Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
體育版>覺唔覺有線D講波佬唔對路
nerv173 11:22 PM 06-02-02
佢地都唔係描述場波的情況,一味係度馬後炮,都係無記呀叔講得傳神D,有時係廁所都知比賽情況
誘肉毛球 11:27 PM 06-02-02
哈哈!

我看中央台的線上直播,佢地講波是只有以下這幾句﹕
1.傳球!
2.射球!
3.好球!
4.噢..(唔入時)

又成日唔記得球員名...

koyasu 11:33 PM 06-02-02
作者: :
Originally posted by nerv173 :
佢地都唔係描述場波的情況,一味係度馬後炮,都係無記呀叔講得傳神D,有時係廁所都知比賽情況
因為他們不能同時讚隊波和講波
人仔貓 10:40 AM 06-09-02
最火滾就係晌自己唔捧果隊進攻時,
即刻唔講埸比賽既現場實況,
而係晌度繼續歌頌自己鐘意果隊、背誦資料稿、
問/公佈電話調查、講其他廢話……
超唔專業!

如果我晌有線錄影廠現場睇波,
我諗我會忍唔住當場小佢!
paulchan 06:07 PM 06-09-02
點解唔見左"沙皮"??
chunyu 06:23 PM 06-09-02
佢地太多野要o係果段時候做喇............
要講波 , 又要搞埋佢個現場氣氛 , 又要搞埋果d 遊戲 , 又要講下d 資料 , 又要捧下自己個隊波............
同一個時候要做咁多野 , 好難做得好.........
所以d 評述如果唔係o係展貿果度o既人講o既就會好好多~~~
mudhole 10:45 PM 06-09-02
我覺得佢地講野好唔客觀,成日偏幫自己捧個隊:loco:
samug 11:26 PM 06-09-02
同感 好彩最後幾場免費台有得播
暴走EVA初號機 01:27 AM 06-10-02
好在0係澳門有澳廣視免費直播
貓貓II 01:33 AM 06-10-02
阿叔怒插有線講波佬,大快人心。
紅血人 02:40 AM 06-10-02
不過有線D world cup angel幾靚
昏迷童子Sleepy 02:57 AM 06-10-02
作者: :
Originally posted by 貓貓II :
阿叔怒插有線講波佬,大快人心。
正!
是日今句:我地呢邊講波佬,夾埋踢左成百幾年波!!!

返回主題版面