Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-13, 09:46 AM   #151
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: seed 查看文章
マジ地雷2000%已經粗口左
Butterfly真係幾好玩bo
我推介得 一定係極品啦 XD

所以請挑虹色之花 XDDDD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-13, 12:53 PM   #152
seed
Ultimate Gamer
時を越えて

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: JMi 查看文章
我推介得 一定係極品啦 XD

所以請挑虹色之花 XDDDD
玩左啦打到正常42都未必打到虹色之花
更何況我連正常42都打唔到

REFLEC BEAT部門:click here
iidx部門:IIDX 21 SPADA~ dj.VALLIS[9441-1116]
Diablo3: Captiseed#1472
seed 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-13, 12:57 PM   #153
JMi

引用:
作者: seed 查看文章
玩左啦打到正常42都未必打到虹色之花
更何況我連正常42都打唔到
無理由 好多42都正常
NEU, ZETA, FLOW BEAT呢D體力系可以一試
舊 07-12-13, 11:12 PM   #154
JMi

今日特登睇下42個FOLDER自己過左咩歌
原來有首超絕易過 LITTLE PRAYER 前半難 後半係LV39水平

狀態終於返來 過返死左果D LV40 仲差五首
過左GAIA 又一首43
再試一次虹色之花 都仲係唔知乜野來 大半首要片手處理十六分 點會LV42架 ~.~
舊 07-15-13, 12:40 AM   #155
Gori
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
虹色之花擺明唔會止42架啦...
Gori 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-13, 01:22 AM   #156
JMi

引用:
作者: Gori 查看文章
虹色之花擺明唔會止42架啦...
老實講44都合理 佢難過elemental creation hyper咁啦...
舊 07-15-13, 11:49 PM   #157
JMi

終於開左jomanda
hyper 42我覺得合理喎 雖然係偏難 但怒煲加背譜應該有可能
mirror應該易少少
舊 07-16-13, 12:17 AM   #158
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
42 同43 好多伏, 我建議你搵一兩首44 死煲先好過

例如 8代 love love sugar (亂打), 15代 caring dance (齊拍 & 左右手分開處理), 14代 愛與誠 (雙樓梯, 單手螺旋 & 交互)

事關我舊代過到一半38 (而家既44) 之後返轉頭打返低呢d既歌有啲都會死

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-13, 12:25 AM   #159
JMi

caring dance頂盡43
有1.5的難度分係考人識唔識開ojama咋喎 lol

lv40有首極伏的fever hero 真係打到火都來
舊 07-16-13, 03:16 PM   #160
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
你玩過時を止める魔女未

42先多地雷,乜野古靈精怪低速歌都有

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-13, 09:22 AM   #161
JMi

LV40 FOLDER 100%
FEVER HERO都係留到最後 佢難在全首綜合難 41合理D
魔女成份譜都易 係屈速前果PART低速打比較難
舊 07-18-13, 10:59 PM   #162
一小英口

基本上我得44 會當係基準

btw 兩試俾我碌過左evans, 又可以抖陣

舊 07-21-13, 05:13 PM   #163
JMi

經過一輪努力 過左jomanda
但虹色之花依然係無血。。。
舊 07-22-13, 10:00 PM   #164
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

虹色の花你當44啦,咁你仲會唔會想打
以前サイバーガガクH同ドラムンフライH都係36(42)

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 07-22-13, 11:32 PM   #165
JMi

sweet dream就真係正常42啦 XD
好似無乜目標 但又有新連動。。。
舊 07-23-13, 12:17 PM   #166
一小英口

解歌解到畢業

舊 07-23-13, 12:48 PM   #167
JMi

引用:
作者: 一小英口 查看文章

解歌解到畢業
至少都兩邊夾埋160舖先解得晒 完全解到想打人...
我去到PRANA已經無心機再打JUBEAT
舊 07-23-13, 01:04 PM   #168
Mosworder
Crazy Gamer
蘿莉控

註冊日期: May 2007
剛解完防人/天堂月
看來還要玩很多舖orz

舊 07-23-13, 11:44 PM   #169
Gori

引用:
至少都兩邊夾埋160舖先解得晒 完全解到想打人...
我去到PRANA已經無心機再打JUBEAT
其實只要兩邊都過50 play count就可以單邊發展啦...
舊 07-24-13, 12:02 AM   #170
JMi

jubeat點打五十舖。。。
舊 07-24-13, 12:08 AM   #171
一小英口

引用:
jubeat點打五十舖。。。
聽人講入錢棄機都計3tune的

咁就300蚊

舊 07-24-13, 02:26 AM   #172
Gori

引用:

咁就300蚊
唔駛聽講, 我肯定係
舊 07-24-13, 09:07 AM   #173
一小英口

引用:
唔駛聽講, 我肯定係

咁問多句, 可唔可以幾部機一齊棄?
(即係同時拍晒VZ 咁多部, 想慳埋FC Challenge d錢

舊 07-24-13, 10:18 AM   #174
kkf劍零
Senior Gamer
絕對的貓耳控

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDNekokonKagaya
XBox Live Gamertagkkfexe
引用:

咁就300蚊
引用:
唔駛聽講, 我肯定係
海外沒paseli之下先可以咁玩
不過就要祈禱你match唔到其他人-->救到你入下一局orz

我自己反而唔會想點棄機,
雖然是因為這些燒錢連動先令自己多修幾個機台= =

舊 07-24-13, 10:30 AM   #175
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

我JUBEAT最後都打唔到40鋪已經開晒
睇你有冇心機打既啫

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Konami BEMANI] pop n' music 20 fantasia Marco 街機遊戲討論版 2 07-25-11 04:25 PM
[PS2] pop'n music 14 FEVER 神祕人1號 電視遊戲討論版 24 07-31-07 08:11 PM
POP'N MUSIC  jamsquare 街機遊戲討論版 40 09-08-05 11:03 PM
How much is PS2 Pop'n'Music Controller? gavin2000_hk 電視遊戲討論版 0 08-27-04 07:38 PM
pop'n music 交流地帶 !! kumo 街機遊戲討論版 155 05-16-04 07:48 PM

現在的時間是 12:45 AM

手機版 | APP版