Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 40 440 490 530 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 550  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
ShinDou 03:55 PM 08-20-18
好過出奶啦又唔係大器又唔俾食舊野凸完全冇用

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 11:39 PM 08-20-18
清完珠1432排115 @@
ShinDou 08:52 AM 08-21-18
白色射飛大佬係新?見lv1大佬logo係佢,又唔係寫unknown,即係之前出過?

而家先9萬分,仲爭90幾萬先出,得幾丁友打,其他人仲hea過我 XD

J+1 11:17 AM 08-21-18
已經打左20萬分,等緊lv 8中.....不過未有一隻稀有boss
由手機版發出
qqabc 07:58 PM 08-21-18
依家devil都已經唔係必跌金箱...
LordofNightmare 10:19 PM 08-21-18
作者: qqabc:
依家devil都已經唔係必跌金箱...
lv1 RARE BOSS唔係必金, LV2以上暫時未有冇金箱報告

你嗰隻係LV幾?
qqabc 11:14 PM 08-21-18
作者: LordofNightmare:
lv1 RARE BOSS唔係必金, LV2以上暫時未有冇金箱報告

你嗰隻係LV幾?
原來如此... 就係LV1
LordofNightmare 11:56 PM 08-21-18
咁set擺明唔比人刷rare boss戰場
ShinDou 01:09 PM 08-22-18
佢已經限左人轉場次數啦,仲要限人lv1冇金,仲要金都係成堆垃圾,好似唔想人打咁

J+1 05:47 PM 08-22-18
Lv 11 ,12 都係地獄王都係跌金s卷....
由手機版發出
LordofNightmare 03:09 PM 08-23-18
英文台有人爆咗nc係正樹妹
J+1 03:19 PM 08-23-18
5ch得鴨川圖流出...

由手機版發出
ShinDou 05:09 PM 08-23-18
咁得意第1次new comer出og機喎?不過做咩出義妹?應該都唔會之後再出新type俾人食黎凸架啦?應該係坦加補血機? 不過應該儲唔切150,111既話都仲有少少可能

J+1 03:53 PM 08-24-18
今次直接放生算....唔齊3隻又係冇意思....
由手機版發出
ShinDou 04:00 PM 08-24-18
其實都勁,不過得85石,要等鬥雞結算,但而家忙緊打夢戰,其他game半棄咁濟,體都冇清 XD

ShinDou 04:59 PM 08-25-18
冇打1日,鬥雞都俾人刷到出黎打 @@ 應該每幾個鐘會自動上水﹖

之前幾萬進擊唔記得換埋果3支水 @@ 而家爆晒D水了要等自然回,而家有96石,不過都係要等結算先夠1百
亍 ◣ 05:41 PM 08-25-18
冇nc.....?
ShinDou 11:10 PM 08-25-18
可能遲幾日先出﹖定又玩勁機連發好似果陣白NU盾筆果D咁﹖

今次鬥雞SP好似易過以前好多,1TAKE過左,不過係幾硬,但殺到頭果隻基本上就拆左,基本上我都係為左D減傷先想射

原來個復刻好多石派 @@ 咁唔駛等結算先射得了

射左STEP2中得1隻橙機 @@ STEP4白果

都係冇得1開波輪回屈人

不過減傷洗珠應該有D用,但淨係擋前面果隻,我已經有隻純白擋前面了,想要隻擋後面隻號多D
ShinDou 03:30 PM 08-26-18
NEW COMER出左,冇減傷喎,呢個年代仲可以出D垃圾反擊機,古鐵都勁佢N倍啦,有人射咩﹖ @@

而家連NEW COMER都可以亂咁出埋晒D垃圾 @@ 應該係咁耐第1隻垃圾到完全冇用既NEW COMER﹖
亍 ◣ 03:51 PM 08-26-18
要觀察....如果下個大輪到白鎗可能仲有其他機buff....係諗緊打鬥滅地獄王有冇作為.....
ShinDou 03:53 PM 08-26-18
但佢而家呢個SPEC已經成大堆上位互換機係度喇喎,招必又單體洗珠唔打全場,而家打單體果D1隻號同50%減傷就屈得死佢

純色陣冇用啦,俾紫打2倍,好易死,紫都咁多神機係度啦

通常鬥雞廢就會係精霸通行證,但而家睇佢平時D技都唔似係通行證喎
J+1 06:23 PM 08-26-18
收工,total 6張金s飛get,唔錯

由手機版發出
ShinDou 07:44 PM 08-26-18
鬥雞有人擺晒3隻輪回再加盾筆綺羅星全凸爆,唔難打

好正,幾日冇主動打人,冇REFRESH條LIST,有兩個千9分人係度,有個仲要易打過D千5分人好多,不過贏完都係加得21分 XD

打輸另1個扣得1分 XD
亍 ◣ 08:25 PM 08-26-18
3隻鴨一隻閃滿朱雀已經夠玩...

而家唔識打呢個陣.....(見到唔少人用...
3隻加速加命中落spec3 朱雀都閃唔到.....

ShinDou 08:36 PM 08-26-18
呢個我成日洗,就係成堆高分人擺呢個複製陣,1隻凸2純白E MODE秒殺SPEC3,秒殺唔到既話射多幾下就死,不過有時睇情況打打下要殺左威龍先等佢慢D,SPEC3 1死就唔會輸
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 40 440 490 530 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 550  ... 最後

返回主題版面