Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 03-23-03, 09:33 PM   #1
fatlun
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
wonder 點解icq update 唔到 people's name??

點解icq update 唔到 people's name??
[SIZE=3]
fatlun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 09:44 PM   #2
馬馬
God of Gamer
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
你試下睇人地Info~
之後揀 ICQ Details/Email~
之後就有名同E-mail顯示~
咁你揀Last Name 下面既Display~
揀一個名你想顯示~
之後就按Apply 同ok ~
咁就應該OK 嫁啦~
試下得唔得呀~

舊 03-23-03, 09:47 PM   #3
機神GBA
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
尼個係icq 弱點嚟架....唔駛徙氣la.....update唔到架.

我冇記錯的話好似得一個版本先update到, 就係icq2000b
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 09:50 PM   #4
fatlun
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
[QUOTE]Originally posted by 馬馬 :
你試下睇人地Info~
之後揀 ICQ Details/Email~
之後就有名同E-mail顯示~
咁你揀Last Name 下面既Display~
揀一個名你想顯示~
之後就按Apply 同ok ~
咁就應該OK 嫁啦~
試下得唔得呀~

this is not ok!!!!!!!!!!
fatlun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-03, 10:04 PM   #5
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
引用:
Originally posted by fatlun :
this is not ok!!!!!!!!!!
咁都幫你唔到你要問高人了~

舊 03-23-03, 11:46 PM   #6
京一
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 機神GBA :
尼個係icq 弱點嚟架....唔駛徙氣la.....update唔到架.

我冇記錯的話好似得一個版本先update到, 就係icq2000b
所以我而家都仲用梗2kb
京一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-03, 07:14 PM   #7
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
引用:
Originally posted by 京一 :

所以我而家都仲用梗2kb
ME TOO
我覺得2000B始終都係最好用

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
番番 update media player 9 會出事? ヴィタさんさんKS☀ 手機資訊/電腦軟硬討論 12 02-17-04 12:36 AM

現在的時間是 09:21 PM

手機版 | APP版