Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-23-08, 09:58 PM   #1
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
最想一齊過

一年裡面,你地會最想同鍾意o既人過邊一個節日(或日子)?

倒返轉頭諗,如果同唔到鍾意o既人一齊過,
邊一個節日(或日子)你最唔想佢唻?

我兩個都會揀對方生日 =)

My BlogFacebook微博

此篇文章於 06-23-08 10:01 PM 被 Middle 編輯。
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 10:00 PM   #2
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
[路過]係...一

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 10:00 PM   #3
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
一齊吧....

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 10:02 PM   #4
Middle
Moderator
K歌之王

係啵, 改返

re topic 呀 =p

舊 06-23-08, 10:03 PM   #5
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
最想日日都一齊過 唔能放過每個節日呀
最唔想一齊過 如果搵支槍指住我個頭逼我揀的話
我會答︰黑色星期五..........

喂 ~ 捉字蝨唔回topic當你地呃post架

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 10:12 PM   #6
圖騰製作中

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
最想日日都一齊過 唔能放過每個節日呀
最唔想一齊過 如果搵支槍指住我個頭逼我揀的話
我會答︰黑色星期五..........

喂 ~ 捉字蝨唔回topic當你地呃post架
一齊過就同你差唔多

最唔想一齊過....嗯...好難諗....
香港回歸紀念日吧...果日咁晒,費事要佢陪我遊行一齊晒太陽...
好難諗....

P.S. 麻煩你減返我一個Post數丫唔該(逃)

舊 06-23-08, 10:18 PM   #7
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
一齊過就同你差唔多

香港回歸紀念日吧...果日咁晒,費事要佢陪我遊行一齊晒太陽...
好難諗....

咁鬼熱時, 基本上係已經唔想出街

但有無一d 節日如果你同唔到佢過, 會唔會特別唔開心呢?

舊 06-23-08, 10:22 PM   #8
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
一齊過就同你差唔多

好難諗....

佢真的會去遊行嗎?
P.S. 見你初犯我就高抬貴手啦 下次唔好啦

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 10:26 PM   #9
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
我不想分節日~我想日日都一齊
就算只係留在家一齊發呆都好

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-08, 10:33 PM   #10
圖騰製作中

引用:
作者: Middle 查看文章

真係無,可能穩定左,今日見唔到咪聽日囉...
再者我又唔係果D情人節送花,母親節打電話俾阿媽果D人
對於慶祝特定節日其實是不太著緊的

(當然佢生日就一定要去,不過我覺得似義務多D...)

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
佢真的會去遊行嗎?
P.S. 見你初犯我就高抬貴手啦 下次唔好啦
可去可不去的程度吧
(我叫佢去佢就去)

舊 06-23-08, 10:39 PM   #11
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
真係無,可能穩定左,今日見唔到咪聽日囉...
再者我又唔係果D情人節送花,母親節打電話俾阿媽果D人
對於慶祝特定節日其實是不太著緊的

(當然佢生日就一定要去,不過我覺得似義務多D...)
哈哈,生日(even 佢定你)無合理原因地唔一齊過,
可能會嬲足你成年都似

舊 06-24-08, 12:38 AM   #12
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
有伴一齊過o既話,凶日都係大吉日
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 12:42 AM   #13
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
一定係生日.............
其他節日都唔夠對方生日重要..
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 12:49 AM   #14
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
生日!!

舊 06-24-08, 01:03 AM   #15
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
生日&情人節

其次係聖誕

(好遙遠呢~~~~~)

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 01:18 AM   #16
須滕京一
Game Master

註冊日期: Jun 2002
我最唔想每日一齊過
因為完全無左拍拖o既感覺

以前拍拖係會好想見到對方而夜嘛嘛山長水遠去對方屋企見佢一面

而家直頭落樓下車站接都唔係好想
須滕京一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 02:34 AM   #17
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
引用:
作者: Middle 查看文章

最想一齊過 一定係生日 無論自己定對方
冇得過而最唔開心 我諗都係對方生日了

是關我自己真係一個比較重視生日既人..
幾歲生日都好 其實都係一個好開心既日子

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 02:55 AM   #18
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
雖然我衣家仲係王老五......
但如果有我就一定簡一齊過生日,聖誕節,情人節
不過如能夠同喜歡的人在一起,就真係過乜野日子都係咁開心,幸褔......
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 10:09 AM   #19
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
咩日子都得
只要可以見到大家就會好開心

不過生日就一定要一齊過XD

舊 06-24-08, 06:59 PM   #20