Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
DC 97 10:57 AM 05-20-19
作者: Sar8:
聽日阿拓最好醒醒定定
成日有個感覺~有種神秘力量幫拓一把
唔好咁快食4出局
Penny仔 11:11 AM 05-20-19
聽日勇士可能冇AI
另一邊Lillard 表示肋骨受傷...(咁唔怪得佢打得差,應該極之痛)

如果聽日勇士贏到,就有9日時間休息
final 下星期五開波(好似係)
無論東岸邊隊出線, 勇士應該係近年第一次冇主場優勢
Sar8 04:05 PM 05-20-19
KD好似又嬲9
搖搖 04:48 PM 05-20-19
新聞製造業啲野睇下笑下就好,勿認真

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 04:59 PM 05-20-19
今年大家共識係將KD趕離勇士
但又唔好去其他熱門隊,所以去nyk就fit晒
所以究竟勇士冇KD係咪強d, 你見d風吹佢走就已經有答案

坦白講KD想點我諗佢自己都未知
佢有咁多選擇,冇需要而家就同NY表忠....
你可以話KD想提高自己歷史地位而轉隊
但nba自從boston8連之後就未試過超過3連霸
我都可以話4連係一個誘因

但呢條友呢幾年口就話唔理,其實又似乎好在意人地睇法
所以冇人知佢想點
由手機版發出
Sar8 05:23 PM 05-20-19
如果想追趕地位,勇士睇落的確係最好既選擇

不過去LAC相對上感覺好D,Cap應該有兩個星,板凳深度還ok
HEAD_HUNTER 05:46 PM 05-20-19
公道講句,絕對唔係話無KD強左,
只係而家證明左Splash bro + Green先係成個球隊根基 (而家到西決仲可以帶動到個10人rotation就知呢個3人組發電機幾甘恐怖),
其實今年季初Green噴KD已經敲起左「兩個只能活一個(頂薪)」既響號,
事態發展到甘KD都要面對現實到底係減薪沖破3連霸障壁定係向錢看 (又或者Green減薪 )
Penny仔 06:37 PM 05-20-19
只要老闆唔換, 邊個去NY都係自殺行為
要走的話去大飛比較妥當
仲可以每年吊打吾皇4次...
HEAD_HUNTER 09:44 PM 05-20-19
作者: Penny仔:
只要老闆唔換, 邊個去NY都係自殺行為
要走的話去大飛比較妥當
仲可以每年吊打吾皇4次...
直接去LAL算吧啦,唔好煩,吾皇萬歲等緊貴人降臨
Sar8 10:04 PM 05-20-19
湖人就算啦,隊波好似用來權鬥咁
大飛呢D好地地咪算
DevilElvis 03:30 AM 05-21-19
字母哥果下歐洲步算唔算走步?
Sar8 10:12 AM 05-21-19
Curry
Penny仔 10:23 AM 05-21-19
Magic 係咪high大左
話Pelinka篤佢唔返工.....

我先唔理Pelinka呢個人有冇問題
咁你真係冇返工吖嘛

成日講做呢個位冇自由,自己犧牲好大
老實我就睇唔到喇,淨係覺得佢自私

而家呢隊lakers真係冇陰公
仲以為Jeanie Buss會好d, 點知原來係朴槿惠黎sosad
由手機版發出
Penny仔 10:25 AM 05-21-19
作者: Sar8:
Curry
強行carry........
由手機版發出
Sar8 10:28 AM 05-21-19
Magic 係咪high大左
話Pelinka篤佢唔返工.....

我先唔理Pelinka呢個人有冇問題
咁你真係冇返工吖嘛

成日講做呢個位冇自由,自己犧牲好大
老實我就睇唔到喇,淨係覺得佢自私

而家呢隊lakers真係冇陰公
仲以為Jeanie Buss會好d, 點知原來係朴槿惠黎sosad
由手機版發出
Magic果種就係但又驚比人唱到全世界都知佢冇返工...

但你全公司又真係知你冇返工
Penny仔 10:43 AM 05-21-19
今場真係贏唔到了,第三節發唔到力
由手機版發出
Sar8 10:45 AM 05-21-19
半場hothand勇都係唔樂觀多
呢班咁既友D從來覺得食硬就鬆(連steve kerr都係咁)

拓荒應該拿得返一場
搖搖 11:12 AM 05-21-19
阿拓你唔係比人追番下話...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Sar8 11:13 AM 05-21-19
呢場ref都幫到出哂面...
咁都可以tie game
Penny仔 11:27 AM 05-21-19
搞乜野行開一陣又追返

Btw, 廢cur 走步笑左
由手機版發出
Sar8 11:27 AM 05-21-19
Curry你射左2分咪贏左囉
係要學埋JH果D衰野
Sar8 11:43 AM 05-21-19
咁都贏到...
拓已經Hot哂hand,(頭3節)
ref又幫到出面(第4節)

點知OT,4節尾段Looney接管比賽
Penny仔 11:53 AM 05-21-19
讓3隻主力都贏
冇計浪花兄弟勁過浪射兄弟

呢個match up 拓playoff應該冇贏過
由手機版發出
Sar8 11:56 AM 05-21-19
其實Klay今日已經冇咩進攻
不過Q4入左個關鍵三分同冇左AI最尾防守責任就去哂佢到

輸板你輸成十幾個冇得怨
DevilElvis 05:08 PM 05-21-19

呢個match up 拓playoff應該冇贏過
由手機版發出
對勇1勝12負

P.S.今年勇d綠葉又射得、低位又得…好勁………
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面