Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>Sekiro: Shadows Die Twice 隻狼 | 発売から10日足らずで200万本を突破 | 忍者Dark Souls
Dyhalt Rushifar 02:58 PM 03-30-19
終於都打嬴弦一郎,其實PROGRAM SET得好仁慈,如果遠距飲水唔係SET儲力箭而飛射+拔刀會仆_好多…
第二身佢多D用暴走捉同雷弓,大概應該有BB神父級既乞人憎。
シェンムー 03:23 PM 03-30-19
作者: LEGOCAPTOR:
休息咗兩日再開game玩,
跟網友提供的方法,
不停用寄鷹斬就輕易打死幻之阿蝶…

打埋幻之阿蝶之後,
3年前個地圖仲有無其他地方要去同仲有無boss要打?
印象中條河上游位置有個位要連續跳先去到,
果度仲有個敵人我未打,
唔知係咪boss定守門強敵嚟?

之後又要面對返火牛。

去個塔有個義手忍具可以拎,果個好用
詳細唔記得係邊個位

作者: Dyhalt Rushifar:
終於都打嬴弦一郎,其實PROGRAM SET得好仁慈,如果遠距飲水唔係SET儲力箭而飛射+拔刀會仆_好多…

第二身佢多D用暴走捉同雷弓,大概應該有BB神父級既乞人憎。

遠距離飲水聽箭嘅拉弓聲就好易墊步走
其實頭兩段當佢音game玩好易無傷入第三段

Sent from my iPhone using Gaforum
IDGAF 07:18 PM 03-30-19
作者: シェンムー:
去個塔有個義手忍具可以拎,果個好用
詳細唔記得係邊個位

Sent from my iPhone using Gaforum
我衝去個塔開門拎咗個忍具之後,光速逃…

火牛唔lock on打就贏咗,
之後有點迷失唔知去邊先啱咁。
Dyhalt Rushifar 09:08 PM 03-30-19
百足應該真係最弱
初期D武士大將都惡打過佢…

返回主題版面