Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-11, 07:35 AM   #126
cnw1126
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
投票率97.x% 咁是咪老鼠做會長?

舊 11-17-11, 11:10 AM   #127
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
打飛金一拳就多左55票
一個路人打飛世界頭五名既人嘛

舊 11-18-11, 07:54 PM   #128
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
真係好好睇!每個星期有HUNTER,其他漫畫真係差幾皮

舊 11-18-11, 08:31 PM   #129
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
兄貴岡究竟嚴重到什麼地步-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-11, 08:44 PM   #130
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
真係想像唔到會係點嚴重到一睇就知搞唔掂...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-11, 08:47 PM   #131
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
真係好好睇!每個星期有HUNTER,其他漫畫真係差幾皮
之前咁多時間可以慢慢諗劇情,
點可以同其他個個星期衝GE漫畫家比

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-11, 08:50 PM   #132
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 真!DC 查看文章
之前咁多時間可以慢慢諗劇情,
點可以同其他個個星期衝GE漫畫家比
又唔好咁講
HXH都有過個個星期衝唔跌WATT
蟻篇就停停停慢慢點諗都係爛掉
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-11, 08:51 PM   #133
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
因為個樣已經唔係兄貴,分分鐘一睇個樣成條木乃伊咁
不過仲識心跳

舊 11-18-11, 09:13 PM   #134
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: cnw1126 查看文章
投票率97.x% 咁是咪老鼠做會長?
老鼠末夠五成票

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-11, 09:48 PM   #135
古鐵.巨人
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDterryho_PSNJP
引用:
作者: casio 查看文章
老鼠末夠五成票
仲要新一輪無增長 (無比里昂里奧吸走票都要還神囉)
古鐵.巨人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-11, 09:52 PM   #136
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 古鐵.巨人 查看文章
仲要新一輪無增長 (無比里昂里奧吸走票都要還神囉)
佢果o的應該係鐵票來
吸唔走

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-11, 10:03 PM   #137
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
引用:
作者: money 查看文章
仁的票,第1,4次有8票(有出現),2,3次0票,
還要第4次剛好入16強,擺明計算好哂

世界5大念能力者,咁易被初哥打飛,是不是也計算好?

レオリオ主要吸了之前缺席者的票
煙佬還是咁有型,他做會長還好

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-11, 10:09 PM   #138
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

兄貴岡又多左三票 邊個投架

舊 11-18-11, 11:02 PM   #139
JMi

里奧呢一拳包含左大部分讀者對仁之忿怒 打得好!!
舊 11-18-11, 11:21 PM   #140
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
等左里奧差唔多十年
一出場真係型到核爆

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-11, 11:46 PM   #141
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

話說 我知今集佢好型 但好似冇人理會過佢打岡爸戈種能力是什麼

舊 11-18-11, 11:49 PM   #142
JMi

引用:
話說 我知今集佢好型 但好似冇人理會過佢打岡爸戈種能力是什麼

咁苦練成十年, 有新能力都唔出奇丫 (大誤)
舊 11-19-11, 12:26 AM   #143
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:

放出系

舊 11-19-11, 09:39 AM   #144
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
放出系
仲起碼已經係混左變化系,將氣變左拳頭咁樣...
唔駛用神字,仲勁過GI打拳嗰個

舊 11-19-11, 10:34 AM   #145
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:

桑原役

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-11, 04:34 PM   #146
河野貴明
Game Master

註冊日期: Feb 2005
PSN  ID有無人拖捨部比我…:(
XBox Live Gamertag有無人拖捨部比我…:(
十年就係積晒呢拳度

\\___(`・ω・´)//
河野貴明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-11, 11:15 PM   #147
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
酷拿連電話都唔聽,似乎有D野搞緊
不過如果庫洛洛除完念冇理由仲未同畢索開拖
似乎搞掂小岡單野有望拉返去酷拿條線
只係唔知係咪旅團新編
希望唔洗又等三五七年
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 03:34 AM   #148
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
レオリオ個能力原意係用黎做手術?
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 03:40 AM   #149
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 沙翁 查看文章
レオリオ個能力原意係用黎做手術?
如果佢可以穿人體又可以遠距離攻擊咪無敵,應該無可能
而且做手術你都要睇到先做到
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 11:31 PM   #150
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 三四 查看文章
仲起碼已經係混左變化系,將氣變左拳頭咁樣...
唔駛用神字,仲勁過GI打拳嗰個
唔係差唔多咩??
都係打一拳然後係對手前出現 ~

BTW 個人覺得特登畫到仁係中拳前係望住黎中招,而唔係突然來不及反應中招咁 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 12:33 AM

手機版 | APP版