Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 08-09-08, 11:39 PM   #426
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002

舊 08-09-08, 11:54 PM   #427
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
我又post下先...

#10 冇味的...

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-08, 12:07 AM   #428
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
我又貼~

KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-08, 01:46 AM   #429
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
我又貼~

ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-08, 12:20 AM   #430
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
是日晚餐 - 於葵芳新都會地下某舖

#01 - 淡而無味蛋包飯

#02 - 食完都唔知係咩煎餅

Ruri

舊 08-22-08, 12:27 AM   #431
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: ビスケット 查看文章
我又貼~

小餅去完台灣黎?

舊 08-22-08, 12:32 AM   #432
ruri0926
攝影菜鳥

引用:
我又貼~

咦…食物…

那我下面這 "兔" 也應該是食物吧

Ruri

舊 08-22-08, 12:58 AM   #433
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Strider 查看文章
小餅去完台灣黎?
非也~
包o野係我同事的~
話說我部ixus i影完呢張邪門的東西後當晚馬上打柴~

又話說呢包東東原來響MEGA BOX某店有售~

引用:
作者: ruri0926 查看文章
咦…食物…

那我下面這 "兔" 也應該是食物吧

Ruri
呢盒我同事都好似有~
舊 09-27-08, 02:48 AM   #434
ruri0926
攝影菜鳥

笑笑 - 沒想到食物質素還不錯呢~
今天小弟牛一,一眾旅行的戰友們一齊出黎食餐飯,
順便討論一下行程。

#02 - 估下係咩魚既 PIZZA

#03 - 天津飯

店員問:你地點既 "天津飯" 唔係唔跟 "餃子" 啊~
眾呆了一會,說:梗係跟啦﹗

看不明白者請從此跳過~

#04 - 豐盛的一頓晚餐

#05 - 真相就在煎蛋下…這個也很好吃啊﹗

#06 - 原來 LX-3 也能做淺景深,還可以自己調教對焦點…正

#07 - 秋刀魚刺身 - 個人還是覺得三萌魚萌多了呢﹗

#08 - 雞軟骨,佐酒良品,不過今天只飲了 melon 飲料

#09 - 軟腳蟹壽司,好吃~

#10 - 很好吃的甜品,不記得是黑糖什麼的…?

#11 - 最後是生果一碟~

(完)

舊 09-30-08, 09:05 PM   #435
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

哦, 原來謙爺牛一, 沒有入來看所以我都不知道耶~ 早知道就星期日我請你飲茶啦~
舊 09-30-08, 09:07 PM   #436
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

曼谷名甜品店的... 榴槤月餅. 我不想活了....

舊 10-02-08, 03:12 PM   #437
KTN
~♡

舊 10-02-08, 03:17 PM   #438
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
很有份量的什扒餐...

雞翼 x 1
火腿 x 1
豬扒 x 1
牛扒 x 1
雞扒 x 1

有誰知道是出自哪家店的?
上傳的圖像
檔案類型: jpg IMG_6593.JPG (263.5 KB, 2 次查看)

此篇文章於 10-02-08 03:23 PM 被 亞飛 編輯。
亞飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-08, 04:32 PM   #439
ruri0926
攝影菜鳥

>>牛一
畢竟我的 ID 為 ruri0926 嘛﹗

>>請飲茶
請飲茶又有咩所謂丫~
多得 KK 你隻旅行腳同加賀個真正正確小型 ball head 再加上米王最愛,
我呢個旅行輕量化計劃才得以順利完成。不過你隻腳我會小心保管,
所以短期內你都吾會有機會換新住,請放心~xd

Ruri

舊 10-04-08, 12:08 PM   #440
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

公告: 被BAN了!
上傳的圖像
檔案類型: jpg P1030663.jpg (313.3 KB, 124 次查看)
舊 10-04-08, 09:26 PM   #441
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
亞飛,係得成吧~?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 12:50 AM   #442
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KTN 查看文章

冒死漢堡包?
而家舊雞仲係唔係雞肉乾?
a
舊 10-07-08, 02:13 PM   #443
KTN
~♡

不乾@@a

引用:
冒死漢堡包?
而家舊雞仲係唔係雞肉乾?
a

舊 10-07-08, 02:14 PM   #444
KTN
~♡

交功課

舊 11-02-08, 08:41 PM   #445
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

又有一間被油王 black list 了.
但我就是想不起為什麼...... /\
舊 11-02-08, 08:58 PM   #446
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: KKH 查看文章
呢樣咩呢?

舊 11-02-08, 09:48 PM   #447
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:

又有一間被油王 black list 了.
但我就是想不起為什麼...... /\
我只是black list個粥....因為太咸了
其他的點心都好正啊, 要再去過至得

舊 11-02-08, 10:10 PM   #448
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
-Skip-
呢間啲食物好似唔錯的說...
燈光都疑似幾好...
舊 11-02-08, 10:16 PM   #449
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
呢樣咩呢?
油炸鬼腸粉

舊 11-02-08, 10:26 PM   #450
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

>> 燈光都疑似幾好...
我今天還在抱怨它的燈光, 你看海鮮醬, 蝦餃, 鮑魚, 魷魚鬚上的光斑!

那其實是春卷, 不是油炸鬼啦......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ARTICLE] Food Secrets Revealed! KKH 照相館 0 06-04-06 08:03 PM
A Blue Thought Frez 照相館 1 11-08-03 07:46 PM
鍾意食D乜野SEA FOOD DC 97 飲食版 49 11-08-03 11:06 AM
A Pink Thought Frez 照相館 12 11-07-03 01:49 PM
FOOD EXPO 凍檸茶 飲食版 18 08-18-03 01:38 PM

現在的時間是 04:16 AM

手機版 | APP版