Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-19-14, 11:04 PM   #76
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: fatboy04 查看文章
請問買game送果隻杯咩樣的?
聽日先得閒去買game,想睇下咩樣再決定揾唔搵有杯送先買!
有師兄有圖嗎?
thanks!

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-14, 10:08 AM   #77
whassupbun

嘩隻game啲鷹好L惡 成日冇端端行行下被空襲, 個主角突然擰轉頭大叫"WHAT THE FXXK?!" 好搞笑
又見到成班golden path兄弟追住隻鷹向天開槍笑到我死

仲有D我暫時未親眼見過既千奇百怪事:

舊 11-20-14, 10:31 AM   #78
ZEROBO
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
今集地圖是否要買?
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-14, 10:46 AM   #79
wir
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2011
shit...未買隻game 就上網睇晒個walkthough, 仲忍唔住睇埋個alternate ending

大家最好打爆左原故事先搵alternate end, 今集個easter egg 寫得幾爆, 好感人

far cry 3, 4 既大佬都寫得好有魅力, 今次pagan min 個人覺得係最好的一個
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-14, 10:52 AM   #80
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: ZEROBO 查看文章
今集地圖是否要買?
要買架咩 唔係開塔去開地圖架咩?

引用:
作者: wir 查看文章
shit...未買隻game 就上網睇晒個walkthough, 仲忍唔住睇埋個alternate ending

大家最好打爆左原故事先搵alternate end, 今集個easter egg 寫得幾爆, 好感人

far cry 3, 4 既大佬都寫得好有魅力, 今次pagan min 個人覺得係最好的一個
walkthrough 好少睇 但估唔到個 alternate ending 係 spoiler 黎 我諗住有盃/成就開乍.....
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-14, 11:01 AM   #81
wir

引用:
作者: sorlohk 查看文章

walkthrough 好少睇 但估唔到個 alternate ending 係 spoiler 黎 我諗住有盃/成就開乍.....
要過左條主線先睇, 個feel 好正

睇完直頭想加入pagan min

此篇文章於 11-20-14 11:05 AM 被 wir 編輯。
舊 11-20-14, 11:12 AM   #82
whassupbun

引用:
作者: wir 查看文章
咁點解你要咁做?

引用:
爬塔係清地圖上面D霧, 買左地圖會顯示D收集物品, 道具, 特別地點等等既位置
唔買都得既, 自己慢慢搵都係樂趣黎, 但個地圖大到咁一定搵唔晒

舊 11-20-14, 11:18 AM   #83
wir

引用:
作者: whassupbun 查看文章
咁點解你要咁做?

爬塔係清地圖上面D霧, 買左地圖會顯示D收集物品, 道具, 特別地點等等既位置
唔買都得既, 自己慢慢搵都係樂趣黎, 但個地圖大到咁一定搵唔晒
未買ps4, 又好想玩far cry 4

忍唔住睇左, 好傻
舊 11-20-14, 11:35 AM   #84
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
最後都入左呢隻
370 無杯送 無18禁貼紙

邀請碼 同 DLC 係咩黎? 淨係得 3 個 mission 同 1枝槍 既 DLC

[IMG]http://photo.gaforum.org/files/2/8/6/0/8/img_3749.jpg[IMG]
邀請碼係可以比十個朋友就算冇game都可以同你玩coop 2個鐘
Btw 琴日都未send到個code比人

Dlc 好似係支魚差槍

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-14, 07:52 AM   #85
sorlohk

隻鷹大到咁 唔怪之得 d 人成日係咁嗌 同要搵槍射佢地

舊 11-21-14, 10:56 AM   #86
whassupbun

引用:
隻鷹大到咁 唔怪之得 d 人成日係咁嗌 同要搵槍射佢地
識打梗係用箭打

等隻鷹飛埋黎果時一箭KO佢好大成功感

琴晚見到個紅衫軍比隻鷹纏住, 佢旁邊個重裝甲兵掛住幫佢殺隻鷹, 兩條友完全無視我同個coop friend

舊 11-21-14, 01:20 PM   #87
sorlohk

騎象橫衝直撞真係好好玩 唔會行行俾 d 野唔知係邊度咬 行得慢又易控制俾人射都唔係好扣血(謎)
舊 11-21-14, 01:37 PM   #88
fatboy04

註冊日期: Nov 2006
引用:
識打梗係用箭打

等隻鷹飛埋黎果時一箭KO佢好大成功感

琴晚見到個紅衫軍比隻鷹纏住, 佢旁邊個重裝甲兵掛住幫佢殺隻鷹, 兩條友完全無視我同個coop friend
笑死我喇張相
fatboy04 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-14, 01:49 PM   #89
whassupbun

引用:
騎象橫衝直撞真係好好玩 唔會行行俾 d 野唔知係邊度咬 行得慢又易控制俾人射都唔係好扣血(謎)
講開行行下比D野咬, next gen有個壞處, D草勁得滯
有次行行下冇端端比蛇咬, fing甩左佢之後喺地下搵極都搵唔到, 比D草摭住晒, 剩係聽到sa sa聲, 跟住再比佢咬多野先搵到佢, 仲要原來蛇係冇得skin

引用:
作者: fatboy04 查看文章
笑死我喇張相
諗諗下, 上集科莫多龍變巨龍演化出Blood Dragon惡搞80年代電影, 今集可以麻鷹變巨鵰玩古裝武俠背景出個DLC, 依家個setting都有D東方色彩, 岩晒

舊 11-21-14, 02:31 PM   #90
sorlohk

引用:
講開行行下比D野咬, next gen有個壞處, D草勁得滯
有次行行下冇端端比蛇咬, fing甩左佢之後喺地下搵極都搵唔到, 比D草摭住晒, 剩係聽到sa sa聲, 跟住再比佢咬多野先搵到佢, 仲要原來蛇係冇得skin

諗諗下, 上集科莫多龍變巨龍演化出Blood Dragon惡搞80年代電影, 今集可以麻鷹變巨鵰玩古裝武俠背景出個DLC, 依家個setting都有D東方色彩, 岩晒
草有兩頭利既 打 outpost 放冷槍之後䁥埋係 d 草度 唔行到係隔離都睇你唔到 係咁射箭或者滅聲槍就開左個 undetected

龜都有得 skin 蛇竟然無
舊 11-21-14, 06:23 PM   #91
sorlohk

做左 d 白痴野 搵碌 RPG 去打犀牛 無皮剝 ....
舊 11-22-14, 01:19 AM   #92
jack850312
Jack

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDJack-WCK
XBox Live Gamertagjack850312
小弟玩PS3版………

有冇人有依個問題……Fast Travel有時怪怪D, 入到問Yes/No,Yes左都跳返出去……
jack850312 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-14, 02:37 PM   #93
SunSunny

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
STORY mode 似 Dead space 3 咁樣可以雙打嗎?

舊 11-23-14, 08:46 AM   #94
whassupbun

引用:
作者: SunSunny 查看文章
STORY mode 似 Dead space 3 咁樣可以雙打嗎?
可以亂入個開放世界雙打, 但唔可以打故事任務, 可以做sidequest, 打獵, 解放outpost等等

舊 11-23-14, 12:26 PM   #95
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
除畫面靚少少之外, 成隻game 同3 無咩分別, 連玩法都一模一樣

依家d續作真係慳水慳力。有d失望

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-14, 07:34 AM   #96
sorlohk

有無人開 map 個浮標自己會郁黎郁去 我仲以為我個手制有問題 我見其他人會自己開 menu 添 好似個 touchpad 有 d 問題

其實 d 制 d setting 都有白痴 打針係 touchpad 轉到個度但唔係禁落去 一禁落去就 menu 合成係轉到個度禁 R2 但你合成完要記得禁走 就咁放手會打埋針

火箭爆炸箭仲白痴 touchpad 轉緊過去再要禁三角正方 通常左手 冬菇 控制方向 右手 touchpad 邊度仲有手轉箭 轉完有 hotkey 轉返普通箭 但無 hotkey 轉特別箭
舊 11-24-14, 06:58 PM   #97
billlam
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
今集係同3差不多, 但玩落好多細微位都有進步, 至少玩落都重比到我新鮮感~
而且今集感覺多左野可以玩, 版圖又靚, 可以話係FAR CRY系列中最好既一隻~
問題係下集唔知重可以有咩突破
billlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 11:15 PM   #98
堅堅專用大魔

註冊日期: Apr 2009
劇透

估唔到仲有呢兩個ending,多過上集
堅堅專用大魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 11:20 PM   #99
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
如果冇玩上集直接玩依集ok?
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-14, 12:10 AM   #100
whassupbun

引用:
作者: yuhchan5 查看文章
如果冇玩上集直接玩依集ok?
OK! 故事上完全冇關連

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Zen Pinball 2 / Pinball FX 2 (PS3/Xbox 360/PS4) 王小虎 電視遊戲討論版 14 04-03-20 04:11 PM
[多機種] GRID Autosport | PS3, Xbox 360, PC | 6月24日發售 GreenTea 電視遊戲討論版 14 07-06-14 03:40 AM
收Wii Ps3 Slim 三紅 xbox 360 PS4 XBOX ONE carmanshiu 買賣專區 1 04-16-14 09:46 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM

現在的時間是 11:15 PM

手機版 | APP版