Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-27-20, 05:16 PM   #1276
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: kog 查看文章
抽中姆歷沙,但冇抽中新個支槍冇用
唔等3月1先抽?

舊 02-27-20, 05:22 PM   #1277
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: wing 查看文章
唔等3月1先抽?
忘記了

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-20, 08:08 PM   #1278
Hunter

註冊日期: Jan 2002
新型骨架Lv2 (HP+1000, 近5格位, 中2格位)要回收劵335張
換唔換好?

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-20, 12:56 PM   #1279
wing
格鬥低手

引用:
作者: Hunter 查看文章
新型骨架Lv2 (HP+1000, 近5格位, 中2格位)要回收劵335張
換唔換好?
佔好多格, 要高cost機先豪得起, 玩高cost 射擊機你就換喇. 我都換左

舊 02-28-20, 09:50 PM   #1280
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
換唔換好?
我第一時間換咗,對遠格少的機好有用,
例如京寶梵,妖精等。

舊 02-29-20, 02:22 PM   #1281
Hunter

聽完2位意見我都換左新骨LV2
不過真係唔多機用到

官方話北極基地原本設計係太空梭爆炸附近既MS會大硬直
宜家係唔正常, 所以遲下會改返有大硬直

舊 02-29-20, 06:04 PM   #1282
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
聽完2位意見我都換左新骨LV2
不過真係唔多機用到

官方話北極基地原本設計係太空梭爆炸附近既MS會大硬直
宜家係唔正常, 所以遲下會改返有大硬直
我比較希望可以如未打爆就會升空,
再係升空中打爆佢.....

舊 03-01-20, 04:48 PM   #1283
Hunter

無力沙支長炮感覺傷害唔錯, 仲可以做長槍格鬥

另外, 片入面個課長都要450抽先中
剩係為左抽件武器都應該洗左好多錢

舊 03-12-20, 03:01 PM   #1284
kog
Moderator
リン・ミンメイ

今周新機 高達Ez8[WR裝備] ....
武器多,但攻擊力有點弱

用"望過來"這招,又好似真是掂。
半價中晒350c和400c兩架

舊 03-13-20, 01:36 PM   #1285
wing
格鬥低手

引用:
今周新機 高達Ez8[WR裝備] ....
武器多,但攻擊力有點弱

用"望過來"這招,又好似真是掂。
半價中晒350c和400c兩架
我都有部level 1, 射補低而且高過陸高WR一個level, 所以做炮台冇著數.
有枝全game最廢光槍, 於事無補. 有機槍+高破壞力下格, 即係要打前線, 但呢部野行路慢過陸高WR仲冇左粒閃光彈, 上前即係送分俾對家.

結論:............................................................ 如果要用書包, 我用返陸高好過.

舊 03-16-20, 01:42 PM   #1286
Hunter

玩到A級, QUICK MATCH 都依然有奇人

開場玩左1分幾鐘 輸少少, 成隊唯一支援機走去揸坦克車週圍佔領
之後渣坦克去放炸彈, 最後一分鐘先上返機
咁鍾意放炸彈玩炸彈人啦

此篇文章於 03-16-20 01:45 PM 被 Hunter 編輯。
舊 03-16-20, 08:46 PM   #1287
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:

開場玩左1分幾鐘 輸少少, 成隊唯一支援機走去揸坦克車週圍佔領
咁鍾意放炸彈玩炸彈人啦
當我知道隊中如果有一個王牌,自然會抽到兩個智障後,無須太認真

舊 03-16-20, 09:01 PM   #1288
kog
Moderator
リン・ミンメイ

春に解禁予定の新モード

重高達....

1. 有新香港地圖?
2. MA...之後會否有魔霸,格拉布羅...
3. 如出格拉布羅,那有水底地圖? 水用機在水中另有加成?

舊 03-18-20, 08:58 AM   #1289
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:

咁鍾意放炸彈玩炸彈人啦
要A+先會好少少

舊 03-18-20, 11:23 AM   #1290
wing
格鬥低手

引用:

咁鍾意放炸彈玩炸彈人啦
唔好話quick match, 就算係ranked match 都大把智將..... 我做ace, 兩邊d分咬住上, 然後我自己果team瘋狂同我搶頭, 明明我就在敵殘血機旁邊都同我搶..... 好在對家似乎又係咁, 冇乜見到對家ace殺到人, 最後win少少.

舊 03-18-20, 11:25 AM   #1291
wing
格鬥低手

引用:
春に解禁予定の新モード

重高達....
新mode, 我估係pve 群揪AI

舊 03-19-20, 09:08 AM   #1292
Hunter

引用:
作者: 忍者 查看文章
要A+先會好少少
上左A之後就無再玩RANK, 睇黎要努力(運氣?)玩上A+

引用:
作者: wing 查看文章
唔好話quick match, 就算係ranked match 都大把智將..... 我做ace, 兩邊d分咬住上, 然後我自己果team瘋狂同我搶頭, 明明我就在敵殘血機旁邊都同我搶..... 好在對家似乎又係咁, 冇乜見到對家ace殺到人, 最後win少少.
同街外人玩ACE戰一向都係咁, 所以有得揀一定唔會揀ACE戰

此篇文章於 03-19-20 09:10 AM 被 Hunter 編輯。
舊 03-19-20, 05:15 PM   #1293
wing
格鬥低手

出觸手型水產寶寶
4寶仲差一隻~

舊 03-21-20, 04:22 PM   #1294
Hunter

https://bo2.ggame.jp/hk/info/?p=32896
機體調整

MK II 減格補, 加奇減射補
不過昨日玩完都係覺得仲係太強

全裝TB大UP, 不過我唔玩宇宙戰, 所以唔關我事

G3加急迴, LV2加HP, 插槽格, 鐳射槍加強
不過都係寧願用番我部5號機好過

舊 03-23-20, 08:52 PM   #1295
kog
Moderator
リン・ミンメイ

《機動戰士鋼彈 激戰任務2》春季活動預告

為感謝各位駕駛員平日的奮戰,3月26日起我們將舉辦『春天的激戰任務祭典Z』!

同時,將實裝可單人遊玩的新內容『戰鬥模擬裝置』,能在各種狀況下與AI駕駛員操縱的MS進行「模擬對戰」!

挑戰競速攻略,獲得報酬吧

此篇文章於 03-23-20 08:57 PM 被 kog 編輯。
舊 03-23-20, 09:04 PM   #1296
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
正呀,有新坦克

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 03-23-20, 09:46 PM   #1297
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
禮拜4出zeta,雙格鬥泛用機

舊 03-23-20, 09:56 PM   #1298
wing
格鬥低手

引用:
作者: chow263 查看文章
禮拜4出zeta,雙格鬥泛用機
估唔到咁快出。

舊 03-23-20, 10:04 PM   #1299
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
咁進取呀⋯課金額達唔到目標要救亡?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-20, 11:16 PM   #1300
kog
Moderator
リン・ミンメイ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] 「機動戦士ガンダム バトルオペレーション2」Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2︱基本免費/攻略交流區 開放中 安安 電視遊戲討論版 144 08-02-18 07:53 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 Vol.3 GN00508771 攻略及心得交流區 1522 04-30-17 02:00 PM
放 Gundam Battle Operation 賈圖專用勇士Code siuterry 買賣專區 0 01-25-15 02:58 PM
[PSV] 機動戰士 Gundam Battle Operation 配信決定! square-enix 手提遊戲機討論版 3 05-30-13 11:49 PM
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM

現在的時間是 11:26 PM

手機版 | APP版