Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-29-03, 10:24 PM   #1
何文田作品
Banned

註冊日期: Aug 2002
果然係茶最新廣告之女生青春期尷尬編

你地有無睇呀,好正呀,個男仔著女生校服真係第一次見呀!
何文田作品 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-03, 10:25 PM   #2
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

電腦特技姐....
★☆無 敵☆★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-03, 10:28 PM   #3
何文田作品
Banned

引用:
Originally posted by 東風一號 :
電腦特技姐....
你又知!真係著落去架…
舊 08-29-03, 10:30 PM   #4
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by 田華 :

你又知!真係著落去架…
我覺係接....
舊 08-29-03, 10:34 PM   #5
何文田作品
Banned

原來維他個網頁有得睇架!
http://www.vitasoy.com.hk/chi/advert...t/lastest.html
舊 08-29-03, 10:34 PM   #6
Samuel
God of Gamer
我想...

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagsamuel0929
著件衫駛鬼用特技咩
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-03, 10:35 PM   #7
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002
有咩咁正

其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-03, 10:36 PM   #8
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by Samuel :
著件衫駛鬼用特技咩
如果係佢都幾薑
舊 08-29-03, 10:37 PM   #9
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
個廣告勁爆笑...個女仔閙人既語氣好搞笑...

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-03, 10:39 PM   #10
Samuel
我想...

XBox Live Gamertagsamuel0929
引用:
如果係佢都幾薑
著件衫0者 都唔係大問題
而且有人工0麻....
Samuel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-03, 10:39 PM   #11
何文田作品
Banned

引用:
如果係佢都幾薑
邊個薑呀?
舊 08-29-03, 10:40 PM   #12
何文田作品
Banned

引用:
Originally posted by Samuel :

著件衫0者 都唔係大問題
而且有人工0麻....
人一世物一世,著住出街都制…
舊 08-29-03, 10:41 PM   #13
★☆無 敵☆★
奸人才是王道
新選組三喪 無敵堅

引用:
Originally posted by 田華 :

邊個薑呀?
著女仔衫果個男仔
舊 08-29-03, 11:11 PM   #14
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
電腦特技姐....
使乜~
以前LAST DAY O個時~
男女校服都試過換黎住啦~~

講返個廣告~
而家D男仔會唔會咁
而家D靚仔D唔係乜都識O既咩~

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-03, 11:16 PM   #15
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
個男有d似男仔頭的女仔~~

個女仔鬧佢鬧得好攪野

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-03, 11:22 PM   #16
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
個廣告真係幾正~~~!!:

舊 08-30-03, 12:04 AM   #17
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
個男仔好可愛...
正太

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-03, 12:15 AM   #18
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
Originally posted by theO :

使乜~

講返個廣告~
而家D男仔會唔會咁
而家D靚仔D唔係乜都識O既咩~
我last day果日,有條女生日,d人送左個bra俾佢,要佢當眾著o向外面tim啦

講返個廣告.....好掂..條女鬧人鬧得好搞笑
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-03, 12:31 AM   #19
劉duck華
Banned
滿*意味?!

註冊日期: Aug 2003
引用:

使乜~
咁d男仔係咪除埋條校褲再著裙?
咁咪露野.....

此篇文章於 08-30-03 12:37 AM 被 劉duck華 編輯。
劉duck華 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-03, 12:33 AM   #20
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
Originally posted by 劉duck華 :

咁d男仔係咪除埋條校褲再著裙?
咁咪露野.....
人地有著底嫁~

===============
今次呢個比上次炎多留o個個好好多~~
個女仔好搞笑

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-03, 12:54 AM   #21
劉duck華
Banned
滿*意味?!

引用:

人地有著底嫁~
淨著底都好大膽姐~~配服 配服

想當年form1做話劇果時都試過著校裙~~不過冇你咁大膽~~
劉duck華 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-03, 09:09 AM   #22
街車王
Crazy Gamer
爆籃無敵

註冊日期: Nov 2002
呢個廣告幾搞野
反而打籃球果個就無聊D

舊 08-30-03, 10:50 AM   #23
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
其實我唔明個廣告想講咩....
同打籃球o個個一樣.....

舊 08-30-03, 12:34 PM   #24
Bigwater

個卡通做得幾好丫

舊 08-30-03, 02:16 PM   #25
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
不知所謂既廣告(籃球o個個都係)

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:40 AM

手機版 | APP版