Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 05-17-07, 10:00 PM   #151
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
已book房,8位
集合時間及地點將會於今晚以pm形式發放
有問題既就搵我啦

情婆回饋K團第一炮 之 GAF音樂版5月份K聚
日期:20/5 (星期日)
1) 下雪
2) 情婆
3) tinggy
4) Kaiser
5) Hyde
6) D.A.
7) 戰鬥員A
8) Willow
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-07, 11:25 PM   #152
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章

1) 下雪
2) 情婆
3) tinggy
4) Kaiser
5) Hyde
6) D.A.
7) 戰鬥員A
8) Willow
9) daikoko

引用:
如果有/需要第2炮
星期日我比埋你啦
我真係好驚唔記得

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 01:04 AM   #153
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
星期日突然放假,而家先報名仲侵唔侵我玩?

舊 05-18-07, 01:56 AM   #154
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
突入
我應該出席到...
kofire好耐無見~

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 06:33 AM   #155
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
作者: 月牙火介 查看文章

我歡迎架,我都好耐無見你

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-07, 08:16 AM   #156
下雪邊界

引用:
無問題,不過話時話,你有冇遊戲王GXSS或者最新果集WC2007?
因為果日咁多人,我地絕對可以duel番兩局消磨時間
p.s. e+你係咪仲番緊果份工?

引用:
作者: masaki 查看文章
突入
我應該出席到...
kofire好耐無見~
無問題,仲有,我果日想同你玩下...唱三句
p.s. 我突然記得.....masaki欠我一滴眼淚.......就果日還番俾我啦

1) 下雪
2) 情婆
3) tinggy
4) Kaiser
5) Hyde
6) D.A.
7) 戰鬥員A
8) Willow
9) daikoko
10) 月牙火介
11) masaki

daikoko、masaki、月牙火介:check pm

此篇文章於 05-18-07 08:24 AM 被 下雪邊界 編輯。
舊 05-18-07, 11:16 AM   #157
masaki
小峽谷肥安娜

眼淚就無得還
willow我有野俾番你

"唔該要串光陰走辣"

舊 05-18-07, 12:41 PM   #158
月牙火介
《kofire》

引用:
無問題,不過話時話,你有冇遊戲王GXSS或者最新果集WC2007?
因為果日咁多人,我地絕對可以duel番兩局消磨時間
p.s. e+你係咪仲番緊果份工?
GXSS就有,wc2007無玩。
其實無開nds好耐,因為中左mhp2毒
但duel兩局絕對無問題

p.s.仲係番緊果份工rz
引用:
kofire好耐無見~
引用:
作者: Willow 查看文章
我歡迎架,我都好耐無見你
我蒲頭啦~

舊 05-18-07, 06:21 PM   #159
下雪邊界

引用:
眼淚就無得還
出黎行,一定要還
e+有兩條路俾你行:
一係就流滴眼淚俾我,一係就唱首眼淚俾我

引用:
呢兩日我盡量執下d deck啦
舊 05-18-07, 09:10 PM   #160
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
出黎行,一定要還
e+有兩條路俾你行:
唱首關眼淚事既歌囉

"唔該要串光陰走辣"

舊 05-18-07, 10:42 PM   #161
下雪邊界

引用:
唱首關眼淚事既歌囉
我講多一次:
e+有兩條路俾你行:

唔好再講數喇~
再講既話,我就指明係范曉萱原唱版本

最多如果到時我有狀態的話,陪你三句上呢首啦
舊 05-18-07, 11:32 PM   #162
Willow
集體回憶

引用:
willow我有野俾番你
辛苦晒

引用:

p.s.仲係番緊果份工rz

我蒲頭啦~

咁你記得帶psp,
今次應該夠人mhp2

生日快樂 每當變幻時

舊 05-19-07, 02:12 AM   #163
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
特別報告:星期日有可能失聲 """""""

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-07, 07:48 AM   #164
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
我講多一次:
e+有兩條路俾你行:

唔好再講數喇~
再講既話,我就指明係范曉萱原唱版本

最多如果到時我有狀態的話,陪你三句上呢首啦
我連有首叫眼淚既歌都唔識
但盡可能我都唔想喊
我驚一發不可收拾

"唔該要串光陰走辣"

舊 05-19-07, 05:27 PM   #165
Hyde
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
d病好得7788, 係仲有少少痰同咳
聽日應該有6,7成既我諗~~
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-07, 10:42 PM   #166
Willow
集體回憶

1) 下雪
2) 情婆
3) tinggy
4) Kaiser
5) Hyde
6) D.A.
7) 戰鬥員A
8) Willow(+1)
9) daikoko
10) 月牙火介
11) masaki

生日快樂 每當變幻時

舊 05-19-07, 11:49 PM   #167
tinggy
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
hey guys and gals, I may be late for the meeting~ btw...what time is it??

舊 05-20-07, 12:01 AM   #168
下雪邊界

引用:
作者: tinggy 查看文章
hey guys and gals, I may be late for the meeting~ btw...what time is it??
msn話左俾你知啦
舊 05-20-07, 10:52 AM   #169
下雪邊界

引用:
作者: Kaiser 查看文章
特別報告:星期日有可能失聲 """""""
唔係可能,而係一定會
因為上位是需要付出代價的
舊 05-20-07, 11:33 PM   #170
月牙火介
《kofire》

/
今次終於聽到hyde唱歌,果然利害
另外戰鬥員A都好歌喉,可惜太早走。

我今日打機多過唱歌
連死3鑊累到Willow過唔到麒麟,真sorry

舊 05-20-07, 11:44 PM   #171
tinggy
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
waaaa 好開心﹗﹗﹗ 唱晒D曹格﹗﹗﹗ Hyde , 你又話唔掂。。。。點知好掂﹗﹗

舊 05-20-07, 11:57 PM   #172
下雪邊界

番黎喇
全靠情婆, 今日可以用$53超特惠價唱左7粒鐘, 再一次向情婆致敬
今日仍然不在狀態,陪唱多過唱歌

p.s. 情婆仲有一張全單8折既coupon響我度,expire date係14/6,大家有冇興趣唱多一次?

p.p.s. 有冇人漏左把遮響房?

引用:
作者: Hyde 查看文章
d病好得7788, 係仲有少少痰同咳
聽日應該有6,7成既我諗~~
引用:
作者: tinggy 查看文章
waaaa 好開心﹗﹗﹗ 唱晒D曹格﹗﹗﹗ Hyde , 你又話唔掂。。。。點知好掂﹗﹗
Hyde講得無錯,佢今日的確唔係最佳狀態
舊 05-21-07, 12:51 AM   #173
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
今日唱左好多靜茹ge歌!!大滿足!!!

p.s.家樂GREEN BOX D 伙食比創興好多咁ge???

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-07, 01:21 AM   #174
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
把聲唔得

成日同坐係度聽歌無分別

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-07, 01:26 AM   #175
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
第1次唱到訓著左

想問hyde...
你個「喉嚨肌肉拉傷」個感覺係點ga?
事關今日唱個時喉嚨無力....係feel到肌肉不能控制果隻

所以累訓著左

仲有個把遮真係好恐怖呀....

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:26 PM

手機版 | APP版