Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-18-04, 10:23 PM   #226
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: Akito86
之前傳聞twins做真子同沙雪, 唔知而家仲有冇呢個角色, 不過如果要不如搵2r仲好

真子同沙雪.....twins同2R都一樣..做唔掂!!!

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-04, 10:27 PM   #227
Akito86
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2003
2r樣似d ma, 個feel都有d似, 家姐做真子, race做沙雪

舊 07-18-04, 10:31 PM   #228
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Lightbulb

引用:
作者: 嘉芙利艾爾
真子同沙雪.....twins同2R都一樣..做唔掂!!!
同感,
香港同台灣都幾難找到適合的
冇果種格.
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-04, 10:33 PM   #229
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
我諗真子同沙雪唔應該用組合....

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-04, 10:35 PM   #230
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Lightbulb

搵外援
舊 07-18-04, 10:56 PM   #231
Squalllg
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
2R 都有呢個feel
Squalllg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-04, 11:02 PM   #232
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: Squalllg
2R 都有呢個feel
2R???邊度似???邊個似邊個???

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-04, 11:04 PM   #233
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
引用:
作者: Akito86
2r樣似d ma, 個feel都有d似, 家姐做真子, race做沙雪
原作真子同沙雪個樣都唔似...
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-04, 06:35 AM   #234
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Lightbulb

引用:
作者: Pato
原作真子同沙雪個樣都唔似...
根本上就連給人的感覺都不同,完全是兩類格.
舊 07-19-04, 02:25 PM   #235
MASAYA
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 嘉芙利艾爾
我覺得好搵得好o岩wor
同感,都係撩交打咁既樣
另外,唔見有講邊個做啟介,唔知會唔會"因成本問題"將啟介同涼介合二為一呢~?

3) 傳媒說好便拜,說差便踩
MASAYA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-04, 03:10 PM   #236
細路翔
The One

拍真人版唔該佢地用沙包練下兩朱唇先 啦 "

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-04, 05:55 PM   #237
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: XENOS=翔
拍真人版唔該佢地用沙包練下兩朱唇先 啦 "
咁 杜文澤可能會死....

舊 07-19-04, 06:04 PM   #238
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
杜文澤係樹?會唔會用傻強方法演呢?
大情大性武大帝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-04, 11:26 PM   #239
sigma
BAN!!BAN!!

搵個咩咩jay去演拓海.....
死都唔睇
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-04, 01:12 AM   #240
赤目黑龍
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
嘩~~~
啱啱睇完5,6集
拓海佢真係.............
佢又再一次進化喇~~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-04, 07:22 AM   #241
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
無乜特別... 劇情都知道晒. 但又無佐 啟介 對 smile酒井... 我頂佢

超超超期待下一集.. 惡魔之戰車 將會登場, 拓海 將會首遇挫敗

此篇文章於 08-22-04 08:48 AM 被 t-cup 編輯。
t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-04, 12:15 PM   #242
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
拓海個樣又再度進化.....

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-04, 12:27 PM   #243
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Lightbulb

引用:
作者: t-cup
超超超期待下一集.. 惡魔之戰車 將會登場, 拓海 將會首遇挫敗
之後仲要佢_架惡魔之戰車去送貨仲慘
舊 08-22-04, 03:52 PM   #244
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
還我啟介對smile酒井
好懷疑仲有冇啟介對恭子
同啟介對EVO臭飛
如冇,我罷看

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-04, 04:43 PM   #245
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: phil077
還我啟介對smile酒井
好懷疑仲有冇啟介對恭子
同啟介對EVO臭飛
如冇,我罷看
我估下兩集唔會講咁遠... 我懷疑成套o野都未必講到 土d.. 睇佢製作特輯, 唔見佢有幫 evo 錄音 (但可能用番 2nd, 3rd stage o的車聲都未定 )

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-04, 07:08 PM   #246
phil077

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: t-cup
我估下兩集唔會講咁遠... 我懷疑成套o野都未必講到 土d.. 睇佢製作特輯, 唔見佢有幫 evo 錄音 (但可能用番 2nd, 3rd stage o的車聲都未定 )
下兩集來自東京的二人會唔會cut呢?
恭子都應該出場
FD VS FD 如冇左E場......

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 12:40 AM   #247
Cpato

第6話講到邊度?

冇睇過漫畫...
舊 08-24-04, 02:40 PM   #248
Cpato

想問下第6話o個度係等於漫畫第幾期?
舊 08-24-04, 03:21 PM   #249
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
仲冇啟介
我都唔想睇
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-04, 04:02 PM   #250
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
發覺到現在為止...啓介一場都冇講到...正係講拓海...

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
士郎正宗「攻殻機動隊 新劇場版」6月20日公開決定!丨主題歌:坂本真綾 コーネリアス 歌絲˙暮斯 日本動漫畫討論版 484 02-01-24 05:04 PM
[港產] 頭文字D 2 rapperjohnny 電影版 14 05-20-16 01:52 PM
[3DS] 頭文字D パーフェクトシフト ONLINE for 3DS l 配信完畢!l 基本無料 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 83 04-22-15 09:25 AM
[動畫] 公開まで、あと1日!「ヱヴァンゲリヲン 新劇場版:Q」冒頭6分38秒 明日世界初TV公開!丨Vol.6 money 日本動漫畫討論版 1000 11-16-12 11:27 AM

現在的時間是 05:59 PM

手機版 | APP版