Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
H-GAMEの部屋>[fate/stay night]fate ending問題
supermanlady 06:52 PM 05-05-06
作者: neocon:
請問黑saber係咪HF route先有? 呢個係good end定true end黎?
DEAD END...
leotam3 06:53 PM 05-05-06
作者: TOAKO X:

但見到黑saber都差唔多到END
唔係中段已經見到咩/\
(剛剛終於的起心機完左hf線 )
鈴蘭 06:54 PM 05-05-06
黑Saber存活路線係大家都喜歡既後宮線\/
TOAKO X 07:00 PM 05-05-06
作者: leotam3:
唔係中段已經見到咩/\
(剛剛終於的起心機完左hf線 )

我可能Skip得太快
neocon 07:13 PM 05-05-06
黑saber都有分good end同dead end...真係有排玩
supermanlady 07:27 PM 05-05-06
黑saber係無end
neocon 07:44 PM 05-05-06
作者: supermanlady:
黑saber係無end
可能我表達得唔好...我既意思係無論dead end定good end都會有黑saber
Led Mirage 08:54 PM 05-05-06
作者: 鈴蘭:
Fate同ubw唔特登去搞都幾難入到唔夠好感度既Dead End
HF係你唔特登去加櫻好感度分分鐘死
UBW我都試左2次先入到Good End
True End易好多\/
Led Mirage 08:56 PM 05-05-06
可能我表達得唔好...我既意思係無論dead end定good end都會有黑saber
True End/Good End黑saber'涯'唔到去尾的..
#1plus1# 11:44 PM 05-05-06
想黑saber存活的話入dead end係唯一選擇
neocon 11:51 PM 05-05-06
作者: #1plus1#:
想黑saber存活的話入dead end係唯一選擇
咁應該o係邊日揀邊個選擇?
leotam3 11:56 PM 05-05-06
黑saber同rider打時選落唔到手
Neloth 12:09 AM 05-06-06
黒賽巴end先係HF既true end \/
鈴蘭 12:23 AM 05-06-06
作者: Furaga:
黒賽巴end先係HF既true end \/
大家都期待喜歡著的後宮End
#1plus1# 04:48 AM 05-06-06
十五日晚選"櫻的味方"以外的選擇.跟住的dead ending將會很精彩 \/
細路翔 02:36 PM 05-07-06
因為玩果時無乜對邊個角色有執念
5個end都用同一個save位玩到出黎

唔殺黑賽巴好似係手持寶石劍既凜姉莫明其妙咁死係黑櫻手上...?
grxgr 02:42 PM 05-07-06
睇攻略玩吧~
http://www.foolmaker.net/game/h/fate.html
否則真係唔知要入幾多個DEAD END= ="

個人比較喜歡UBW同HF,UBW士郎同EMIYA都型爆,HF個篇夠哂詭異.
細路翔 02:43 PM 05-07-06
作者: grxgr:
睇攻略玩吧~
http://www.foolmaker.net/game/h/fate.html
否則真係唔知要入幾多個DEAD END= ="
HF線最有趣的地方就是DEAD END

用攻略就不有趣了
grxgr 02:48 PM 05-07-06
作者: XENOS=翔:
HF線最有趣的地方就是DEAD END

用攻略就不有趣了
攻略也有指導所有DEAD END
方便同埋唔會WASTE左時間係揀錯同一個死END度.

回想下,FATE D DEAD END真係又多且個個都寫得好詳細...其他H GAME根本比唔上...
leotam3 02:49 PM 05-07-06

唔殺黑賽巴好似係手持寶石劍既凜姉莫明其妙咁死係黑櫻手上...?
唔係俾黑賽巴+黑櫻"殺"左咩/
(都唔算莫明其妙.....如果黑賽巴出力多過一千凜姉咪死lo )
細路翔 02:53 PM 05-07-06
作者: leotam3:
唔係俾黑賽巴+黑櫻"殺"左咩/
(都唔算莫明其妙.....如果黑賽巴出力多過一千凜姉咪死lo )
咪玩啦

傻毛最勁果招先得個750

寶石劍可以1000魔力連發喎
鈴蘭 05:14 PM 05-08-06

被吃掉了
然後在黑影裡被OOXX
最後士郎也吸進去,後宮達成\/
細路翔 07:40 PM 05-08-06
作者: 鈴蘭:
被吃掉了
然後在黑影裡被OOXX
最後士郎也吸進去,後宮達成\/
我剩係記得諸葛凜比人ooxx
nakakula 09:40 PM 05-08-06
我剩係記得諸葛凜比人ooxx