Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-21-02, 12:49 AM   #501
S.T.A.R.S
Game Master
Seed...放棄中

註冊日期: Oct 2002
新手敢挑人係件好事丫~
起碼好過好多只係沉醉於打電腦o既人!
不過記住要練好D 基本功呀!

舊 10-21-02, 10:49 PM   #502
大力
Insane Gamer

引用:
Originally posted by 孤影 :

打高手唔知點打佢好....先讀我又唔識,連槍又用得唔熟,捉硬直又難.....

近排周圍挑人,雖然我連電腦都未打得羸,但挑人好似學到多D野....
係呀,挑人係學到好多0野架,不過都要交好多學費~~!
我都好鍾意挑人,不過單挑就可免則免,因為練唔到默契~~
同埋如果鍾意挑機既,最好搵一個固定既partner~~陪伴左右!
大力 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-02, 09:53 PM   #503
nagureo
Senior Gamer

大家好~
係 snowman 介紹下
加入左 GAF 大家庭
我玩 GGXX 架~~
得閒約我打機啦

舊 10-22-02, 10:43 PM   #504
Js=雜魚
Junior Member

大家好,唔記得o黎報到就去o左posto野....

姓名:Js
打咩多?
DX>>>STG>>各類槍game
DX個名:黑白赤的彗
用開咩機?
地上:高達(laser/流星鎚)
陸高(180長炮/導彈箱)
宇宙:雷射大炮
強人
練緊咩機?
地上:老虎
大魔
雙面蟹
宇宙:高達
鐵球
綠渣(長炮)
最高軍階:少尉

上為吾之履歷,還望多多指教.

舊 10-22-02, 10:50 PM   #505
Js=雜魚

忘了打出沒地:一up dum 機鋪&龍威,偶然會到活力寶

舊 10-22-02, 10:53 PM   #506
Wtak
God of Gamer
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
你地打DX用咩名架

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-02, 11:43 PM   #507
Js=雜魚

我o個DX名打留字,全名係"黑白赤的彗星"

舊 10-24-02, 10:23 PM   #508
~@千千@~
Game Master


註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by Js=雜魚 :
忘了打出沒地:一up dum 機鋪&龍威,偶然會到活力寶
hi~
見到我say 記住下 hi 呀~
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-02, 11:09 AM   #509
cws

hihi,新人一個..........
我來打招呼
我玩ggxx和dx的

精選歌曲︰勇者王,名偵探柯南,棋魂系列︰冒險Get Over遲些會有更多......
cws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-02, 12:38 AM   #510
~@千千@~
Game Master


引用:
Originally posted by cws :
hihi,新人一個..........
我來打招呼
我玩ggxx和dx的
你玩dx 用什麼機o架 ?
用乜野名 ?
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-02, 12:39 PM   #511
阿車

大家好我新來的,同大家打個招呼先!!!
玩DX多,有機會大家研究下!!!

舊 10-26-02, 02:35 PM   #512
上等兵

註冊日期: Jul 2002
你係game wave o既阿車?
上等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 02:41 AM   #513
owlhenry

hello...
good morning everybody...
owlhenry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 02:53 AM   #514
葉玉卿

哈哈!
原來咁多人在這裡。
我都係新丁你唔好玩我。
我同啊車係一隊人。
想玩DX找我地呢

舊 10-27-02, 03:02 AM   #515
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
GWF友黎左兩個
歡迎~
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 03:10 AM   #516
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 葉玉卿 :
哈哈!
原來咁多人在這裡。
我都係新丁你唔好玩我。
我同啊車係一隊人。
想玩DX找我地呢
卿姐 ,邊到拍片打機
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 03:45 PM   #517
Autumn's Tale
Registered User
半隻CD-Rom

註冊日期: Aug 2002
我係新仔.....
剛係月頭過左16
而家玩WE....
出沒地點:長沙灣龍威,新蒲崗新世界,彩虹遊戲機
Autumn's Tale 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-02, 04:13 PM   #518
真~克樂樂

大家好
我呢排先開始打街機
我即係打WE
多數係荃彎同奧海城打
真~克樂樂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 04:08 AM   #519
F_Gundam

註冊日期: Aug 2002
姓名:F-Gundam
打咩多?
VFevo>>>SC2>>DX>>各類2D格鬥
DX個名:白兵
用開咩機?
地上:唔用腦既老虎
宇宙:吉仔
VF用乜人多?
影丸
SC2:
紅眼
GGXX:
Sol, Test

舊 10-28-02, 01:19 PM   #520
二伍

冇o黎兩日就多o左咁多新人
歡迎歡迎
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 03:11 PM   #521
一大督司
Ultimate Gamer
美咲~

註冊日期: Feb 2002
咁多位好ar~~~
我都係 DX 新手一個黎0家~~
我多數會0係大埔開心出現~~~
<== 雜魚一名~~
我而家苦練哽d基本功~~
我好少挑人機~~因為大屎lu....
不過大家見到我都好歡迎你地挑我機ga~~~
大家請指教指教la~~~

朋友乙: 幾開心呀~!可以一朝早起身即刻睇卡通片~
朋友甲:.....
朋友丙:.....
朋友丁:.....
一大督司 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 03:48 PM   #522
二伍

引用:
Originally posted by 一大督司 :
咁多位好ar~~~
我都係 DX 新手一個黎0家~~
我多數會0係大埔開心出現~~~
<== 雜魚一名~~
我而家苦練哽d基本功~~
我好少挑人機~~因為大屎lu....
不過大家見到我都好歡迎你地挑我機ga~~~
大家請指教指教la~~~
玩野呀!?
你叫新手
咁我叫老處呀?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 03:55 PM   #523
葉玉卿

引用:
Originally posted by kog :

卿姐 ,邊到拍片打機
係邊×個,一定彩虹隊一等兵,重唔向少尉同中尉(車)行個禮!

舊 10-28-02, 04:01 PM   #524
一大督司
Ultimate Gamer
美咲~

註冊日期: Feb 2002
大家小心二伍ar~~佢成日呃人0家~~~
佢好似係全港DX 2 on 2 比賽第一名黎0家~~~!

朋友乙: 幾開心呀~!可以一朝早起身即刻睇卡通片~
朋友甲:.....
朋友丙:.....
朋友丁:.....
一大督司 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 04:05 PM   #525
葉玉卿

引用:
Originally posted by kog :

卿姐 ,邊到拍片打機
所你,我認錯人。
我多數係彩虹玩DX多,最緊先去龍城玩多。
在新丁中有幾個隊友黎左(彩虹隊)。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 01:34 AM

手機版 | APP版