Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-04, 05:04 AM   #1
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
想問下鬼武者3果本攻略掂唔掂??

如題~如果掂既話想聽日連埋game一齊買

and最最最最最緊要..係咪小說式攻略??
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-04, 07:21 AM   #2
rider
Ultimate Gamer
MR.X

PSN  IDgafrider
掂,好掂,買啦!

唔會好似之前果d咁無結局講。
rider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-04, 03:53 PM   #3
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
一個字…掂!

值得擁有!
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-04, 03:54 PM   #4
minolta
Crazy Gamer

有小說式攻略… 亦有流程… 齊全!
舊 03-08-04, 04:05 PM   #5
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
超掂!
買Game既一定要買埋
冇買Game既都可以當小說睇

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-04, 09:04 PM   #6
elac
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
好掂!!!

舊 03-08-04, 09:06 PM   #7
阿樂
Senior Gamer

出左啦...?
幾錢呀..?
係咪官方攻略呀..?
阿樂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-04, 09:51 PM   #8
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
相信e本係game watch咁多本裡面最好ge攻略本
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-04, 01:44 AM   #9
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
我的過去評價.....

本攻略真係唔錯,(起碼好過之前個二本鬼武者 1、2集攻略本:@_@"::@_@": )
由頭講到落尾(最後大佬攻略、有小說式結局),同埋D基本?(敵人攻擊傷害度、武器攻擊值、彈一閃出現時機表和大部份隱藏?炡ㄕ麥(不過無影到女主角件隱藏衫出黎[最後攻略進度限制??])。

不過要彈?儭傽N係.....
無一閃出現時機表、(武器、籠手)升級所需魂值表,有小許錯字。(P.S. D遊戲圖唔係太清晰)

整體來說,本攻略都值得各位鬼武者迷收藏的。

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-04, 02:54 AM   #10
我係我
Banned

PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
買左啦~~真係好掂啵~~
除左d圖樣衰左小小之外....
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-04, 09:00 AM   #11
minolta
Crazy Gamer

今次真係出得好!齊料足本仲要咁早有!正!
舊 03-09-04, 09:59 AM   #12
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 阿樂 :
出左啦...?
幾錢呀..?
係咪官方攻略呀..?
仲早過 game 一日出~
都出左兩個幾禮拜囉~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-04, 05:44 PM   #13
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
Originally posted by DevilElvis :
不過要彈?儭傽N係.....
無一閃出現時機表
FAMI通有寫出一閃既時機
買本FAMI通補完返本攻略既不完

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-04, 11:37 PM   #14
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
Originally posted by KUSANAGI 草薙 :

FAMI通有寫出一閃既時機
買本FAMI通補完返本攻略既不完
草薙兄,我想問下係咪Fami通PS 2 中文版有冇機會出一閃時機呀!!(我唔係好識睇日文...... )Thx!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 03-09-04 11:40 PM 被 DevilElvis 編輯。
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-04, 11:15 AM   #15
chammi
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
基本上是水準之作~~

唯有要彈的是圖不太清晰~~

論壇跳轉

現在的時間是 12:32 PM