Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-05-05, 11:08 PM   #1
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
數隻gba 舊game一問

想問下gba 隻chu chu rocket評價如何?
市價咩位?
仲有魂斗羅同雙截龍.....thx

此篇文章於 12-05-05 11:16 PM 被 victorsky 編輯。
victorsky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-05, 09:55 PM   #2
蚊蚊
Game Master
http://i79

註冊日期: Apr 2005
完全無玩過......幫唔到你...

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-05, 10:52 PM   #3
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
魂斗羅要NT先過到版

舊 12-07-05, 03:19 PM   #4
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
chu chu rocket 係 解謎 puzzle game.
係要幫 d 老鼠逃過惡貓返屋企.玩法都幾特別.
由於較耐 (係頭十隻出o既 gba game), 市面好難搵倒.
我可以讓給你. 完裝正版. 新淨有盒有說明書保存良好.
multilingual version (可選英文或日文)
有興趣的話請 pm 我.

至於魂斗羅就唔多好玩. 比紅白機版遜色好多.
雙截龍就不過不失. 但係唔太值得用幾百蚊買....

此篇文章於 12-07-05 03:23 PM 被 loser 編輯。
loser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-05, 09:50 PM   #5
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
多謝咁多位既reply先
因為dc 有chu chu rocket但俾人整唔見左
o係街見到99蚊但又唔知評價
不過尋晚買左, 用nds玩, d上下左右真係唔係好慣....

舊 12-08-05, 04:08 PM   #6
i wanna buy GBA
Ultimate Gamer
Ken Wan

註冊日期: May 2002
通常都係見到街有平game但唔知好唔好玩先會見到呢類post
否則一o的咁骨灰級既gba game好難仲會有人問返起
i wanna buy GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
舊game一問: Rygar LeeKH 電視遊戲討論版 6 03-21-05 11:01 PM
舊game一問 小黑 PC電腦遊戲討論版 14 04-09-03 11:48 AM

現在的時間是 08:58 AM

手機版 | APP版