Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 01-22-04, 06:30 PM   #51
~小o都o都~
Junior Member

註冊日期: Jan 2004
今次隻碟麻麻地....
kary唱果首大頭貼...
係我最鐘意既矢井田瞳既歌黎嫁~><~!!

我初初聽到...
嚇到呆左...@@

■2005.7.6発売

矢井田瞳/New Album「Here today-gone tomorrow」
品番:TOCT-25815
3,000(tax incl.)

■2005.8.15発売
~小o都o都~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-04, 10:04 PM   #52
咭咭王子(一V一)p
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
我個人意見: 大頭貼真係好…不知所謂…我唔知用咩來形容…總之…我聽完一次就唔想再聽@@

舊 01-22-04, 11:31 PM   #53
阿樂
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
親朋勿友、話別、眼淺
幾好~ 唔錯~
阿樂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-04, 04:41 PM   #54
~小o都o都~
Junior Member

註冊日期: Jan 2004
首歌俾kary唱到~~
實在太"好"啦~~~

佢原本想學矢井田瞳既唱法~
但又學唔到~搞到好唔知點~@@

■2005.7.6発売

矢井田瞳/New Album「Here today-gone tomorrow」
品番:TOCT-25815
3,000(tax incl.)

■2005.8.15発売
~小o都o都~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-04, 08:28 PM   #55
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

成隻碟都唔係咁好......

個包裝....
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-04, 10:15 PM   #56
klcc08
Registered User

註冊日期: Dec 2002
多謝 咭咭姐 ^^我去左個簽名會呀~有得拎 Cookies 簽名~又可以睇佢地做show~有得睇煙花~
klcc08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-04, 10:21 PM   #57
q^__^p
Hobby收集者

引用:
Originally posted by 山治 : 我老婆.....
你就想
Theresa真係越睇越靚
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 01:12 AM   #58
山治
Game Master
天元突破

註冊日期: Jun 2003
XBox Live Gamertagsidpistols
引用:
Originally posted by q^__^p :

你就想
Theresa真係越睇越靚
梗係想啦我....
你死心啦.佢係我嫁

頭先無意中搵到隻親朋勿友demo版.....
獨唱vesion..正
山治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 01:47 AM   #59
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
你地2個爭夠佢啦下~~
stephy就由我一個人獨佔算啦
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 01:53 AM   #60
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 山治 :

梗係想啦我....
你死心啦.佢係我嫁

頭先無意中搵到隻親朋勿友demo版.....
獨唱vesion..正
Theresa先係我的人!

真人好廋

舊 01-26-04, 01:56 AM   #61
阿樂
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
Originally posted by 我係我 :
你地2個爭夠佢啦下~~
stephy就由我一個人獨佔算啦
你就想啦~
阿樂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 02:05 AM   #62
山治
Game Master
天元突破

XBox Live Gamertagsidpistols
引用:
Originally posted by 咭咭姐(一V一)p :

真人好廋
我老婆幾時同你合照ga!a
你要kary算啦
....不嬲都廋
山治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 02:07 AM   #63
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
我對今次哩隻碟都幾失望~~~
講講個包裝~~~
太過單調啦~~~
冇左宜家買碟有好多野送既吸引力~~
同好難吸引d唔係成日買cd/cookies cd既人注意~
就算唔講包裝,對比之前個隻cd,起碼個封面既相都影得好丫
今次哩隻封面個設計唔知係邊度見過咁,
又影得唔靚...失望呀

到隻cd,得兩首合唱歌,
單曲仲多過合唱,Theresa,Miki連單曲都冇(Miki仲慘...4個合唱先有佢份)
cookies...有種名存實亡既感覺.
歌曲質素...唔想講啦..haha

我鐘意cookies,見到哩隻碟咁我真係幾失望架~~T_T
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 02:12 AM   #64
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 山治 :

我老婆幾時同你合照ga!a
你要kary算啦
....不嬲都廋
上星期6某商場show
我daddy係某商場妥托物業管理公司的大粒, 當日係VIP, 佢同個話事人講想影相, 於是cookies唱完歌入後台, 個話事人就話我o地可以入後台影相 , 而且冇限制, 我自己進出後台, 同boyz & cookies影相 v

舊 01-26-04, 11:07 AM   #65
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
Originally posted by 咭咭姐(一V一)p :
上星期6某商場show
我daddy係某商場妥托物業管理公司的大粒, 當日係VIP, 佢同個話事人講想影相, 於是cookies唱完歌入後台, 個話事人就話我o地可以入後台影相 , 而且冇限制, 我自己進出後台, 同boyz & cookies影相 v
有錢人真係唔同D:@_@":
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 03:50 PM   #66
Villasaki
Ultimate Gamer
現正播放: 賴床

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagDie Zauberflote
引用:
Originally posted by 唔好記住我 :
我對今次哩隻碟都幾失望~~~
講講個包裝~~~
太過單調啦~~~
冇左宜家買碟有好多野送既吸引力~~
同好難吸引d唔係成日買cd/cookies cd既人注意~
就算唔講包裝,對比之前個隻cd,起碼個封面既相都影得好丫
今次哩隻封面個設計唔知係邊度見過咁,
又影得唔靚...失望呀

-skip-
第一, 其實買碟送贈品都係次要O者.
第二, 如果為聽歌, cookies都唔係唱得好好.
我諗買得佢地隻碟, 主要動機都係想支持下佢地O者. (但我有買, 又未聽過佢地既新碟, 不作評論).

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 03:50 PM   #67
Villasaki

XBox Live GamertagDie Zauberflote
我想知o個隻係矢井田瞳邊隻歌...

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:

賴床 - Kay
舊 01-26-04, 10:50 PM   #68
q^__^p
Hobby收集者

引用:
真人好廋
如果同Theresa合照的是我,我怕我會忍唔住咁樣:
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 11:09 PM   #69
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
引用:
Originally posted by 阿樂 :

你就想啦~
咪就係!!!!!!

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-04, 11:11 PM   #70
咭咭王子(一V一)p

引用:
Originally posted by 小心2 :

有錢人真係唔同D:@_@":
VIP =/= 有錢人

舊 01-27-04, 10:43 AM   #71
Villasaki

係咁依聽過下隻碟, 隻話別都算ok, 但我覺得不要離我太遠好聽D.

賴床 - Kay
舊 01-27-04, 05:02 PM   #72
StevenLeong

註冊日期: Jan 2002
親朋勿友 幾正ga wo

StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-04, 07:01 PM   #73
可人怡
不適用

註冊日期: May 2003
四個都影得幾靚!

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-04, 12:14 AM   #74
StevenLeong

註冊日期: Jan 2002
親朋勿友 (Stephy獨唱版) Demo入手
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-04, 01:50 AM   #75
Kit
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by StevenLeong :
親朋勿友 (Stephy獨唱版) Demo入手
demo個個唔係stephy....
兩把聲都唔同....
Kit 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
陳冠希---你快樂嗎(t68i) kaworu 影音館 9 02-19-03 11:41 PM

現在的時間是 12:06 AM

手機版 | APP版