Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 46 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 66 106 156  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
~小鬼~ 06:22 PM 10-09-15
作者: JMi:
個event話比大家知 19氣等於250石 XD
哩個Event 令R冇晒價值
尼路 06:24 PM 10-09-15
正確玩法係先燒石衝張高星R再爆石衝高星SR?
JMi 06:29 PM 10-09-15
作者: ~小鬼~:
哩個Event 令R冇晒價值
明明咁多囡囡 都係要推d石抽的咭來做event獎品 傻傻地
anyone 07:54 PM 10-09-15
無人放ab77出黎

綾瀨 3 琴歌2 星輝子0
~小鬼~ 09:05 PM 10-09-15
暫時打Master都出果個箱...
好似值得爆石打下升下技
JMi 09:07 PM 10-09-15
暫時打Master都出果個箱...
好似值得爆石打下升下技
巨巨可唔可以解釋下點升技
我剩係識食master trainer升.....
亍 ◣ 09:09 PM 10-09-15
食r以上都得.....
~小鬼~ 09:10 PM 10-09-15
食R以上的角色卡都係一樣...
SSR升第1級好似10張就100%,升2就20....升9 20張就44%,升10 20張就40%
其他級我冇乜留意,最主要係隊到100%....不過我多數8-90就去食
尼路 09:17 PM 10-09-15
個箱個跌率好似唔係好高咁兩行氣先見過三次……
~小鬼~ 09:22 PM 10-09-15
作者: 尼路:
個箱個跌率好似唔係好高咁兩行氣先見過三次……
睇你玩果首的Lv同角色星數,玩緊master風色用15*暫時未試過唔出
JMi 09:23 PM 10-09-15
作者: 亍 ◣:
食r以上都得.....
食R以上的角色卡都係一樣...
SSR升第1級好似10張就100%,升2就20....升9 20張就44%,升10 20張就40%
其他級我冇乜留意,最主要係隊到100%....不過我多數8-90就去食
居然係咁 我仲以為要食自己食同色之類咁
難怪只係值19氣啦 升技寵黎既 XDDDD
anyone 09:24 PM 10-09-15
10星玩master肥妹都試過唔出
代官 10:27 PM 10-09-15
我錯了
打master杏首歌狂出
DigIKo 11:14 PM 10-09-15
6s plus玩master lag下lag下咁既喂 都係用番lg玩
JMi 11:15 PM 10-09-15
作者: DigIKo:
6s plus玩master lag下lag下咁既喂 都係用番lg玩
咁搞笑
係得呢個APP狂叫我升IOS9 仲以為IOS9會超順添 XD
DigIKo 11:17 PM 10-09-15
咁搞笑
係得呢個APP狂叫我升IOS9 仲以為IOS9會超順添 XD
順既時候就好順, 不過突然間有d node會唔夠fps咁跌落黎
J+1 12:08 AM 10-10-15
轉藍曲打左3場master乜都冇...
由手機版發出
廢人 01:11 AM 10-10-15

大家買黎當溫書啦
kimtch 01:51 AM 10-10-15
IOS引繼去IOS係咪唔會冇晒入面D石:O?
J+1 03:11 AM 10-10-15
唔係ios<=>安撞先會冇咩,同系統好似冇呢個問題...
由手機版發出
J+1 07:51 AM 10-10-15
變成藍歌之後一次都冇跌過咩事....
由手機版發出
~小鬼~ 08:52 AM 10-10-15
作者: J+1:
變成藍歌之後一次都冇跌過咩事....
由手機版發出
佢出左公告會睇埋完成Rank

已經8張綾瀨都重未出到一張星輝子
亍 ◣ 09:35 AM 10-10-15

即係佢而家除左星數仲要睇埋個RANK....之前25星都打到過A喎都唔夠....?
DigIKo 09:44 AM 10-10-15

5星r center, never say never同memories fc n次s rank連r卡都冇

打華蕾夢練埋fc算..
Cly 09:51 AM 10-10-15
掉落修正之後3場LEGNE冇出過卡
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 6 46 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 66 106 156  ... 最後

返回主題版面