Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-26-18, 04:58 PM   #13101
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
諗諗下定係掘番1開波有號果個account全力儲石等神機先射好過?

號個減傷太屈,因為冇得拆又加成50%,淨係會俾筆頭純白屈死,但純白太易死了

就算遲d新account刷到神機開局冇號應該都冇用

同埋應該唔會再有50%減傷buff因為兩隻拍埋點打都扣十,仲要唔食異常

返去睇下搵唔搵得番個account先

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-18, 05:09 PM   #13102
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我覺得新古先係不可取代...雖然而家世代真係冇號同廢左一大半冇分別...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-18, 05:16 PM   #13103
ShinDou

新古果d遲早有上位互換,可能係黑天使

我之前用12妹erica夾新古都有1排屈到好多陣,果陣興紫機又唔多人識擺所以頂得住

頂唔到既可以3妹加uc3連星殺到大部份陣

不過而家1隻綺羅星搞到3連星變垃圾

新古冇號就算用12妹erica夾佢都俾3p屈死

同埋最緊要既係1隻號可以幫兩隻神機俾人打扣十,唔會再有其他機有咁勁

舊 06-26-18, 05:25 PM   #13104
J+1
望過黎呀!!!!!!

仲有等多兩日生放完先好login, 有可能有復歸獎勵
由手機版發出
舊 06-26-18, 05:32 PM   #13105
ShinDou

上次個come back campaign完左?上次冇記錯好似話派大器飛?

睇下通告有冇講先,不過有排追post,應該幾個月前?

舊 06-26-18, 05:43 PM   #13106
ShinDou

睇番最近原來係3點2version update,復龜係去到6月30仲趕得切,今晚睇下搞唔搞到先

有2張大器飛3張sp飛同40石

舊 06-26-18, 06:49 PM   #13107
ShinDou

我手機冇左BACKUP,好彩果陣有WHATSAPP俾FD,本身想俾個ACCOUNT佢 XD 好彩佢睇得番,終於拎得番舊ACCOUNT了 XD

原來我仲係極西支部入面 @@

有10728 S CHIP @@

賣左幾十隻垃圾SR,乜原來有成1億幾 XD

咦好似冇送大器飛得3個SP飛,可能棄得唔夠耐 @@

FD LIST由80變40 XD

1口氣賣左廿幾SS,換左3粒限凸,爭2個SS換埋最後果粒,8月31 RENEW,唔知趕唔趕得切 XD

而家比較追得上時代既得凸1多3,諗緊凸唔凸1下開技用住先好,定試下鬥雞攻唔攻到先 XD

此篇文章於 06-26-18 08:27 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-26-18, 11:30 PM   #13108
yorkyork

註冊日期: May 2010
https://www.ptt.cc/bbs/IdolMaster/M....853.A.5EA.html

→ watanabekun: 或許可以要不要禁解包資料/討論吧 在沒規定的狀況下
→ watanabekun: 對發文動機有意見感覺會比較微妙...
→ watanabekun: 不過板主職責要巡板的話會強制被暴雷就比較慘一點...

推 rufjvm12345: 自己還不是在某些地方聊拆包的很開心-.-
→ rufjvm12345: 然後還拿來對沒看過的人說 "不是這個 但我不能說"

唔同遊戲都有D咁上下既人,
上面叫人唔好講,
自己就...
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-18, 09:16 AM   #13109
ShinDou

今次個活動原來s rank有得抽多下,但冇特效fd既話好難夠快auto s到喎,又冇新古得舊古打得好慢

舊 06-27-18, 07:09 PM   #13110
ShinDou

爆左幾十支水衝完活動了

鬥雞仲有排先夠2千1 COIN換限凸,7月1就RENEW,而家太高RANK 爆左成日水刷晒成個活動連1個RANK都升唔到,要成幾十萬EXP @@

而家先959COIN,1場20,1日24個鐘480,要單多兩日幾先夠 @@

換完就唔單了試下打上去睇下執到幾多石 @@

暫時得123石,呢排出咁多神機應該冇咁快再出神機掛﹖應該有1個月時間執石﹖

此篇文章於 06-27-18 07:12 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-27-18, 07:39 PM   #13111
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
都係o個句...聽日有生放.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-18, 08:00 AM   #13112
ShinDou

原來大器飛復龜第3日先派,中多隻destroy而家凸1,原來要凸2先開到技,唔凸住了,等抽到神機用晒d限凸諗好砌咩陣先

舊 06-28-18, 09:42 AM   #13113
ShinDou

乜原來v精28b真係改難左架?以前好似冇每turn加回,我而家得d舊世代機spec2果d唔知過唔過到

舊 06-28-18, 09:57 AM   #13114
J+1
望過黎呀!!!!!!

已經打左30萬ww好快ww
由手機版發出
舊 06-28-18, 06:48 PM   #13115
ShinDou

搞乜無啦啦上修成大堆水著﹖唔水著果D垃圾又放置PLAY

得隻盾黑兔我有 @@ 有100%罩又多D血應該好用左D既
舊 06-28-18, 07:33 PM   #13116
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

正,水著cc 變成上位獻頭機

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-28-18, 08:38 PM   #13117
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

GB!

又係你...
https://twitter.com/srw_xomg/status/1012308480235995136

超天元!

肉包!

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-28-18, 08:43 PM   #13118
ShinDou

超天元可能係神機喎﹖獎品係量產GB﹖BUILD FIGHTER都有得出 @@
舊 06-28-18, 08:55 PM   #13119
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-28-18, 09:26 PM   #13120
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

結果係冇OG機

10X3石...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 06-28-18, 09:46 PM   #13121
ShinDou

終於符碌過到V精28B @@ 要出到無限甲兒中線前面擋3隻XAN,後面號拍V2,V2擋下線,最後水著筆同雙子,淨係V2開必掃,不過唔係必CRI最尾錯手殺左3隻剩2隻,好彩號自信必有85%殺到

應該冇人會用我呢D殘陣過V精28B @@

1TAKE過埋V精29B,又係用OUT晒既機符碌過到 XD 好似都改難過以前﹖以前記得1隻白12妹都夠做﹖而家打唔中,要玩到科路迪自信開砲,前面無限甲兒同白平板擋補血頂,不過白平板低凸好快死,好彩果2隻俾科路迪75%打中左,不過下線飛碟殺淨1隻,果隻用盾閣下頂得住,之後號同盾閣下係咁開必隔山打牛隻大佬,食左次防衛技死埋科路迪先過到 XD

嘩見到有人RANK45過左V精29B @@ 仲要好低凸,不過佢有綺羅星同凸1南十字又有紫筆凸2,佢另外出左SR++紫0波同LV50劍人應該都係0輸出送下珠 @@

不過V精30D我應該唔會過得到,冇紫大器 @@ 仲要得D垃圾指唔得快

此篇文章於 06-28-18 10:14 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-28-18, 10:50 PM   #13122
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
生放夠膽講隻天元會破壞平衡
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-18, 11:05 PM   #13123
ShinDou

即係仲屈過新古出果陣﹖又要刷首抽﹖唔中又棄得﹖拍得住0.001紫西蒙﹖XD
舊 06-30-18, 01:12 PM   #13124
clie

未出超銀河就跳去天元,搞錯,當日第一型態就唔好拖咁耐啦
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 02:26 PM   #13125
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

半個鐘後擊退

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:13 AM

手機版 | APP版