Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-10-13, 10:28 PM   #326
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: wir 查看文章
hd remaster 都夠膽拆開黎賣dlc

square enix 你都可算係前無古人啦
前有古人ar....
咪就係capcom.

Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition 有DLC, 係人物配色.

舊 04-10-13, 11:44 PM   #327
wir
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
作者: wing 查看文章
前有古人ar....
咪就係capcom.

Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition 有DLC, 係人物配色.
但係capcom 唔會將一隻十年前既game remaster

再夾硬將個last mission 拆開出黎做dlc 掛
wir 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-13, 11:51 PM   #328
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
dlc唔緊要,我等值崩先買囉
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 12:10 AM   #329
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
真係等錢洗到甘.... 張本來有既野分拆黎賣... 不過算數, 反正本身我都只諗住入psv ffx中文版本體

舊 04-11-13, 12:25 AM   #330
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
<<題外話>>

記得以前有段 ff7 片,印象中係整到 8-bit 咁,係打 ruby weapon,最後 cloud 因為霸哂黎打而被遺棄,想問有無人有 link??

(突然想睇返但又搵唔到 ...)

THANKS!!

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 12:39 AM   #331
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
International除左英文2首歌之外,有咩唔同?
Last Mission唔記得左係乜…咩黎?

舊 04-11-13, 04:28 AM   #332
遊雲gspirit
Game Master

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDgspirit_
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
格仔天塔mode囉,完全獨立山既系統打法
遊雲gspirit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 08:50 AM   #333
wing
格鬥低手

引用:
作者: wir 查看文章
但係capcom 唔會將一隻十年前既game remaster

再夾硬將個last mission 拆開出黎做dlc 掛

不過capcom 會將一隻十年前既game用模擬器再出,

再夾硬將個角色配色拆開出黎做dlc

因為capcom呢期仲係玩模擬器+格鬥game, 依家呢類game銷量極差, 如果遲D轉玩翻出RPG, 例如bof之類, 到時可能仲多野拆.

舊 04-11-13, 10:04 AM   #334
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
FFX國際版多左能力超高既暗黑召喚獸打

FFX-2國際版多左養怪系統, 怪鬥技場

另外仲有D野修正左
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 10:13 AM   #335
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
傳聞姐,都未肯定
不過我覺得如果係真既會同佢之前講D野有矛盾囉,佢前面明明講過今次HD版係以番int.版做基本製作
照計就唔太可能又變左買返黎係無印版要再靠DLC path做int.版

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-13, 10:29 AM   #336
wing
格鬥低手

引用:
作者: ShinDou 查看文章
FFX國際版多左能力超高既暗黑召喚獸打

FFX-2國際版多左養怪系統, 怪鬥技場

另外仲有D野修正左
FFX 國際版多左另一個升級盤

舊 04-11-13, 10:30 AM   #337
wing
格鬥低手

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
傳聞姐,都未肯定
不過我覺得如果係真既會同佢之前講D野有矛盾囉,佢前面明明講過今次HD版係以番int.版做基本製作
照計就唔太可能又變左買返黎係無印版要再靠DLC path做int.版
超easy. 整int版, 然後lock左int版的feature, 有DLC就轉flag開番.

舊 04-23-13, 08:15 PM   #338
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 04-23-13, 09:05 PM   #339
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
咁都可以賺到盡
SE真係冇得頂

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 10:43 PM   #340
polyu7
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2008
相比起KH, KH真係落足料良心作品
polyu7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 08:25 AM   #341
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: polyu7 查看文章
相比起KH, KH真係落足料良心作品
kh應該只係執咗天空塊臉同砌飛機嗰部份
模組冇重新做
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 09:18 AM   #342
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: money 查看文章
Yuna個樣好怪

舊 05-09-13, 10:07 PM   #343
安安

註冊日期: Jan 2002
http://www.4gamer.net/games/148/G014816/20130507035
X-2 Remaster 遊戲畫面公開
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-13, 10:12 PM   #344
野良猫
肥倫

都係有低模…
既然重製好心就全高模啦
舊 05-11-13, 05:46 AM   #345
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Sar8 查看文章
Yuna個樣好怪
跟本同ps2時果幅一無一樣

舊 05-11-13, 01:26 PM   #346
安安

註冊日期: Jan 2002
整容前後

安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-13, 03:47 PM   #347
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
Rikku 個嘴……

舊 05-11-13, 08:11 PM   #348
johnlam
Senior Gamer
神殺し

註冊日期: Aug 2006
無左棚哨牙
johnlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-13, 01:13 PM   #349
skydream
Insane Gamer
死野

註冊日期: Jul 2005
YUNA有咩唔同左

舊 05-12-13, 01:21 PM   #350
野良猫
肥倫

引用:
作者: skydream 查看文章
YUNA有咩唔同左
白咗囉

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
[多機種] Bio Hazard HD REMASTER l PS3, 360 l DL 版 PS4, XBone 武藤遊戲 電視遊戲討論版 635 02-13-15 07:31 PM
[PSV] Final Fantasy X|X-2 HD Remaster l 日版 12月26日發售 money 手提遊戲機討論版 149 10-29-13 08:30 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 05:59 AM

手機版 | APP版