Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-22-12, 05:34 PM   #551
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
一班雜魚既食左勇哥既姉妹
等勇哥係戰場背後送一程

咁先整到一支出黎
仲要係篁&勇LOVE LOVE投射電磁炮

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-12, 05:53 PM   #552
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
一班雜魚既食左勇哥既姉妹
等勇哥係戰場背後送一程

咁先整到一支出黎
仲要係篁&勇LOVE LOVE投射電磁炮
好似唔止一支

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 03:06 AM   #553
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Eclair 查看文章
凄乃皇既荷電粒子砲
不不,00unit未搞得掂乜都唔成事

此篇文章於 08-23-12 03:18 AM 被 柚原このみ 編輯。
柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-12, 11:34 AM   #554
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
先行カット

舊 08-27-12, 01:47 AM   #555
money
◆.西野司命.◆

舊 08-27-12, 09:42 AM   #556
細路翔
The One

支rail gun既火力

人類方真係唔考慮將戰術機一半既開發資源直接投落支炮算?

英國說大家抱團死
舊 08-27-12, 09:52 AM   #557
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 細路翔 查看文章

半年後都冇一支TEAM用就知啦(去到04年都冇)=.=以火力計....可以俾第1世代用
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 01:49 PM   #558
闇之大精靈
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
D G原素用晒做G彈XD
MAP炮還MAP炮
無可能一隻都無餘吧
個個停晒手
唯依最後賣萌,佢已經軟晒
闇之大精靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 02:24 PM   #559
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 闇之大精靈 查看文章
D G原素用晒做G彈XD
MAP炮還MAP炮
無可能一隻都無餘吧
個個停晒手
唯依最後賣萌,佢已經軟晒
MAP炮 X
超高速機關炮 O

看清楚一點,這東西其實是連續地將子彈以超高速打出去

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 03:14 PM   #560
細路翔
The One

我地現實既電磁炮依家最需要解決既只剩返將導體既散熱需求由零下200減到零下3-40度左右

佢地連宇宙移民艦隊都有唔明點解會需要到beta既資源先搞到支電磁炮出黎

話說電磁炮可以就咁拎係手用,戰術機隻手既強度仲有需要用近戰武器?

英國說大家抱團死
舊 08-27-12, 06:06 PM   #561
闇之大精靈

引用:
作者: heeropo 查看文章
MAP炮 X
超高速機關炮 O

看清楚一點,這東西其實是連續地將子彈以超高速打出去
我相信正常人個個都睇到
就係唔係MAP炮先至唔合理囉
你話大隻果D都話
D戰車級邊有可能一隻不餘
舊 08-27-12, 06:07 PM   #562
ouki
戸松控

引用:
我相信正常人個個都睇到
就係唔係MAP炮先至唔合理囉
你話大隻果D都話
D戰車級邊有可能一隻不餘
動畫TE那D變種戰車來的....你玩禁多集有邊次大隻成禁
舊 08-27-12, 06:25 PM   #563
闇之大精靈

引用:
作者: ouki 查看文章
動畫TE那D變種戰車來的....你玩禁多集有邊次大隻成禁
MH都有全金冠任啦
TE都來個全金冠任姐XD
說來面紅
其實我係一集都無打過XD
主要是除咗唯依同庫莉斯卡
其他女唔係我杯茶
不過正傳小說睇晒
TE小說睇到第五期中段
再加上一直有上網補課
先至講得吓
年尾PS3版TE應該破處了

此篇文章於 08-27-12 06:27 PM 被 闇之大精靈 編輯。
舊 08-27-12, 07:54 PM   #564
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
睇畫面我剩係想吐糟哪家的電磁炮會好似激光咁橫掃……而且個彈盒要幾多彈先夠咁玩……而後坐力我已經連吐都無力了……果引擎有咁大出力,出去玩超機人都得啦……
最重要的是……這樣連射根本是浪費電磁炮的特性……點射幾次都夠了……
話說有戰術機重要轟炸機做乜……

舊 08-27-12, 08:17 PM   #565
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
隔左幾~~~~~~~ 集文戲, 終於打

睇一堆路人悶射左大半場

臨完場終於開 rail gun 連射 -> 掃 -> 完

我等了幾星期的 beta 戰這樣就完了

引用:
作者: 尼路 查看文章
戰術機火力不足, 結果都係要靠空軍亂丟炸彈支援 ........ 當沒有 laser 級的時候.

引用:
作者: 細路翔 查看文章

其實
係 TE 試完
整返十幾枝, 本篇時俾 A-01 中隊用
一切已經會愉快好多

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)

此篇文章於 08-27-12 08:23 PM 被 佐佐木莊尼 編輯。
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 08:17 PM   #566
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
睇畫面我剩係想吐糟哪家的電磁炮會好似激光咁橫掃……而且個彈盒要幾多彈先夠咁玩……而後坐力我已經連吐都無力了……果引擎有咁大出力,出去玩超機人都得啦……
最重要的是……這樣連射根本是浪費電磁炮的特性……點射幾次都夠了……
唔計量
單係連射速度同上彈能力已經有得吐

佢一支炮管仲強人哋支格林

以上都係吐下嘈笑下就算,唔駛認真
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 09:00 PM   #567
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
久違既beta戰
支電磁炮既威力已經係巨神兵嘴炮級數
仲以為上集出場班小兵會俾beta食哂,總算萬幸
可憐班開坦克既..
最後勇哥同唯衣都公然打情罵俏了

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 09:04 PM   #568
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 如月刃 查看文章
唔計量
單係連射速度同上彈能力已經有得吐

佢一支炮管仲強人哋支格林

以上都係吐下嘈笑下就算,唔駛認真
所以這支黑科技電磁砲要用到外星物質(G原素)先整到

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-12, 10:53 PM   #569
money
◆.西野司命.◆

BD&DVD第1巻HMV購入特典「描き下ろしA3クリアポスター」

舊 08-28-12, 12:52 AM   #570
ouki
戸松控

引用:
MH都有全金冠任啦
TE都來個全金冠任姐XD
說來面紅
其實我係一集都無打過XD
主要是除咗唯依同庫莉斯卡
其他女唔係我杯茶
不過正傳小說睇晒
TE小說睇到第五期中段
再加上一直有上網補課
先至講得吓
年尾PS3版TE應該破處了
正傳小說=.=那得返5成內容的東西(我都有)

引用:
MUV系機基本36MM都起瑪1機4000發...所以好合理

浪費電磁炮=.=魔禁都係把電磁炮當格零用

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章

睇一堆路人悶射左大半場

戰術機火力不足, 結果都係要靠空軍亂丟炸彈支援 ........ 當沒有 laser 級的時候.

其實
係 TE 試完
一切已經會愉快好多
之前講左好多次=.=冇電射戰機已夠打.....唔洗機

俾A-01 中隊用唔好玩啦...不知火玩機動同埋A01某3人以外射擊唔係太強...反而格鬥勁D....由奇某人把機當FREEDOM禁用
舊 08-28-12, 07:44 PM   #571
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: ouki 查看文章
正傳小說=.=那得返5成內容的東西(我都有)

MUV系機基本36MM都起瑪1機4000發...所以好合理

浪費電磁炮=.=魔禁都係把電磁炮當格零用

之前講左好多次=.=冇電射戰機已夠打.....唔洗機

俾A-01 中隊用唔好玩啦...不知火玩機動同埋A01某3人以外射擊唔係太強...反而格鬥勁D....由奇某人把機當FREEDOM禁用
無睇魔禁……而且會不會差太遠那邊是魔科大戰吧……

舊 08-28-12, 11:13 PM   #572
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
終於都叫有戰鬥睇下
竟然係篁喊兼係大MON面前耍花槍

手臀冇損傷咁開電磁炮仲可以掃射
好多人以為打一發, 點知係全彈發射

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 01:03 PM   #573
money
◆.西野司命.◆

先行カット

舊 08-29-12, 01:58 PM   #574
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章

睇一堆路人悶射左大半場

其實
係 TE 試完
一切已經會愉快好多
加一…
兩集悶足三十分鐘先有幾分鐘戰鬥睇…

佢d文戲真係做得好悶…

點解d士兵搞兩姐妹唔快手d
搞到冇野睇

兩姐妹係強化人間部機係重高?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 08:20 PM   #575
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
我就覺得無須要太執著尐武器可行性!
這套戲的世界只係我們現在所身處的平行世界,在我們世界中的物理不可能,可能去到別的世界是可行的。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
石踏一榮「ハイスクールD×D」3期制作決定! money 日本動漫畫討論版 403 10-15-23 03:52 AM
[動畫] 高橋弥七郎「灼眼のシャナⅢ(Final)」放送終了 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 95 09-16-23 11:10 PM
[動畫] 「ゼロの使い魔」続巻刊行決定 病床のヤマグチ先生より完結までのプロットが遺されておりました。丨ヤマグチノボルのご冥福を心よりお祈り申し上げます。 Hayami 日本動漫畫討論版 849 10-19-19 10:09 AM
[NDS]Age of Empires: The Age of Kings neo2046 手提遊戲機討論版 94 02-19-06 02:19 PM
n-age wongpo2005 PC電腦遊戲討論版 0 01-27-06 08:37 PM

現在的時間是 04:38 AM

手機版 | APP版