Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 5討論區
怪盜小G 04:49 AM 06-16-20
希望支援WIFI-6

唔駛插線打機
12號四分衛 11:22 AM 06-16-20
作者: 怪盜小G:
希望支援WIFI-6

唔駛插線打機
照計係基本配備吧...
Alpha2 12:32 PM 06-16-20
作者: シェンムー:
我估一定唔會過USD499
但plus會加新功能(內容)同加價
識玩係咁玩

希望你真係tip 得中
==================

11月20日發售!法國亞馬遜全新PS5售價曝光 網友直呼真香

光碟版$499
無光碟版$399

https://sina.com.hk/news/article/202...-11796654.html
シェンムー 02:51 PM 06-16-20
作者: Alpha2:
希望你真係tip 得中

11月20日發售!法國亞馬遜全新PS5售價曝光 網友直呼真香

光碟版$499
無光碟版$399

https://sina.com.hk/news/article/202...-11796654.html

如果差價有成USD100
我都買digital ver算喇

反而諗緊洗唔洗出前買定條M.2 SSD , 怕ps5出左後啲SSD 加價
琴日望一望2TB都要二千幾....
qwe 03:18 PM 06-16-20
作者: Alpha2:
希望你真係tip 得中

光碟版$499
無光碟版$399

2025 plus表示加完唔好影響到俾左錢嘅就ok

如果要貴過ps3⋯ps3係499,即係549都4000+港紙至649都未過5000港紙都有機會
qwe 10:30 AM 06-16-20
叉盒出左Smart Delivery list
Assassin's Creed,Cyberpunk 2077,Destiny 2都支援
呢單感覺似當年二手game事件係關公show...

不過s$未講有無,m$都未講係咪一個價錢
紫紅豆 12:17 PM 06-16-20
外型真是....,我覺得比之前V型好,但可否出黑色版,白色好易變黃,
如ps5一定要ssd,現在價格都可以接受,但ps4大作下下過百gb,
ps5一定更大,1TB裝不到多少遊戲,
giojo1974 12:43 AM 06-17-20
其實我預佢行貨首發會好似以前PSV咁, 不同套餐制, 最少跟1GAME, 我唔識 才查 車架, 俾GT我蝕錢架, 蜘蛛俠都還好, 但係今次試陣我預隻GAME會短
ComeLOLoh 03:06 AM 06-17-20
SONY既產品:50%機率預佢有問題。
我…
PS3第一代有Bug
PS3第二代散熱出事,重要係FFXIII限定機…重未整
PS3 FFXIII-2限定機無事…暫時
PS4初代白機…無事 (呢部贏返黎既)
PSVR 第二代…一買返黎就鏡內有條頭髮清唔到,係入面,要攞去整…後來換部新既比我。
qwe 10:21 AM 06-17-20
見MHW Pro機先換,暫時一切正常
換之前嘅PS4出第一日嘅貨,除左彈碟要墊高外無問題

PS3 slim先買,又係頭水,去到出PS4就出事開唔到

Sony包括手機電視相機音響,近年第一水嘅出事率都低左好多(同以前比),部PS5都係會衝第一水
1pi 03:34 PM 06-17-20
首批機故障率高是常識吧。
https://youtu.be/6FwlK-jU8Yg
https://youtu.be/6__TvBzAVj8

我部首批ps4到依家都會彈碟。今次,不買首批了。
真!DC 11:16 AM 06-17-20
咁多部ps係ps3厚機壞過開唔倒機要買過部
Ps2後期潮濕日子會load唔倒碟要開冷氣
舊Ps4玩左幾年先間中有彈碟問題,但扭下螺絲又冇事幾個月唔彈
由手機版發出
武藤遊戲 07:55 PM 06-30-20

獎杯死亡,差下載版不清楚管不管理
holsety 04:14 PM 06-17-20
咁唔怪得出全數位版啦
風間鈴木仁 09:30 PM 06-17-20
借位 :

EA/CAPCOM 重未公布次世代遊戲陣容 ?!?
EA 18/06 公布。
CAPCOM 未知道,希望有新IP/GC 經典GAME續集。
qwe 10:03 PM 06-17-20
作者: 風間鈴木仁:
借位 :

EA/CAPCOM 重未公布次世代遊戲陣容 ?!?
EA 18/06 公布。
CAPCOM 未知道,希望有新IP/GC 經典GAME續集。
capcoin期票有Pragmata (2022年出)同bio 8

ea預都係果堆年經運動game
風間鈴木仁 12:53 AM 06-18-20
作者: qwe:
capcoin期票有Pragmata (2022年出)同bio 8

ea預都係果堆年經運動game
CAPCOM 係WOR , 之前11/06已經公布了。
謝謝你情報。
ericwpk 02:14 PM 06-18-20
作者: 風間鈴木仁:
CAPCOM 係WOR , 之前11/06已經公布了。
謝謝你情報。
隻 deep down 點算呢
DevilElvis 02:29 PM 06-18-20
作者: ericwpk:
當你望向仁王,咁就仲有希望
風間鈴木仁 04:38 PM 06-18-20
作者: ericwpk:
喑黑歷史個 fd , (白歷史?)

幻想遊戲 (e.g. : 仁王 (標題在PS2發布要等足10~15年2代主機到PS4先出)
一出就大改玩法同埋出埋第二代 @
GreenTea 10:44 PM 06-17-20
疑似實機

aquarius 01:01 AM 06-18-20
作者: GreenTea:
疑似實機

影位怪怪哋
STRIFE 09:18 AM 06-18-20
作者: GreenTea:
疑似實機

fan make
sgouki 10:13 AM 06-18-20
好心醒少少係都係整返PS系主機對比啦, 我吾信官方會擺其他機對比LO...............
qwe 11:26 PM 06-17-20
睇過,個usb位假的+唔啱size,應該係fds made野
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後

返回主題版面