Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 05-20-19, 10:57 AM   #301
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: Sar8 查看文章
聽日阿拓最好醒醒定定
成日有個感覺~有種神秘力量幫拓一把
唔好咁快食4出局

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-19, 11:11 AM   #302
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
聽日勇士可能冇AI
另一邊Lillard 表示肋骨受傷...(咁唔怪得佢打得差,應該極之痛)

如果聽日勇士贏到,就有9日時間休息
final 下星期五開波(好似係)
無論東岸邊隊出線, 勇士應該係近年第一次冇主場優勢

此篇文章於 05-20-19 11:17 AM 被 Penny仔 編輯。
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-19, 04:05 PM   #303
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
KD好似又嬲9

此篇文章於 05-20-19 04:30 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-19, 04:48 PM   #304
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
新聞製造業啲野睇下笑下就好,勿認真

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 05-20-19, 04:59 PM   #305
Penny仔

今年大家共識係將KD趕離勇士
但又唔好去其他熱門隊,所以去nyk就fit晒
所以究竟勇士冇KD係咪強d, 你見d風吹佢走就已經有答案

坦白講KD想點我諗佢自己都未知
佢有咁多選擇,冇需要而家就同NY表忠....
你可以話KD想提高自己歷史地位而轉隊
但nba自從boston8連之後就未試過超過3連霸
我都可以話4連係一個誘因

但呢條友呢幾年口就話唔理,其實又似乎好在意人地睇法
所以冇人知佢想點
由手機版發出
舊 05-20-19, 05:23 PM   #306
Sar8
The One

如果想追趕地位,勇士睇落的確係最好既選擇

不過去LAC相對上感覺好D,Cap應該有兩個星,板凳深度還ok

舊 05-20-19, 05:46 PM   #307
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
公道講句,絕對唔係話無KD強左,
只係而家證明左Splash bro + Green先係成個球隊根基 (而家到西決仲可以帶動到個10人rotation就知呢個3人組發電機幾甘恐怖),
其實今年季初Green噴KD已經敲起左「兩個只能活一個(頂薪)」既響號,
事態發展到甘KD都要面對現實到底係減薪沖破3連霸障壁定係向錢看 (又或者Green減薪 )

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-19, 06:37 PM   #308
Penny仔

只要老闆唔換, 邊個去NY都係自殺行為
要走的話去大飛比較妥當
仲可以每年吊打吾皇4次...
舊 05-20-19, 09:44 PM   #309
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Penny仔 查看文章
只要老闆唔換, 邊個去NY都係自殺行為
要走的話去大飛比較妥當
仲可以每年吊打吾皇4次...
直接去LAL算吧啦,唔好煩,吾皇萬歲等緊貴人降臨

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-19, 10:04 PM   #310
Sar8
The One

湖人就算啦,隊波好似用來權鬥咁
大飛呢D好地地咪算

舊 05-21-19, 03:30 AM   #311
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
字母哥果下歐洲步算唔算走步?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-19, 10:12 AM   #312
Sar8
The One

Curry

舊 05-21-19, 10:23 AM   #313
Penny仔

Magic 係咪high大左
話Pelinka篤佢唔返工.....

我先唔理Pelinka呢個人有冇問題
咁你真係冇返工吖嘛

成日講做呢個位冇自由,自己犧牲好大
老實我就睇唔到喇,淨係覺得佢自私

而家呢隊lakers真係冇陰公
仲以為Jeanie Buss會好d, 點知原來係朴槿惠黎sosad
由手機版發出
舊 05-21-19, 10:25 AM   #314
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
Curry
強行carry........
由手機版發出
舊 05-21-19, 10:28 AM   #315
Sar8
The One

引用:
Magic 係咪high大左
話Pelinka篤佢唔返工.....

我先唔理Pelinka呢個人有冇問題
咁你真係冇返工吖嘛

成日講做呢個位冇自由,自己犧牲好大
老實我就睇唔到喇,淨係覺得佢自私

而家呢隊lakers真係冇陰公
仲以為Jeanie Buss會好d, 點知原來係朴槿惠黎sosad
由手機版發出
Magic果種就係但又驚比人唱到全世界都知佢冇返工...

但你全公司又真係知你冇返工

舊 05-21-19, 10:43 AM   #316
Penny仔

今場真係贏唔到了,第三節發唔到力
由手機版發出
舊 05-21-19, 10:45 AM   #317
Sar8
The One

半場hothand勇都係唔樂觀多
呢班咁既友D從來覺得食硬就鬆(連steve kerr都係咁)

拓荒應該拿得返一場

舊 05-21-19, 11:12 AM   #318
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
阿拓你唔係比人追番下話...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 05-21-19, 11:13 AM   #319
Sar8
The One

呢場ref都幫到出哂面...
咁都可以tie game

舊 05-21-19, 11:27 AM   #320
Penny仔

搞乜野行開一陣又追返

Btw, 廢cur 走步笑左
由手機版發出
舊 05-21-19, 11:27 AM   #321
Sar8
The One

Curry你射左2分咪贏左囉
係要學埋JH果D衰野

舊 05-21-19, 11:43 AM   #322
Sar8
The One

咁都贏到...
拓已經Hot哂hand,(頭3節)
ref又幫到出面(第4節)

點知OT,4節尾段Looney接管比賽

舊 05-21-19, 11:53 AM   #323
Penny仔

讓3隻主力都贏
冇計浪花兄弟勁過浪射兄弟

呢個match up 拓playoff應該冇贏過
由手機版發出
舊 05-21-19, 11:56 AM   #324
Sar8
The One

其實Klay今日已經冇咩進攻
不過Q4入左個關鍵三分同冇左AI最尾防守責任就去哂佢到

輸板你輸成十幾個冇得怨

舊 05-21-19, 05:08 PM   #325
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:

呢個match up 拓playoff應該冇贏過
由手機版發出
對勇1勝12負

P.S.今年勇d綠葉又射得、低位又得…好勁………

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 07:43 AM

手機版 | APP版