Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
日本動漫畫討論版>5/18 水木一郎、堀江美都子、影山ヒロノブ「ANISONG BIG3 SUPER LIVE 2014 IN HONG KONG」開催決定!
money 06:40 PM 02-28-14
「ANISONG BIG3 SUPER LIVE 2014 IN HONG KONG」5月18日開催決定!水木一郎、堀江美都子、影山浩宣再次來港同台演出

怪盜小G 06:59 PM 02-28-14
只能俾錢
GN00508771 07:01 PM 02-28-14
作者: 怪盜小G:
只能俾錢
VIP? 係就順手 /
aoi-加賀 07:37 PM 02-28-14
日本加多個北谷洋都係4000羊
怪盜小G 07:40 PM 02-28-14
作者: GN00508771:
VIP? 係就順手 /
紅蓮 08:47 PM 02-28-14
VIP幾時賣
brave 09:00 PM 02-28-14

希望有埋樂隊同和音 (妄想中)

但big3不是大王嗎?
Dangerous-boy 11:34 PM 02-28-14
又要奉獻980了....
hk2 01:00 PM 03-01-14
一定入場支持!!
money 12:35 PM 03-03-14
作者: aoi-加賀:
日本加多個北谷洋都係4000羊

【日時】 2014年5月25日(日)
      開場14:30/開演15:00
【会場】 三重・伊賀市文化会館 さまざまホール(MAP)
【料金】 1階¥3,500/2階¥3,000(全席指定・消費税込)
      ※未就学児は入場不可

【発売日】 2014年1月25日(土)~
aoi-加賀 07:30 PM 03-03-14
作者: money:

【日時】 2014年5月25日(日)
      開場14:30/開演15:00
【会場】 三重・伊賀市文化会館 さまざまホール(MAP)
【料金】 1階¥3,500/2階¥3,000(全席指定・消費税込)
      ※未就学児は入場不可

【発売日】 2014年1月25日(土)~

ryvius123 08:43 AM 03-10-14
有沒人知點先買到VIP席....?
Gundam MK-2 09:35 AM 03-10-14
作者: ryvius123:
隊長做乜咁心急

暫時都無特別公佈,加上VIP位個價都唔同,相信應該係同其他飛一樣13口號開賣lu
ryvius123 10:26 AM 03-10-14
作者: Gundam MK-2:
隊長做乜咁心急

暫時都無特別公佈,加上VIP位個價都唔同,相信應該係同其他飛一樣13口號開賣lu
正常vip位賣先ka ma, 仲要e-mail訂, 雖然要抽但唔使起碼唔使同人爭先
Gundam MK-2 02:08 PM 03-10-14
正常vip位賣先ka ma, 仲要e-mail訂, 雖然要抽但唔使起碼唔使同人爭先
以過去經驗,有優先的話就唔會今個星期咁快正式開售
隊長都係準備星期四上網同人搶飛啦
money 10:05 PM 03-11-14
隊長做乜咁心急

正解

http://venue.cityline.com/utsvIntern...ail&event=9469

日期:
2014/05/18 周日 19:30 Anisong BIG3 Super Live 2014 in Hong Kong

價格種類

【香港公演お知らせ】
〈日本からの日本人ファン限定先行予約〉980香港ドル(VIP席)を20席確保して頂けることになりました。
ご希望のお客様は件名に「5/18アニソンBIG3先行予約」 本文にお客様のお名前、ご住所、携帯番号と予約枚数をご記入の上、
E-mail:big3hk@ed-production.com.hk へお申込みください。
先行予約受付開始日:3月11日(火) 10時~(現地時間) ※先着順での受付となりますので予定枚数になり次第終了となります。日本からの応援待ってるZ!

VIP席に関して・・・
◆限定100席。

Gundam MK-2 10:17 AM 03-13-14
VIP唔夠人搶

最後退一步海闊天空,780不過正中走廊位
強化人間ですの~★ 10:22 AM 03-13-14
段: SECTION 1-2 行: D 位: 11 正價票 / STAN $980.00

走廊位已搶
紅蓮 10:22 AM 03-13-14
VIP唔夠人搶

最後退一步海闊天空,780不過正中走廊位
我仲見到有VIP喎
有時見到賣晒可能只係有人HOLD左位,有機會等一陣會放返出黎
由手機版發出
Dangerous-boy 10:23 AM 03-13-14
正中間第四行和第一行邊皮位,最後要咗第一行邊皮位。
Gundam MK-2 10:34 AM 03-13-14
作者: 紅蓮:
我仲見到有VIP喎
有時見到賣晒可能只係有人HOLD左位,有機會等一陣會放返出黎
由手機版發出
唔啦,有走廊位已經好滿足
無咁易俾「高人」阻礙視線
拉基亞斯 10:45 AM 03-13-14
原來走廊位咁搶手,好彩小弟都買到
Gundam MK-2 10:59 AM 03-13-14
作者: 拉基亞斯:
原來走廊位咁搶手,好彩小弟都買到
話晒都去過好幾次,經驗話我知唔係一味夠前就好嘅(第一行例外)
brave 11:33 AM 03-13-14
搶唔到走廊
最後選左B17 & B18
怪盜小G 11:40 AM 03-13-14
依家仲買到980C行

A行仲有A2
1 2 

返回主題版面