Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-24-08, 02:58 PM   #26
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: lauchai 查看文章
我都係
基本上有食煙就扣50分
除非個女他我覺得係150分
扣50仲有100
其實基本上男女食煙我都唔太鍾意~
不過男仔朋友就無乜所謂, 唔好成日響我面食就得

舊 06-24-08, 03:04 PM   #27
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 堂我流 查看文章
擇偶....for拍施,條件會彈性d. for 結婚,條件會嚴謹d.

如果個男生鍾意果D動物 係多過4隻腳ge....你點睇?
如果男友鍾意 無計
如果係蜘蛛接受到 唔係我身上爬既就無問題
我會淨望 唔好點我

舊 06-24-08, 03:09 PM   #28
bid仔
Banned

註冊日期: Sep 2007
最緊要一見情迷,最緊要過電
如果條女有紋身大家覺得點?
仲要紋係d性感地方
bid仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 03:37 PM   #29
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: bid仔 查看文章
仲要紋係d性感地方
只要圖案同靚,ok
(熄左燈一樣架o者.....)

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 04:04 PM   #30
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
我依家二十歲尾
已經想搵d年紀一樣 / 大幾年 (暫時3,4年係我既底線)

細過自己既...除非有某d條件
否則我唔會揀

但最緊要一定唔食煙(我鼻敏感),唔好名牌(小弟窮)

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 07:12 PM   #31
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
只要圖案同靚,ok
弊在你帶佢出街會有人見到家嘛 有幾可成日熄燈

講到擇偶條件..........

成日好多時d人都鬼"暗"眼,揀左d明明唔係自己鍾意類型的傢伙........

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 07:23 PM   #32
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
.
除非你將「性感地方」定義為手臂、額角既o者

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 07:36 PM   #33
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: 管家婆 查看文章
女仔揀男仔
性格:要夠Man 唔好娘娘腔 適當既大男人性格
要健談 鍾意動物和小朋友
事業唔駛話好勁 養到自己同我 仲有儲錢 去到旅行仔都OK架啦
死火....除左鐘意小朋友同唔係娘娘腔外...我幾乎全部相反

引用:
作者: Cherrie 查看文章
我覺得很難特別定吧...
我自己就是, 覺得相處感覺自然, 又順眼
然後總有一些特質是讓你欣賞的這樣...

最重要係價值觀相似, 而且又溝通到呢~
價值觀真係好難夾呢,好似我咁....我係好大洗..但我EX係好慳

引用:
作者: Hitomi 查看文章
當鐘意一個人的時候原則都會放棄

我諗都無諗過自己會同個細自己幾年的男友拍拖~而且仲好穩定地拍了5年幾了

完全唔似自己性格

基於自己都就快3張野

所以我要心靈上同埋經濟上都可以給我安全感的伴侶

心靈上--> 定性~唔咁貪玩~唔好遼女仔...etc..
其實覺得安全感好抽象..人人睇法都好唔同呢

引用:
作者: t-cup 查看文章
唔同時間, 可能需要唔同o既o野

而且可能就算唔拍拖都好, 有某些特別的經驗或者做朋友時見到的優缺點, 會改變佐自己擇偶的想法. 十年後點就唔知, 不過人到咁上下, 可能某o的以前會堅持o既o野就無佐.

不過都係識朋友, 平常心便好. 擇偶, 小心選擇吧
但我仍然堅持要靚女...

引用:
作者: bid仔 查看文章
仲要紋係d性感地方
真係不能接受....一諗就聯想到mk

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
我依家二十歲尾

否則我唔會揀

我同你一樣年齡層
我反而唔會揀大自己幾年....始終大部份女性係呢個年紀都思想超成熟,但我自己係個諗野幾幼稚的人
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 08:40 PM   #34
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
成日好多時d人都鬼"暗"眼,揀左d明明唔係自己鍾意類型的傢伙........
版大講得好好 \/

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐

此篇文章於 06-25-08 09:20 PM 被 syncmaster 編輯。
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 08:50 PM   #35
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
OVER 35以上的熟女, 要求條件是 : NOTHING.......逃

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 09:41 PM   #36
甄_*
Junior Member

註冊日期: Jun 2008
(仍然係)十幾歲妹妹仔既擇偶條件 (即係我) :
唔好食煙 , 唔好鍾意打機多過鍾意我 , 唔好以為我一定鍾意LV GUCCI ...
仲有 , 唔好養貓 / 狗 .. 我對貓狗毛都敏感 ...

舊 06-25-08, 11:38 PM   #37
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 甄_* 查看文章
唔好食煙 , 唔好鍾意打機多過鍾意我 , 唔好以為我一定鍾意LV GUCCI ...
燶甄,原來你係對貓狗毛敏感? ~__~

anyway,都唔係十幾歲妹妹仔o既條件丫,
好多女性依然會有呢類要求

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 11:46 PM   #38
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: KIM 查看文章
OVER 35以上的熟女, 要求條件是 : NOTHING.......逃
係真唔係ar?咁我擺自己多幾年咪好多機會?
舊 06-26-08, 01:36 AM   #39
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: frankieccc 查看文章
係真唔係ar?咁我擺自己多幾年咪好多機會?
你或者已經唔洗等~因為仲有佢地多數喜歡令仔!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 02:52 AM   #40
甄_*

引用:
作者: Middle 查看文章
燶甄,原來你係對貓狗毛敏感? ~__~
Yes , 我唔一定要見到隻貓或狗 , 只要隻貓狗o係個人d衫度留低毛 ,
我都會鼻敏感 ... 真係貓狗接觸不能 !!
反而對煙味無咁大反應

舊 06-26-08, 02:55 AM   #41
Diana
Insane Gamer

引用:
作者: Middle 查看文章
其實有時睇返, 條件可能都只係自己set 唻玩自己——

樣靚、聲甜、夠高、比自己矮、文靜、健談、活潑、可愛、善解人意、不拘小節、細心、好學、識煮食、聽話、純品、玩得.......

搵到的話請去買六合彩?
有一位中哂以上,
我的女神---->貝路
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 02:58 AM   #42
Diana
Insane Gamer

睇男士我我會好留意三樣野,
第一我睇手指/手指甲
第二睇對鞋,
第三留意他的味道,
過左三關,先會有下文。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 03:20 AM   #43
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
我既擇偶條件係:

唔食煙、樣靚、聲甜、有愛心、善解人意、細心、精打細算、入得廚房、岀得廳堂、純情得來帶點潑辣

以上有咁既優點的女仔咁都比我溝到的話我諗六合彩,三T都有得我中(雖然我唔靚仔,而且我個樣似馬來西亞華僑(人地話似) ,仲係個肥仔 ,

仲有人話如果我要溝到女至底限度要靚仔過古天樂才惦......
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 02:29 PM   #44
Cherrie
Cherrie

引用:
價值觀真係好難夾呢,好似我咁....我係好大洗..但我EX係好慳
這種倒好, 一"粒"一"突"容易夾...
最怕係, 比如...政治觀一左一右
或者一個係獨立女性, 一個係沙文主義者, 女人要做賓賓, 唔准有主見之類....
呢種價值觀唔同, 一開口就鬧交...

舊 06-26-08, 02:42 PM   #45
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
我相信我到死果刻都唔會變既條件係要唔好食煙
引用:
作者: lauchai 查看文章
我都係
基本上有食煙就扣50分
除非個女他我覺得係150分
扣50仲有100
/\
至憎煙剷女

舊 06-26-08, 11:17 PM   #46
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
睇男士我我會好留意三樣野,
第一我睇手指/手指甲
第二睇對鞋,
第三留意他的味道,
過左三關,先會有下文。
味道 係咪無体臭就得?
舊 06-26-08, 11:20 PM   #47
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
味道 係咪無体臭就得?
我倒覺得似某女子享某報紙寫的專欄.......但又唔記得作者叫咩名同個題目........
我記得味道唔只係指體臭的

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-08, 11:32 PM   #48
bid仔
Banned

引用:
作者: 甄_* 查看文章
其他動物呢?
倉鼠?龍貓?
有好多男仔家陣都鐘意養
舊 06-26-08, 11:37 PM   #49
bid仔
Banned

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
我依家二十歲尾

否則我唔會揀

21歲咁快想搵姐姐....
你肯人地都未必肯既..
你諗下你25 條女30,佢都未必過到自己個關啦

引用:
只要圖案同靚,ok
心口附近
出街唔覺意睇到

引用:

講到擇偶條件..........

你心地善良,對人人都好,更何況係情人呢~

引用:
除非你將「性感地方」定義為手臂、額角既o者
咪係,印係心口同腰個D,有幾可比人睇到

引用:
作者: KIM 查看文章
原來男人去到3字頭會咁大改變
舊 06-26-08, 11:41 PM   #50
赤目黑龍
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
有啲基本嘢係乜嘢年齡都一樣嘅
以100分為滿分
食煙......扣100分
講粗口...扣70分