Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-17-12, 09:45 PM   #326
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
唔明對人戰有咩意義+1
乳首

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-12, 10:47 PM   #327
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 真!DC 查看文章
唔明對人戰有咩意義+1
乳首
對人戰加深合作性同明白對方實力同習慣以放便合作

不過阿勇少左講3次完機動怪物冇左
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 01:08 AM   #328
淡水
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
撤開現實合理否(睇故唔改故)
上集已經想講, 戰術機變左可以長時間飛? 本編政變果道明明係不停跳躍
照射又變左beam炮
淡水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 09:01 AM   #329
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 淡水 查看文章
上集已經想講, 戰術機變左可以長時間飛? 本編政變果道明明係不停跳躍
照射又變左beam炮
>>本編政變果道明明係不停跳躍

果段應該係純綷驚比人打雀咁打落黎

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 09:47 AM   #330
ouki
戸松控

引用:
作者: 淡水 查看文章
照射又變左beam炮
一直都得....只係D 能源會用得快D....

本編政變都有一段時間低空長飛....不停跳躍係為左能源問題.....唔知幾時有補給...所以要就住用.....不過因為高飛有雷射......所以唔可以高飛.....但米國...有鬼E D問題咩.....第2我上面都講左...故事簡化左E次戰鬥....三次元高速戰都冇左...搞到冇左15E同15ACTV的性能差對比
舊 07-18-12, 09:52 PM   #331
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
上集打BETA
今集轉打人

姉妹

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-12, 10:46 PM   #332
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
第1集 > 囡囡大戰外星獸 > OK丫
第2集 > 囡囡富貴團 > OK喎
第3集 > 係咪播錯過片……

舊 07-23-12, 01:29 AM   #333
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-23-12, 01:31 AM   #334
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
勇少真幸福,又有機又有女比佢玩
望下之後救世主…

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 01:32 AM   #335
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
d劇情同第一二集出入好大,好似變左第二套野咁,無晒d beta..........

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 01:35 AM   #336
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
d劇情同第一二集出入好大,好似變左第二套野咁,無晒d beta..........
原著開波都唔係打beta,真係預比班玩/睇過本篇既睇
不過放心,後面有架喇,比d耐心

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 08:57 AM   #337
ouki
戸松控

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
原著開波都唔係打beta,真係預比班玩/睇過本篇既睇
不過放心,後面有架喇,比d耐心
唯依姬大命的第2次
舊 07-23-12, 09:18 AM   #338
細路翔
The One

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
唔比時間描寫角色點會有收割時既快感(?

英國說大家抱團死
舊 07-23-12, 11:10 AM   #339
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 細路翔 查看文章
唔比時間描寫角色點會有收割時既快感(?
但現在太歡樂反差太大……

舊 07-23-12, 02:10 PM   #340
細路翔
The One

特登挖d人黎測試

但搵個坐開yf-22既黎試su-37跟手仲要以"咁都坐唔掂我對你真係好q失望"黎ban人

唔怪得連個男主角自己都吐糟自己係比人流放

其實都唔可以話佢兩個講錯,不過一件用黎量產既武器仲要挑駕駛員既話比人話垃圾的確當之無愧

英國說大家抱團死

此篇文章於 07-23-12 02:34 PM 被 細路翔 編輯。
舊 07-23-12, 05:48 PM   #341
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
特登挖d人黎測試

但搵個坐開yf-22既黎試su-37跟手仲要以"咁都坐唔掂我對你真係好q失望"黎ban人

唔怪得連個男主角自己都吐糟自己係比人流放

其實都唔可以話佢兩個講錯,不過一件用黎量產既武器仲要挑駕駛員既話比人話垃圾的確當之無愧
其實最唔明都係明明係試緊d武器掂唔掂點改良去提高駕駛員生存率
但我地既唯衣姬係插勇少玩唔掂d武器,而唔係聽測試駕駛員既意見
雖然勇少真係唔討好,但都唔夠唯衣姬咁難頂...
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 06:36 PM   #342
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
提高生存率?
你變強D味生存到囉

舊 07-23-12, 06:53 PM   #343
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
如果私家車搞到好似f-1咁難搞
我好想知香港仲會唔會有咁多車係到
因為要就部機而個個都練到好似車手咁= =??
點睇部機既性能都係本未倒置

此篇文章於 07-23-12 06:56 PM 被 魔法之子 編輯。
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 07:01 PM   #344
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
日本帝國思想,係咁架啦
普遍應該係人材永遠貴重過器材
但呢套劇係掉轉

舊 07-23-12, 07:34 PM   #345
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
這就是日本人的心?

舊 07-23-12, 07:50 PM   #346
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
話說後期女主角把口會唔會改好小小= ="
下下聽到D咁難聽既話說真係好難頂下
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-12, 10:54 PM   #347
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
回憶果段, 一邊講日文, 一邊歧視日本人

舊 07-24-12, 11:36 AM   #348
HM

引用:
作者: Gallardo 查看文章
回憶果段, 一邊講日文, 一邊歧視日本人
如果玩GAME既話,老美係會講英文
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-12, 12:57 PM   #349
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
咁其實我又覺得勇少技術都有 d 問題
睇下我地原作o既白銀救世主揸吹雪揸得幾~~~ 掂
雖然後來都係被 beta 擊墜

吹雪冇問題
吹雪最高

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-12, 01:11 PM   #350
闇之大精靈
Senior Gamer

引用:
作者: 魔法之子 查看文章
話說後期女主角把口會唔會改好小小= ="
下下聽到D咁難聽既話說真係好難頂下
戲透:
後期佢愛上了勇爺之後就會萌得出神入化, 例如下廚整野食比勇爺, 見到崔亦菲向勇爺示愛吃醋
期待下吧

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
咁其實我又覺得勇少技術都有 d 問題
睇下我地原作o既白銀救世主揸吹雪揸得幾~~~ 掂
雖然後來都係被 beta 擊墜
吹雪冇問題
吹雪最高
咁係因為兩國既戰術機運用不同姐
日本係打肉搏戰, 所以要求機體靈活及對光線種特別敏感
美國係先打焦土政策, 再由戰術機收尾, 所以寧願要更好既射擊能力
要求一個對光線種似乎毫無認知既人去注意高度其實有點強人所難
所以唯依姬話勇爺幼稚其實自己都很幼稚

此篇文章於 07-24-12 01:24 PM 被 闇之大精靈 編輯。
闇之大精靈 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
石踏一榮「ハイスクールD×D」3期制作決定! money 日本動漫畫討論版 403 10-15-23 03:52 AM
[動畫] 高橋弥七郎「灼眼のシャナⅢ(Final)」放送終了 Vol.2 money 日本動漫畫討論版 95 09-16-23 11:10 PM
[動畫] 「ゼロの使い魔」続巻刊行決定 病床のヤマグチ先生より完結までのプロットが遺されておりました。丨ヤマグチノボルのご冥福を心よりお祈り申し上げます。 Hayami 日本動漫畫討論版 849 10-19-19 10:09 AM
[NDS]Age of Empires: The Age of Kings neo2046 手提遊戲機討論版 94 02-19-06 02:19 PM
n-age wongpo2005 PC電腦遊戲討論版 0 01-27-06 08:37 PM

現在的時間是 11:26 AM

手機版 | APP版