Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 
電視遊戲討論版>[PS5,PS4,PC] Ghost of Tsushima Director's Cut
Sar8 02:44 AM 10-17-20
玩落去個奇譚唔差

雖然打落去只係故事D支線形式
但係都搞D花臣冇咁易比你無雙過

仲有大量收集要素...正常其他廠起碼收多你兩舊先
STRIFE 08:25 AM 10-17-20
幾難打,4個角色根本係拆左最強主角既能力,再獨立加強
據點淪陷左打完boss wave前冇得奪回,所以要分開守
darkvolver 09:48 AM 10-17-20
佢個setting幾好.....有故事及生存,又可以改配裝

server好像幾不穩定.....成日有error...
Dyhalt Rushifar 07:14 PM 10-17-20
…真係唔多敢同人打,係咁中NP-41363-7…
darkvolver 08:10 PM 10-17-20
作者: Dyhalt Rushifar:
…真係唔多敢同人打,係咁中NP-41363-7…
我都係NP-41363-7.........我以為係server有問題...

但係個online mode真係不錯.....幾有手感...
STRIFE 01:51 AM 10-18-20
故事mode開到4人就應該仲好玩
守陣地試過得3人,後期d wave完全唔夠打,數量暴力
holsety 10:20 AM 10-18-20
冇game係手。連線既問題很嚴重?係nat 問題定server seven?
darkvolver 10:27 AM 10-18-20
作者: holsety:
冇game係手。連線既問題很嚴重?係nat 問題定server seven?
個network早上剛剛再玩,發現都順番。我估到晚上又會error番,明顯係人流問題。

總結小小﹕一開頭先玩故事mode升下等先,個人建議用刺客開頭........生存要用浪人(補血),因為d怪一多,混亂一出現會死很快,守不到。
STRIFE 11:59 AM 10-18-20
一嚟就高難度主弓
被打屎眼/埋身收唔切弓,你就死梗
收得切你都冇8成血
Darksoul咁既feel, 不過招大技都勁,升左可以射5件
darkvolver 12:32 PM 10-18-20
作者: STRIFE:
一嚟就高難度主弓
收得切你都冇8成血
Darksoul咁既feel, 不過招大技都勁,升左可以射5件
在下通常玩這類遊戲都主打玩補血先.......另外隻魂狗好勁...

點解對馬d狗禁勁
darkvolver 10:06 AM 10-19-20
去到大約35等,要再升上去就真係不容易。

特別要打銀lv任務mode......d怪開始硬,刺客很重要.......大家要升先......
Sar8 12:19 PM 10-19-20
剩個DLC都好玩過marvel隻垃圾
darkvolver 12:55 PM 10-19-20
作者: Sar8:
剩個DLC都好玩過marvel隻垃圾
隻game玩到現在,如果有人死闖......真係可以restart。

故事mode限你2個人去打,間接增加左難度...
鈴蘭 10:42 PM 10-19-20
作者: STRIFE:
一嚟就高難度主弓
收得切你都冇8成血
射頭唔係一下死 即刻唔識玩
但又無得轉番做侍
holsety 12:09 PM 10-18-20
我記得隻game用弓好難瞄~
holsety 05:04 PM 10-19-20
估唔到重有世界排名lol
darkvolver 05:08 PM 10-19-20
作者: holsety:
估唔到重有世界排名lol
online係幾好玩.....特別開始打銀牌lv........好有挑戰性,而且d怪會群揪.....

online部份幾似向鬼武者致敬。
pet3 07:46 PM 10-21-20
創之白金了

開始玩dlc

但這遊戲變成打鬼
真的不是太喜歡

一開始就有個人流哂血眼淚咁

明明說了這遊戲不會有怪力亂神
pet3 10:52 AM 10-26-20
已經過氣
沒人講野既?

煙霧彈/職業技能隱身後的暗殺 算是匿蹤攻擊嗎?
暗殺者的裝備效果大多都是匿蹤攻擊傷害提高

這是全身的匿蹤攻擊傷害提升效果都會計算在暗殺攻擊嗎?
還是只計未被發現時的吹針之類?
darkvolver 12:18 PM 10-26-20
我都有繼續玩......但真心講句有點悶。

特別自己開始打銀牌......我都開始半放棄,轉去玩WRC9.....
Sar8 01:47 PM 10-26-20
作者: pet3:
已經過氣
沒人講野既?

煙霧彈/職業技能隱身後的暗殺 算是匿蹤攻擊嗎?
暗殺者的裝備效果大多都是匿蹤攻擊傷害提高

這是全身的匿蹤攻擊傷害提升效果都會計算在暗殺攻擊嗎?
還是只計未被發現時的吹針之類?
總知係暗殺果下就計匿跡攻擊,唔理你係有冇進入過戰鬥狀態
你只要係改造果下入R2睇就會有解釋

作者: qwe:
剛剛過左故事mode, 開左第2職業
有時夾到,一人殺一個很好
頭先故事mode last章,死左幾次,對面死到一開波衝去被圍死
玩惡夢果陣你仲會想殺左D隊友
成日比人累死都係自己組人打就算
qwe 01:45 PM 10-26-20
剛剛過左故事mode, 開左第2職業
有時夾到,一人殺一個很好
頭先故事mode last章,死左幾次,對面死到一開波衝去被圍死
風間鈴木仁 12:54 AM 10-27-20
https://psnprofiles.com/trophies/110...ima?lang=zh-tw

GHOST OF TSUSHIMA TROPHIES

DLC TROPHY PACK 1

Ghost of Tsushima: Legends模式

DLC TROPHY PACK 2

新遊戲+
Sar8 05:19 PM 11-01-20
個raid難得來又唔會屈你裝備
不過冇開咪既情況下打真係打得太耐
Kit 11:59 PM 11-01-20
作者: Sar8:
個raid難得來又唔會屈你裝備
不過冇開咪既情況下打真係打得太耐

無咪都過到其實好勁
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 

返回主題版面