Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 10-07-03, 04:21 AM   #1
松田悟志
God of Gamer
隼龍

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
音效問題.......

點解我聽歌/睇movie果陣,差唔多聽唔到人講野/唱歌,但音樂又冇事wo...
要o係音量果度set到個wave去晒右邊先聽到人講野........
有冇人知點解?幫幫手丫
松田悟志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-03, 10:50 PM   #2
松田悟志
隼龍

冇人知?

舊 10-07-03, 11:25 PM   #3
貓貓II
Game Master

註冊日期: Dec 2001
個equalizer有問題,你set左u形,較番平佢。

再唔係,就插實d個喇叭。

此篇文章於 10-07-03 11:30 PM 被 貓貓II 編輯。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-03, 01:03 AM   #4
松田悟志
隼龍

哦~
咁equalizer o係邊度set架?
同埋會唔會因為ffd show/divx 果d program....
因為我install 完呢d野就變左咁.........

舊 10-08-03, 01:48 AM   #5
貓貓II
Game Master

註冊日期: Dec 2001
equalizer即係一排一條條既野。
winamp中間果舊或者wmp圖形等化器。
貓貓II 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
舊game Pia2 音效問題 ericstyle H-GAMEの部屋 3 05-12-02 11:46 PM

現在的時間是 07:50 AM

手機版 | APP版