Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-23-13, 02:47 PM   #151
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: enishi 查看文章
睇下蘇寧仲有無 $1388 htc rhyme, 係舊款機不過比其他同價算好少少
由手機版發出

剛巧要幫親朋買機, 中環shop佢話一早清曬了...
now_loading 目前離線  
舊 01-23-13, 05:52 PM   #152
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
我訂日水sony xz 唔係頭2星期都要5800
頭2星期之內有仲要多1k
雖然我冇間間問
不過我覺得個價位都要5500-6000之內
魔法之子 目前離線  
舊 01-23-13, 10:46 PM   #153
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
個時我SH-01都送
而家XPERIA V要我加$99先送

引用:
作者: 神龍 查看文章
又唔好咁講
除日本外我都見唔到有邊幾個地方例送座

舊 01-23-13, 10:53 PM   #154
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
跟台買機有座送算唔算
森羅 目前離線  
舊 01-23-13, 10:56 PM   #155
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 魔法之子 查看文章
我訂日水sony xz 唔係頭2星期都要5800
頭2星期之內有仲要多1k
雖然我冇間間問
不過我覺得個價位都要5500-6000之內
好奇一問點解要訂水貨??
唔係 4G 都用唔到咩?

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 01-23-13, 11:59 PM   #156
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
因為水貨點都好D(自欺欺人嘅人諗法)

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 01-24-13, 12:35 AM   #157
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
我連3G都冇
要4G黎把托
之前估會有日版特別色先走去訂
加上有機會日本戈邊會簡走D靚機先
魔法之子 目前離線  
舊 01-24-13, 01:06 PM   #158
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
http://news.mydrivers.com/1/253/253346.htm

好價

舊 01-24-13, 02:01 PM   #159
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
順遂無聊預測
間嘢賣 Sony Xperia Tablet S 9.4" 16 GB WiFi/3G 569,90 € 
香港賣約 396€ $4088HKD
Sony Xperia Tablet Z 10.1" 32 GB WiFi + LTE Android-tablet 799,90 €
咁即係香港將賣約 555€ $5730HKD
真十人€ 目前離線  
舊 01-24-13, 02:04 PM   #160
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
如果s master還在,咁既價錢,我當買部好q大既player

舊 01-24-13, 06:45 PM   #161
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
asus部padfone2 更新同fix bug做得唔錯,
bug好快fix, 同間唔中都有更新
X&Y 目前離線  
舊 01-25-13, 12:35 AM   #162
神龍
↘大家比d掌聲

ASUS認清現實
唔係個OS搞咁多自家野, UP得快先係好世界

可惜ASUS QC一向麻麻

舊 01-25-13, 01:12 AM   #163
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
如果大家用緊九方android apps,千奇唔好更新今日出既1.49版
我部S2出左事了,點較都係左右留白而字超細,而S2又唔係高清機,佢Block左比你放大果個選項

最賤既地方係,佢官網已經無得dl舊版
我依家只係去大陸網搵到個唔知有無毒既1.47版黎用

舊 01-25-13, 11:12 AM   #164
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008

not bad
http://www.android-apk.com/2013/01/s...F%BE%EF%BC%81/

其實s3 design幾好睇

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 01-25-13, 11:19 AM   #165
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
我不喜歡.... 好像為左不比人告而改圓...
now_loading 目前離線  
舊 01-25-13, 11:34 AM   #166
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
原本好有興趣~睇完呢張相就..

DC 97 目前離線  
舊 01-26-13, 12:39 AM   #167
真十人€
Game Master

Fortess預早話你知,Xperia Z 盛惠 $5,698

http://www.fortress.com.hk/fortress/...nd=2089537280#
真十人€ 目前離線  
舊 01-26-13, 11:00 AM   #168
神龍
↘大家比d掌聲

部tab應該會平d b

舊 01-26-13, 11:33 AM   #169
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
第一眼望落去果一刻我真係以為係一塊太陽能充電板
teealpha 目前離線  
舊 01-26-13, 02:46 PM   #170
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
將部機放下大 縮下小 好過癮咩

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 01-26-13, 07:03 PM   #171
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: teamkiller 查看文章
如果大家用緊九方android apps,千奇唔好更新今日出既1.49版
我部S2出左事了,點較都係左右留白而字超細,而S2又唔係高清機,佢Block左比你放大果個選項

最賤既地方係,佢官網已經無得dl舊版
我依家只係去大陸網搵到個唔知有無毒既1.47版黎用
好在我習慣左唔會一出即更新

舊 01-26-13, 07:51 PM   #172
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
你們好強大,個apps堅唔值果個價錢

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 01-26-13, 08:48 PM   #173
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
而家最平既4G機有邊幾部~
唔洗大牌子

DC 97 目前離線  
舊 01-26-13, 10:18 PM   #174
真十人€
Game Master

引用:
作者: DC 97 查看文章
而家最平既4G機有邊幾部~
唔洗大牌子
ZTE T82?
真十人€ 目前離線  
舊 01-27-13, 12:15 AM   #175
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: 真十人€ 查看文章
ZTE T82?
評語如何? $??

DC 97 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Android 系統/手提/平板 討論區 (九) KTN 手機平板遊戲討論版 1011 01-08-13 08:44 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (八) KTN 手機平板遊戲討論版 1005 08-30-12 04:19 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (七) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-14-12 01:28 AM
Android 系統/手提/平板 討論區 (六) KTN 手機平板遊戲討論版 1018 04-04-12 04:29 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM

現在的時間是 01:14 AM

手機版 | APP版