17 PM   #114
Eking

47就係傳說,其實隻game同diablo一樣,係玩合作同刷裝,而且黎緊今年重有5個storyline 會出

舊 02-27-19, 02:35 PM   #115
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
可能D鋪以為D人話唔好玩就入得少貨
呢隻GAME玩合作, 如果有FD買, 多數都會叫埋其他人一齊玩
而且佢其實唔算太差, 只係完左主線之後可以做既野太少同太重複
完左主線就梗係努力刷裝
唔知機甲能力有無得上傳說
暫時都係玩緊暴風

遲少少玩遊俠ironman
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 02:37 PM   #116
雷火武
ワールド・エンド

講bug
尋晚中左個鑽地bug
成個人跌左落地底異空間
飛唔番上來又落唔到
要靠隊友去下一個point 轉場拉走
舊 02-27-19, 09:23 PM   #117
NieAChunG

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
同朋友玩左幾日, 總會有幾場係白打
自由MODE LOOT左勁多野, 之後一野話CONNECT唔到就白打

其實如果PATCH好D, SERVER整好D, 呢隻GAME同FD玩刷下裝都幾OK既
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-19, 11:45 AM   #118
holsety
http://www

暫時都係無lala連係城內都斷線。。。

舊 02-28-19, 01:27 PM   #119
mouseccy
Game Master
老鼠仔

引用:
作者: 雷火武 查看文章
講bug
尋晚中左個鑽地bug
成個人跌左落地底異空間
飛唔番上來又落唔到
要靠隊友去下一個point 轉場拉走
尋晚我玩玩下自由任斷線, 但好快又連返冇彈出去
之後打主線做完4墓挑戰O個個, 打曬2隻BOSS出返去LOAD 經驗O個個位又斷. 之後直入城
睇返RECORD當我冇打過, 嬲到我即時熄機
舊 02-28-19, 03:46 PM   #120
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
尋晚我玩玩下自由任斷線, 但好快又連返冇彈出去
之後打主線做完4墓挑戰O個個, 打曬2隻BOSS出返去LOAD 經驗O個個位又斷. 之後直入城
睇返RECORD當我冇打過, 嬲到我即時熄機
這個主線我打完第2隻後佢係咁話等待另外3位player未準備好,
跟住等左15mins, 重開就已經過左, items 都拎晒. 但我咩event 片都未睇

d recycle quest 成日跟指示做完之後同另外三位teammate 係度乾等成分鐘先有新指示

鑽地glitch, 飛出界glitch 我已經遇過好幾次

今次個games既完成度同前年隻Mass Effect Andromeda 真係有得比甚至係以下
但個隻係成team人臨尾個一年幾爆seed整出黎, 厘隻第日係唔係又有故仔聽

此篇文章於 02-28-19 03:50 PM 被 X&Y 編輯。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-19, 05:16 PM   #121
jeffyen83

今又瘋狂斷線,一個任打3次
如果係實體就想放左去。。。
舊 02-28-19, 08:13 PM   #122
雷火武
ワールド・エンド

繼續努力奮戰緊
玩開暴風而家轉玩遊俠覺得唔夠力
困難last 一關打泰坦打到嘔、last boss仲易打
舊 02-28-19, 11:40 PM   #123
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
次次想玩時就有更新,我沒光纎要等好久的,
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-19, 03:00 AM   #124
Eking

更新後好似斷少左

舊 03-01-19, 08:59 AM   #125
padage

註冊日期: Nov 2016
引用:
作者: X&Y 查看文章
這個主線我打完第2隻後佢係咁話等待另外3位player未準備好,
跟住等左15mins, 重開就已經過左, items 都拎晒. 但我咩event 片都未睇

d recycle quest 成日跟指示做完之後同另外三位teammate 係度乾等成分鐘先有新指示

鑽地glitch, 飛出界glitch 我已經遇過好幾次

今次個games既完成度同前年隻Mass Effect Andromeda 真係有得比甚至係以下
但個隻係成team人臨尾個一年幾爆seed整出黎, 厘隻第日係唔係又有故仔聽
今次係打造左幾年既3A手遊,歐洲個邊賣得仲少過仙女座
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
beatmania IIDX 討論區 18th style - 18 Resort Anthem 即將登陸香港 Marco 街機心得交流討論區 983 01-30-14 05:42 AM
[動畫] BIOWARE「Dragon Age: Dawn of the Seeker」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 13 01-22-12 05:55 AM
Mass Effect (by bioware) [已售] neo2046 電視遊戲討論版 151 01-18-10 10:44 PM
[Rumor] BioWare working on KotOR 3? 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 06-07-08 12:22 AM

現在的時間是 01:29 PM

手機版 | APP版