Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>PlayStation 5討論區
紫紅豆 08:09 PM 03-28-21
可能真的貨多了,我見水日$4980 港行$5280
跌價中....
SunSunny 10:17 AM 03-29-21
作者: 紫紅豆:
跌價中....
就嚟出左 5 個月...
mrk 11:44 PM 03-29-21
作者: SunSunny:
就嚟出左 5 個月...
每代SONY主機不嬲都出左半年後,先開始多作品!
今年疫情下,好多預定4月份出既PS5作品都延到6~7月份先出到!

PS:暫時今年內,我自己覺得最值得出PS5主機時機,
就係地平線2發售日! (但依家又話隻Game PS4都有份!)
Kit 12:14 AM 03-30-21
作者: mrk:
今年疫情下,好多預定4月份出既PS5作品都延到6~7月份先出到!

就係地平線2發售日! (但依家又話隻Game PS4都有份!)

horizon2 好似舊年有片睇嗰時已經話會出ps4
仲有冇其他值得出機嘅game就睇下遲下有冇咩公佈
隨時到22年先有大作
戰神 ff7re嗰d
紫紅豆 03:08 PM 03-31-21
作者: mrk:

就算今次中,也要四月尾先有貨取,有排等,每月一抽,月尾取貨模式,
Eking 10:30 AM 03-29-21
作者: 紫紅豆:
跌價中....
當一樣野抄高左, 就算少貨, 冇人買就係冇人買, 你點都要交租....唔減為乜?

返回主題版面