Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-26-08, 09:40 PM   #26
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
佢咁耐冇搵樓主, 我相信樓主ban佢, 佢唔會去死的
呢個世界有好多人需要幫 幫唔晒的啦.......
至於人生的污點.......既然係污點就米諗佢啦
污唔污點呢d好主觀的 況且樓主又冇講個女仔點衰法
你太認真看這回覆了。

詳情請參考「要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check」一文...

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 10:41 PM   #27
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: masaki 查看文章
我贊成樓主既做法
個女仔似想搵人利用下多過真心搵你
難聽d講 佢想禁水魚
引用:
作者: 王龍 查看文章
如果佢真係十年都冇乜一句
無啦啦第一句彈埋黎就話 幫我咩咩啦 借錢俾我得唔得
呢d完全可以ban得...
咁佢呢兩次其實由始至終都無主動開口問我要錢, 不過係同我講生活有幾咁淒慘, 又八掛下扮下關心咁. 佢問我鐘唔鐘意佢我都無謂同佢玩咁多猜心遊戲, 直接話無.

最頂佢唔順係趁勢咋形, 話我以前對佢點好點好, E+ 又咁對佢. 佢又唔諗下以前點對我 ?

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
甘你可以表明/明示[我什麼都HELP唔到你],不用BAN別人吧=.="
我唔知,或者我係自己靠自己的個性,如果我真係就死,我先出面要人HELP,或者我自尊心大...
如果係呢個時候我希望別人HELP,而遭到這樣的對待.....傷心死了
我地男人, O係你心中既代名詞係咪叫"老馮"呢請問 ??
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 10:44 PM   #28
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
佢咁耐冇搵樓主, 我相信樓主ban佢, 佢唔會去死的
呢個世界有好多人需要幫 幫唔晒的啦.......
至於人生的污點.......既然係污點就米諗佢啦
污唔污點呢d好主觀的 況且樓主又冇講個女仔點衰法
諗唔係問題, 問題係有 D 野發生左, E + 諗返會覺得自己當時真係好鬼傻, 所以咪係污點 LOR

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
你太認真看這回覆了。

詳情請參考「要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check」一文...
根本就明知佢玩野啦
講極都唔聽 \
舊 06-26-08, 10:49 PM   #29
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
最頂佢唔順係趁勢咋形, 話我以前對佢點好點好, E+ 又咁對佢. 佢又唔諗下以前點對我 ?
咁事實上你真係對佢相對差左丫、o係你唔再鍾意佢之後...... =p

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 10:56 PM   #30
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
講真我讚成樓主做法.

如果係用朋友身份求助我可能會盡力幫.

但加埋 你仲鍾唔鍾意我 果D 想利用曾經喜歡過既感情,我會反感.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 12:41 AM   #31
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
咁佢呢兩次其實由始至終都無主動開口問我要錢, 不過係同我講生活有幾咁淒慘, 又八掛下扮下關心咁. 佢問我鐘唔鐘意佢我都無謂同佢玩咁多猜心遊戲, 直接話無.

我地男人, O係你心中既代名詞係咪叫"老馮"呢請問 ??
不好意思,男人係我心目中,係敵人同壞人
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 12:42 AM   #32
Diana

引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
講真我讚成樓主做法.

如果係用朋友身份求助我可能會盡力幫.

但加埋 你仲鍾唔鍾意我 果D 想利用曾經喜歡過既感情,我會反感.
想利用曾經喜歡過既感情,<----會不會只是當局者的個人意見???
還是女生都在說:[我現在在利用你。]呢??
舊 06-27-08, 12:44 AM   #33
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
咁如果你都先入為主咁諗、
其他男人仲有咩好解釋...... ~____~

舊 06-27-08, 12:57 AM   #34
Diana

引用:
作者: Middle 查看文章
咁如果你都先入為主咁諗、
其他男人仲有咩好解釋...... ~____~
呀...又係喎...對不起...
舊 06-27-08, 01:02 AM   #35
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
想利用曾經喜歡過既感情,<----會不會只是當局者的個人意見???
以朋友立場, 風光時影都唔見, 有難時先出現, 依d叫呼之則來, 揮之則去? 不論佢係男定女, 叫佢慳d啦
同埋, 當初係邊個唔so邊個先?

anyway, 人地有選擇朋友o既自由

舊 06-27-08, 01:15 AM   #36
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
咁同男生追女仔等於想幹果個女仔一樣姐
如果普通咁問借錢,可能會考慮但用之前既感情黎借,我覺得很cheap

舊 06-27-08, 11:38 AM   #37
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
引用:
咁你想我點呢 ??
我都話左唔會俾錢佢 ga la

今次佢仲話, 上年冬天時最凍都無咩衫著, 係, 我聽到時係有 d 同情心 lor, 好正常吧 ? 僅此而已
點講都好,你唔幫個女仔就系你唔岩
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 11:46 AM   #38
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
讚成樓主做法
不過愛沒了便會成恨呢...也許樓主咁樣對代人...是恨的表現吧?
我都相信那人不會去死的....他/她在找你時..應該已經打定輸數...要你給他搵著數是不可能的事
如果佢沒有打定輸數的話..我會認為他/她是活該的,這真的是太自大了
幫唔幫...要在乎點解樓主唔出手了..我們不知道他們的過去....我不會認為數主唔幫人是錯...
p.s.為何現在女性搵男性時...總是只會找人著數...是我不好彩..只有我愈到嗎?
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 11:49 AM   #39
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
作者: Ringo 查看文章
個女仔衰到連一個肯幫佢既朋友都搵唔到,咪仲唔岩~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 01:26 PM   #40
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: GEESE 查看文章
個女仔衰到連一個肯幫佢既朋友都搵唔到,咪仲唔岩~~
個女仔就系信得過樓主先至會搵佢幫
但估唔到樓主可以咁絕情
人地一個女仔起外地,真系巧慘架
舊 06-27-08, 01:35 PM   #41
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
如果樓主所講既野係真
我都會ban左呢個人
由內容中已經睇得出有問題

舊 06-27-08, 01:44 PM   #42
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
但估唔到樓主可以咁絕情
你係咪誤會左 ??
呢兩次由頭到尾佢都無開口要我俾咩野佢 wor ╮

此篇文章於 06-27-08 02:08 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
舊 06-27-08, 01:53 PM   #43
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
你係咪誤會左 ??
呢兩次由頭到尾佢都無開口要我對咩野佢 wor ╮
暗示左
舊 06-27-08, 01:54 PM   #44
The One
業餘歌手

引用:
暗示左
我同意有暗示
所以我BAN佢

舊 06-27-08, 01:58 PM   #45
Middle
Moderator
K歌之王

你地將個問題一直loop ......

舊 06-27-08, 02:04 PM   #46
The One
業餘歌手

引用:
作者: Middle 查看文章
你地將個問題一直loop ......
因為無人知道點解要BAN

舊 06-27-08, 02:15 PM   #47
鐵拳浪子

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
無錯,女人係我心目中,係仇人同賤人

ban佢啦!唔抵幫呢d女人!
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-08, 02:52 PM   #48
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
無錯,女人係我心目中,係仇人同賤人

ban佢啦!唔抵幫呢d女人!
引用:
作者: lauchai 查看文章
因為無人知道點解要BAN
又 BAN 左, 都唔明點解佢仲可以咁好意思開口問我鐘意佢

引用:
暗示左
so ??
咁仲邊有錢買 PS3 HP LV

所以先想問下男人係咪咁多老馮
舊 06-27-08, 03:16 PM   #49
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
引用:
但估唔到樓主可以咁絕情
點解唔搵親人幫手呢
講真朋友借錢,幫你係人情,唔幫亦都係道理
而且仲係前度男友黎渣,唔通拍過拖,就要我包養你一生咩
衰d講句:咪又係一條港女搵著數姐

舊 06-27-08, 03:24 PM   #50
bid仔
Banned

註冊日期: Sep 2007
引用:
甘你可以表明/明示[我什麼都HELP唔到你],不用BAN別人吧=.="
引用:
我唔知,或者我係自己靠自己的個性,如果我真係就死,我先出面要人HELP,或者我自尊心大...
如果係呢個時候我希望別人HELP,而遭到這樣的對待.....傷心死了

呢D女人,九成九咪又係借錢..唔通會有其他野咩
借完成個人失蹤都大把啦....警訊都有教啦....
唔係人人都會咁博愛
bid仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:57 PM

手機版 | APP版