Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
電影版>Pixar’s Lightyear | 光年正傳 | Chris Evans (2022年 6月 17 日)
肉羊哩咖 04:37 PM 12-12-20
唔當佢係 Toys Story 外傳,因為呢個先至係本尊。照描述係個出身故事。
武藤遊戲 05:53 PM 12-12-20
胡迪篇沒野好講
單故事吧
肉羊哩咖 09:19 PM 10-27-21
引人予告:

幾正噃
Kinny Riddle 10:49 PM 10-27-21
巴斯光年原本就係源自反斗奇兵世界入面嘅某套人氣科幻電影系列嘅角色

之前嘅巴斯都係由呢個電影系列衍生出嚟嘅玩具,呢個玩具起初成日真心膠以為自己係貨真價實嘅巴斯光年,搞出好多笑料,所以搵專做搞笑嘅Tim Allen嚟配

而家呢個巴斯就係原本果個虛構科幻世界入面嘅人類角色,角色定位嚴肅好多,所以今次就搵美國隊長Chris Evans配
亍 ◣ 11:06 PM 10-27-21
認真的認真...唔似笑片
肉羊哩咖 11:56 PM 10-27-21
睇發射(咳)升空嗰度真係感動到毛管都楝。期待。
J+1 06:37 PM 10-31-21
原來由地獄過來的

由手機版發出
Rance 11:45 PM 10-31-21
廣東話應該搵鄧梓峰配音囉
肉羊哩咖 11:43 PM 02-08-22
最新予告

仲未知係戲院上定直送 D+
亍 ◣ 07:21 AM 02-09-22
SONY 狗?

睇完第2條片..NO..唔好變成笑片啊
武藤遊戲 05:50 AM 02-10-22
王國之心都不知採不採用這位人兄
肉羊哩咖 01:09 AM 04-22-22
第二支予告

亍 ◣ 08:24 AM 04-22-22
呢條片好多既視感好似參考左好多野
亍 ◣ 11:10 PM 04-27-22
貼呢邊...就說反嘔城都已經見到大量玩具推出....當然指的是美廠玩具.....

ComeLOLoh 11:33 PM 04-27-22
今日落街玩過下d玩具,個心口個三個制都唔撳得既。
不過主角架飛機幾靚。把發光棍仔幾型。不過賣得貴左d。
玩具劇透左個奸角
肉羊哩咖 04:22 AM 04-28-22
有冇隻機械貓?
亍 ◣ 12:21 AM 05-06-22

ComeLOLoh 07:26 PM 06-16-22
已上,唔覺香港有3D版既。
英文版全境聲得一間戲院…?
亍 ◣ 11:24 PM 06-16-22
未睇,先唔講故事,好想知入面既進步價錢有幾重??重到連好幾個國家變禁片?
肉羊哩咖 12:01 AM 06-17-22
有同性咀咀嘅鏡頭(唔算透掛?)
C.Ryo 12:01 AM 06-17-22
睇完, 都幾好睇, 無乜悶場, 又多笑位, 又用上一啲日本科幻動畫經典點子, 收貨
黑底Staff Roll 後有兩隻蛋
正片後main credit show完title有一段豬隊友”後事如何”

用番Gunbuster嘅space warping 中嘅人時間流動相對慢過非warping嘅人, 不過呢段去得好快, 只係巴斯改變自己嘅伏線, 近尾亦有推掉下大氣層物體 仲有啲其他acg出現過嘅點子

係咕唔到佢哋玩扭橋, 仲以為會再玩索克I am your father梗

最後隻蛋表示呢套又會系列化了

睇完我淨係想要隻貓droid sox, 好鬼正

滅龍士 11:46 AM 06-17-22
作者: 肉羊哩咖:
有同性咀咀嘅鏡頭(唔算透掛?)
冇,cut咗kiss嗰part
作者: C.Ryo:
skip
成段片最唔收貨嘅地方:冇・三・眼・仔!
仲有,係3蛋先啱講完路+鐳射罩+未死得
Dangerous-boy 01:59 PM 06-17-22
全套戲最正係隻機械貓!為套戲加了不少分!

一班豬隊友也好鬼正!

索克天王嘅身份….
C.Ryo 04:42 PM 06-17-22
嘅然會series化,綠色的殺手級配角留比續集用是很合理的
ComeLOLoh 10:31 PM 06-17-22
尾段三個彩蛋。有續集吧…?

唔make sense

兩個女點生BB?
未來自己返黎改變左以前自己無被上司睇低唔理,因為自己從未來黎打上司。
但點解唔去遠d,返去救返自己fail個mission咪搞惦。先唔講因果關系。
現在個自己話有life here,但無理會返去既話,有life somewhere else,
又唔理成班人黎呢個星球,其實係霸佔左外星生物既地同資源。
所以d植物先係咁捉佢地。
重乜初期要自己打自己?一早表明係未來既自己咪得。
有咁高科技,重乜隻未來版sox唔整返好塊面。係要爛爛地代表未來版?

係咁test flight,有d 似TopGun。
之後似Gunbuster
最尾似高達

無預期咁好睇,可能真係感覺有少少抄橋
笑料就有d無厘頭,ok啦。未引到我笑。

快d"拍"Woody…
1 2 

返回主題版面