Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-27-15, 12:58 AM   #1201
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 魔璃 查看文章
Ghost rider a

定系妖怪手錶拉打
是撞鬼拉打才對
話說這樣子下年第40套戰隊不會是捉鬼戰隊吧

舊 05-27-15, 01:59 AM   #1202
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: B.. 查看文章
+1
暫時都未接受到 希望到播出果時感覺會好番D
估唔到都係用番紅色
+2
嘩,好難接受個樣。特別係對眼個部份。

此篇文章於 05-27-15 02:04 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 09:40 AM   #1203
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
眼上眼就睇睇O下會慣 , 而且對眼識好似腰帶先生咁LED化應該幾搶
仲有個身又幾SLIM , 暫時我幾中意
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 10:04 AM   #1204
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
我就系覺得個LED好型下, 但就比兩粒魚旦搶左鏡

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 11:37 AM   #1205
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
我反而覺得輪胎既攞位差咗,學type wild咁放會好好多
個頭都係睇睇就就慣,唔多深究
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 12:49 PM   #1206
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Dom031059 查看文章
我反而覺得輪胎既攞位差咗,學type wild咁放會好好多
個頭都係睇睇就就慣,唔多深究
比較起Type Formula個定風翼水泡同埋Type Technic既豬璜, Type Tridron可接受. 個兩粒魚旦應該唔係眼卦?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 01:00 PM   #1207
rayshun
Junior Member
閒人

註冊日期: May 2007
引用:
作者: pierrekwok 查看文章
比較起Type Formula個定風翼水泡同埋Type Technic既豬璜, Type Tridron可接受. 個兩粒魚旦應該唔係眼卦?
魚旦!?
我個人覺我頭部外型不錯,不明白其它大大指的問題是什麼?
現階段看大圗,那兩粒魚旦是"車頭燈",再上面有兩個排氣口,合哩就是跑車車頭!
那對眼在魚旦下面,是黃色的 ( 不過可變成腰帶先生的面!)。
rayshun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 02:13 PM   #1208
kakajit
Game Master

其實我覺得一直好多人都話樣衰O既幪面超人造型 , 其實都幾襟睇 , 呢樣反而係設計元素上好重要O既野 ,
CONCEPT永遠都係行先 , 執靚個樣咪等SIC , 始終有個好概念就點搞到離唔開個主題
好過好多華麗型仔樣 , 來來去去都係果幾樣野堆砌而成 , 睇完好快唔記得 , 又或者十年八年後已經OUT晒
舊 05-27-15, 02:21 PM   #1209
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: kakajit 查看文章
其實我覺得一直好多人都話樣衰O既幪面超人造型 , 其實都幾襟睇 , 呢樣反而係設計元素上好重要O既野 ,
CONCEPT永遠都係行先 , 執靚個樣咪等SIC , 始終有個好概念就點搞到離唔開個主題
好過好多華麗型仔樣 , 來來去去都係果幾樣野堆砌而成 , 睇完好快唔記得 , 又或者十年八年後已經OUT晒
自DECADE神主牌之後,真係已經無乜野再好怕
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 02:27 PM   #1210
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: fortel 查看文章
自DECADE神主牌之後,真係已經無乜野再好怕
事實上我覺得神主牌好睇過蜜蜂公爵FOURZE

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 03:05 PM   #1211
ComeLOLoh

引用:
似乎第一個退場係BRAIN ?
睇最近演員d圖,重見有Brain個演員既合照。
應該無咁快退場。
而且睇埋Drive & 鎧武 Movie大戰,罕有地敵人Brain, Heart +重黑緊既Chaser都有份出場。
重要係幫主角既添。
應該唔會就咁玩退場/快退場。

可能真係留番佢地係度都未定。佢地兩個都好鬼型。

腰帶先生原來打算留一個ZZZ身體比自己用,點知無用到。

Drive係無論點傷,都可以重新restart既。(萬能啦咁…)

舊 05-27-15, 05:42 PM   #1212
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino

7月2, 等首映場

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-15, 11:42 AM   #1213
ComeLOLoh

TVB 下星期照叫番做幪面超人Wizard。

舊 05-30-15, 04:08 PM   #1214
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
所以fourze最後
M-BUS內的人被遺忘了?

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-15, 09:59 PM   #1215
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
所以fourze最後
M-BUS內的人被遺忘了?
跟手連兩個劇場版都係冇o左件事
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-15, 10:46 PM   #1216
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
TVB 下星期照叫番做幪面超人Wizard。
竟然唔是巫騎!!

另外DRIVE HEART同001 進化關鍵應該都係進之介吧.....

非洲人...
舊 05-31-15, 11:32 PM   #1217
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: fami~yan 查看文章
竟然唔是巫騎!!

另外DRIVE HEART同001 進化關鍵應該都係進之介吧.....
我覺得HEART係想打敗001

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-15, 11:36 PM   #1218
ComeLOLoh

今集下回預告,靜晒無音樂咁幾正。今集精彩!

下集幫阿剛噴香水吧。

此篇文章於 05-31-15 11:43 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 12:04 AM   #1219
kakajit
Game Master

死啦我到而家都唔知剛變左壞人對個劇情有咩影響
舊 06-01-15, 12:12 AM   #1220
fami~yan
Game Master

引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
我覺得唔會,因為HEART係BRAIN嫉妒MEDIC所以唔回歸果陣,有講左句大家都係蘿莉少女點解唔可以共處,所以我覺得進化關鍵唔係同為回鍋肉既001

引用:
裝備呃唔到,LV升唔到,悲劇確定

非洲人...
舊 06-01-15, 01:37 AM   #1221
ComeLOLoh

引用:
我估應該係比左佢感受下Chaser個情况,噴香水變反白之後,就無再對Chaser有怨恨。

之後就一齊同心合力黎打。

舊 06-01-15, 09:47 AM   #1222
kakajit
Game Master

其實當初我以為剛係做卧底...畢竟有差佬就有卧底 , 雖然唔知卧D咩 ,
但估唔到真係就咁比人改左MEMORY , 真係搞到佢好削
舊 06-01-15, 04:33 PM   #1223
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
引用:
作者: fami~yan 查看文章
我覺得唔會,因為HEART係BRAIN嫉妒MEDIC所以唔回歸果陣,有講左句大家都係蘿莉少女點解唔可以共處,所以我覺得進化關鍵唔係同為回鍋肉既001
Heart話一早已找到命運之人進化關鍵
應該關chaser事
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-15, 04:39 PM   #1224
kakajit
Game Master

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
Heart話一早已找到命運之人進化關鍵
應該關chaser事
但今集CHASE 同 HEART 打完又講到好似唔係佢咁喎...
舊 06-01-15, 05:12 PM   #1225
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
進之介gg?

HEART超進化關鍵唔係CHASE,應該係:

假設進之介冇gg的話,最大嫌疑係進之介
HEART因為進之介都好大喜悅:
EP10 同進之介打平手後
EP16 被進之介DEAH HEAT打敗後
EP21 進之介使用FORMULA同CHASE TRIPLE TUNE打平手後

第二嫌疑係同為DEAD HEAT使用者及超越DEAD ZONE的剛

此篇文章於 06-01-15 05:23 PM 被 f2light 編輯。
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 09:38 PM

手機版 | APP版